Kādam amatam?
Uzņēmums meklē darbiniekus patstāvīgam darbam ātrās ēdināšanas kafejnīcā
Labdien, vēlos pieteikties vakancei ........
Ir vairāku gadu pieredze klientu apkalpošanas jomā gan tiešā saskarsmē ar klientiem, gan arī netiešā (telefoniski).
Patīk darbs ar klientiem, ātri apgūstu visu jauno informāciju, spēju pielāgoties. Neapjūku stresa situācijās.
Pielikumā nosūtu savu CV
Labdien, vēlos pieteikties vakancei .......
Patīk darbs ar dokumentiem, ātri apgūstu visu jauno informāciju, spēju pielāgoties. Neapjūku stresa situācijās. Ir izieti arī lietvedības kursi.
Pielikumā nosūtu savu CV
Atsaucoties uz izvietoto sludinājumu firmas mājas lapā, vēlos izvirzīt savu kandidatūru uz ....... amatu
Mana līdzšinējā darba pieredze ir bijusi saistīta ar klientu apkalpošanu un preču, pakalpojumu pārdošanu. Pēdējos divus gadus esmu strādājusi par klientu apkalpošanas speciālisti vienā no lielākajiem telekomunikāciju uzņēmumiem Latvijā. Šī darba pamatā bija laipna un profesionāla klientu konsultēšana.
Esmu cilvēks ar augstu atbildības sajūtu un precizitāti. Neapjūku stresa situācijas, patīk darbs ar klientiem. Esmu komunikabla, atsaucīga. Spēju ātri pielāgoties jaunām situācijām, ātri apgūstu visu jauno, sekoju līdzi jaunumiem, aktualitātem sadzīves tehnikas, audio/video tehnikas pasaulē. Kā arī esmu gatava apgūt visas nepieciešamās iemaņas un zināšanas, lai veiksmīgi pildītu savus pienākumus. Latviešu valoda ir dzimtā, kā arī labi pārvaldu krievu un angļu valodas.