Negativisms

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Vakar sanaca ar vienu pazinu vardu parmaina, pareizak sakot, es vairs nevareju notureties un man izspruka viss ko domaju. Lieta tada, ka vins ir loti negativs, vienmer doma negativi, atceras bedigus notikums, vienmer par visu ir parstresojies un nepartraukti katru sikumu plano. Bet visvairak mani uzvelk tiesi negativsms un ta klatbutne katra teikuma, ko vins saka. Un vel tie "nuja visiem jau ir vienalga, kam tad es intereseju" un ta talak.
Tad ari ta pateicu, ka ja pa lielam viesiem ir vienalga, jo kam rup svesas problemas. Nevar tacu visai pasaulei palidzet. Ari manas problemas, mana vieta neviens nerisina.

Jums ir bijusi saskarsme ar negativi noskanotiem, pesimistiskiem vai njauduligiem cilvekiem???
Jus tas nekautina?

p.s. ok, sad tad visiem gribas pazeloties, kadam izkratit savu sirdi vai izststit par savam problemam. :D
Tapec man ir cosmo forums :D
16.08.2013 22:31 |

Reitings 1613
domats bija "visiem vienalga" ja man uzrakstijas viesiem :D tad atvainojiet, ir vakars un esmu nogurusi.
16.08.2013 23:10 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Es pati esmu pesimiste pēc dabas un lielākoties negatīvi noskaņota.Un pati sev besīju pārsvarā.
16.08.2013 23:12 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Ir bijis, Latvijā vispār tādu daudz..
Agrāk pati biju pesimisma iemiesojums. brr.
Tagad, jau kādu laiku, cenšos būt pozitīva.
Pēdējā laikā, pārāk lielus čīkstuļus, cenšos izslēgt no savas dzīves. Vai nu uz laiku, vai pavisam, atkarīgs no viņiem.
Arī dažus draugus, draudzenes. Es vairs nespēju vienkārši tajā visā noklausīties.
Es cenšos ievirzīt cilvēkus domāt pozitīvāk, tomēr ne vienmēr izdodas, viņu spītības dēļ, kā arī pašai vēl nav tik stipri tas nostiprinājies, tāpēc izvēlos labāk būt ar pozitīviem un optimistiskiem cilvēkiem :)
16.08.2013 23:16 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
chantelle - nu tur ir gan čīkstulis pa dzīvi , gan negatīvisms.. vēl trakāk :) es vairāk esmu ar čīkstuļiem sastapusies, es neesmu tas cilvēks, kurš tadiem acis mālē ciet.. man ir nervi, varu paciest, bet esmu atklāta. ja atkal sākas tāda pīkstēšana no sērijas - es nesaprotu, kā tu tā vari, es tā nevaru - tad es atklāti izsaku savu viedokli! un tā katru reizi , lai saprot, ka vārdi un čīkstēšana nav līdzeklis, lai dzīvi mainītu :) ja mazliet nokaitina, tad reizēm arī izskan kas skarbāks, jo čīkstuļus es vienkārši neieredzu :D mums taču katram (man zināmiem gadījumiem it īpaši) ir divas rokas, divas kājas, ir viss, lai ietu un darītu! neko taču nenes uz paplātes klāt. es tos cilvēkus nesaprotu, jo arī visi nieki, kaut tās pašas sekmes, ir manis sasniegtas, jo es pūlējos un pūlos, neviens ar karoti man galvā neko nekrāmēja :D žēl, ka cilvēki to nesaprot un čīkst tā, lai es justos pat vainīga, ja šad tad tā veiksme pasmaida man! :)
stulbi vispār.. tāpēc izvairos!
16.08.2013 23:18 |

Reitings 736
Reģ: 29.01.2009
Chantelle, viss kārtībā, Tev tiek piedots.:):D
16.08.2013 23:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man tiesi taa bija Latvijaa!Loti biezi dzirdeeju,cik es esmu laimiiga ,jo man ir nauda un viirs uttEs meeginaaju buut optimistiska ,iespaidot otru cilveeku pozitiivi,bet tas neizdevaas-mana dziive ir vienkaarsi paradiize-arii tad ,kad ceelos 3am un biju darbaa 4am!Taa straadaaju daudzus gadus!
Vienalga man paradiize un vinam elle!:D
Censos daudz nekontkteeties ar cilveekiem ,kuri nekad nespeej iziet no sii "naudosaa" aaraa!Cilveeks ,kas visu redz negatiivi , beigaas ir zaudeetaajs,jo piesauc visu laiku to negatiivo !Es ticu domu speekam,caur ko ir arii riiciiba!
17.08.2013 00:00 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Oii, padomāju un atcerējos daaaaaudz tādu cilvēku. Domā, ka visiem viss no gaisa krīt, tikai viņi tādi nabadziņi, kuriem zelta kalnus pie kājām neber. ''Nu ja, jums jau nauda ir varat nopirkt to un šito'' a kas liedz pašiem iekrāt vai pelnīt vairāk? Viens nopircis to, otrs šito, tikai man nabadziņam nekā nav. Uhh, nevaru.
17.08.2013 00:01 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es meeginaaju buut optimistiska ,iespaidot otru cilveeku pozitiivi,bet tas neizdevaas-mana dziive ir vienkaarsi paradiize-arii tad ,kad ceelos 3am un biju darbaa 4am!Taa straadaaju daudzus gadus!

