pēdējā brīdi izdomāju taisīt sušī, un tuvākajos veikalos nav priekš sušī paredzēto rīsu. kāda varbūt ir taisījusi ar parastajiem rīsiem sušī, vai var kaut ko ieteikt?
Gan garšas, gan konsistences ziņā galīgi nav tas, kam jābūt.
Nez,manējos slavē,ka esot dikti garšīgi. Toties tie ar īstajiem suši rīsiem man pavisam negaršo.
Nu šis no sērijas 'Krievu mojito - šņabis ar dillēm.' Jo ir jau tādi, kam labāk patīk sava versija, jo pie tās ir pierasts un labu mantu mēģina tikai pēc tam, vai vēl trakāk, kaut ko sūdīgu, bet no īstajiem produktiem.
Tagad ir tie valdo sušī rīsi, manuprāt, tie jau vietējos veikaliņos ir, bet varbūt maldos, bet , lai vai kā, taisi ar parastajiem, es arī biežāk ar tiem . Atzīšos man garšo!
Bon appetit!