Vai kāda ir par to ko dzirdējusi? Ka vīrietis uzbruka sievietei ( bijusi kāda poliklīnikas māsiņa vai kas tamlīdzīģs) ar nazi...sadurta!
Internetā izvandiju visu bet nevaru atrast,tas notika pirms pāris dienām.
Vienākrši situācija ir tāda,ka šodien vedu bērnu uz šo poliklīniku un man bija šoks,jo es pati savām acīm redzēju vīrieti kurš tieši pie pašas poliklīnikas ( tur apkārt ir mežs) staigāja ar nazi rokās.Man pa gabalu likās ,ka man rādas,bet kad man pretī skrēja sieviete ar mazu bernu un teica,neejiet tur,tur tas vīrietis ar nazi rokās ,tas dūrējs!!! Mani pārņēma panika un mes skrejām ar meitiņu prom,ātri zvaniju uz policiju,kur man lika viņus sagaidīt,bet loģiski,ka es nestāvēšu tur un negaidīšu,es pa otru ousi iegāju poliklīnikā,kur pieejot pie reģistratūras es saku ka tur vīrietis ar nazi rokās staigā, pareizak sakot pastaigājas , uz ko man atbildēja,ka viniem pirms paris dienām sadurta sieviete pie poliklinikas-darbiniece. Es protams pateicu,ka piezvaniju policijai ,tacu man bija vizite pie arsta,tapec policija man atbildeja ,ka atzvanis man. Vizite ilga apm 20 minutes,es pat isti nedzirdeju ko logopeds man tur stastija , jo biju parak satraukusies, un gaidiju policijas ierasanos.Kad vizite beidzas,es atri braucu leja ar liftu uz registraturu,ceriba,ka tas cilvēks būs notverts,tacu man par apbedinajumu registratura man pazinoja,ka bijusi policija,apbrauksi ap polikliniku un viss! Es esmu vienkarsi soka! skaidra dienas laika staiga kautkads nenormalis ar nazi rokas gar polikliniku kur pilns ar berniem,bet nekas netiek darits! logiski ,ka tas debilais ieraugot policijas masinu nelidis ara no krumiem un neteiks-te es esmu apcietiniet mani! es nesaprotu- kaut izstaigat apkart un pameklēt...
Man ir vienkarsi pretigi un soks par so visu!!!!