Jums mainja saakaas tik agri??? Es pati ar shausmaam rausos aaraa no gultas, kad bija jaabuut 5:30 slimniicaa!
17.08.2013 00:04 |

Reitings 16208
Krista -man bija taads laiks ,kad bija jaabuut stipri aatraak darbaa-pirms slimnieki celas!Es te runaaju par darbu tagad,kas nav slimniica!Peedeejos gadus taa zaalu dosanas tehnika ir mainiijusies-notiek veelaak!Jaasaka taa,ja iestaadee ir vairaak kaa 100 rezidenti(taa vinus sauc veco lauzu miitnees)tad taa zaalu saliksana prasa loti ilgu laiku-visiem vismaz 2 stunas un biezi jaadod kaut kas jau 6am,6:30 am utt!Es atceros ,kad gaaju stipri aatrak ,lai vareetu veel paspeet nocekot ,kas daraas ar narkotikaam,izteceejusiem terminiem uttTagad meitenes iet 6am-arii agri!Daudzas meitenes straadaa divus darbus-iepriekseejaa vakaraa maajas bijusas tikai peec 11pm,un te jau jaabut tajos 6am-es apbriinoju sos cilveekus,kuri var to slodzi-divi darbi ,beernini utt
17.08.2013 00:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
tad taa zaalu saliksana prasa loti ilgu laiku-visiem vismaz 2 stunas un biezi jaadod kaut kas jau 6am,6:30 am utt!

Jums to nedara nakts mainja? Diivaini, jo naktiis taa darba ir mazaak un ir pietiekami laika sagatavoties riitam. Mums ir taa, ka ir jaabuut pusstundu ieprieksh, lai nodotu mainju, bet ne agraak.
17.08.2013 00:20 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 31.03.2009
Cik ļoti es tevi saprotu, man bija viena darba kolēģe, kura izgāza visu negatīvismu uz mani, par to cik darbs ir slikts, apstākļi, zema alga, darbinieki, utml. Es arī mēģināju kaut kā to pārvērst optimismā, bet tad sapratu, ka nav vērts, jo pēc šādām sarunām jūtos ļoti slikti un nesu to visu uz mājām. Tagad vairs nekontaktējamies un jūtos lieliski, jo pati pa sevi esmu vairāk optimiste :) Vismaz tādu mani redz apkārtējie :D Man liekas, ka tam ir sakars ar enerģētisko vampīrismu..
17.08.2013 00:26 |

Reitings 16208
Krista-nee ,mums tas jaadara taja dienaa ,kad izdod-peec likuma pat to nevar-jaaiet katra istabaa un tad jaadod-taa ,lai redz!To es panaacu,ka mees tomeer nedaram,jo loti daudzi rezidenti vispaar nesaprot kas un kaa...tad jau visa diena paies staigaajot pa taam istabaam un leena garaa dodot zaales 100rezidentiem:D!Izciiniju arii to ,ka augsaa (4 staavaa pie tiem ,kuri nemaak vairs eest)mums tagad ir veel viens cilveeks!
Es reizeem loti optimistiski ciinos par izmainaam,lai personaalam buutu vieglaak straadaat!
Slimniicaa ir pavisam citi noteikumi...mums atnaaca nupat maasa no Stenfordas-teica,ka muusu iestaade ir Elle!!!:DNav laika ne tualetei ,ne pusdienas paartraukumam!Es vienmeer saku,ka saadaas iestaadees var straadaat tikai taads cilveks ,kuram ir nenormaala tolerance!
Tie nauduli aiziet loti aatri,pat nesaakusi straadaat!:D
17.08.2013 00:33 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Jap, ir bijusi, bet viss ir daudz maz vienkārši:
1. Izslēgt šo negatīvo no sava saskarsmes loka
2. Ja tas nav iespējams, tad novest kontaktu līdz minimumam.
17.08.2013 08:50 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kamēr tas pesimisms nesāk sēdēt uz nerva manam garastāvoklim un nepasliktina pašsajūtu, ir ok. Ja sāk tas mani ''vilkt uz leju''.. tad izvairos no tā cilvēka :) Dzīvojam 1 reizi.. kāpēc gan mums vajadzīgas negācijas? :)
17.08.2013 09:07 |

Reitings 1613
Jaa, vispratigakais ir izvairities un samazinat kontaktus. Vai nu nokopesu un iedosu vinam rakstus par pozetivo domasanas speku!
17.08.2013 09:53 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Riebjas ņaudulīgi pesimisti, eju tādiem ar līkumu.
17.08.2013 12:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits