Man ir segvārds, ar kuru esmu saaugusi jau tā, ka cilvēki mani mēdz tā uzrunāt. Neiebilstu :D Tas radās pats no sevis spēlējoties ar vienu pamatvārdu, kuram tad piekabināju klāt vēl skanīgu sākumu :)
*Tas jau skatoties kādas kuram vēlmes. Izveide man pāris stundas prasīja, jo nevarēju izšķirties, ko un kā gribu :D Tagad laika gaitā tikai papildinu, ja vēl ko gribu, pamainu(fonu un tādas lietas) utt.
*Es necenšos pa varītēm piesaistīt kādu.Sākumā vispār lasīja tikai manas draudzenes. Tad sāku pati komentēt citu blogus, no turienes sāka cilvēki skatīties, šur tur dažreiz iemetu savu linku un tā pamazām, pamazām, radās pulciņš ar pastāvīgiem lasītājiem, kuriem interesē. Protams, nav man viņu tūkstoši, bet es pēc tā arī netiecos un priecājos par tiem, kuri man ir. Var veidot blogam twitera vai facebook lapu, visur reklamēties un tā mēģināt cilvēkus piesaistīt... Ja tēma ir kāda baigi orģinālā, par ko neviens nereaksta, tad varētu būt vieglāk..
*Raksti par to, kas interesē un dari to cik iespējams regulāri. Jo vismaz man zūd interese lasīt blogu, kurā ieraksti parādās reizi pusgadā.