Sveikas meitenes, vajag padomu! Izstāstīšu savu situāciju. Šī gada februārī dzīvoklī tika veikts remonts, tika atrasts celtnieks, kas veica darbus. Viņam tika dota nauda materiālu iegādei un kad darbs tika pataisīts, tika veikta samaksa. Taču, pētot iesniegtos čekus un salīdzinot paveikto radās aizdomas par izmantojamo materiālu kvalitāti un līdzekļu izlietojumu. Sarunā ar celtnieku viņš apstiprināja, ka bija manam dzīvoklim izmantojis citos objektos sazagtos materiālus!!! Taču čekus dabūja pērkot materiālus citam pasūtītājam. Kad sākām skaidrot attiecības un pieaicināju viņu apskatīties, kas mani neapmierina dzīvokļa remontā, viņš bija uzaicinājis par aizstāvi savu radinieku - vīrieti, kurš man neļāva izteikties un izturējās ļoti agresīvi. Uz to brīdi celtniekam bija iedots liels avanss celtniecības materiālu iegādei, kad atklājās šī krāpšana no viņa puses, viņš savāca no dzīvokļa visus savus instrumentus, manu naudu, kas bija iedota materiālu iegādei + tos darbarīkus, par kuriem es maksāju. Ierosināju lietu kriminālpolicijā. Policijai izdevās atgūt manus dokumentus - apliecinājuma karti. Lieta atrodas policijā. Lai citi cilvēki neuzķertos uz šī krāpnieka darbībām, publiskoju informāciju interneta portālā sudzibas.lv, bet liels bija mans izbrīns, ka viņš atriebjoties man par to, darīja to pašu ierakstot manus datus (arī personas kodu) un rakstot, ka es esmu krāpniece, kura izmānīja uzņēmējam 400 latus. Par šo lietu ar viņu runāja izmeklētāja un viņš šo faktu noliedza. Šodien biju darba intervijā, kur man lūdza paskaidrot šo ierakstu. Ierakstot manu vārdu google, izmet šo informāciju. Tagad nolēmu aktīvi rīkoties, līdz pat tiesai. Lūdzu ieteikumus. Paldies!