Njā, man arī ir bijušas draugu pārdomas, bet man šķiet, ka tas tā visiem ir, kad kļūst vecāki, tad ar lielāko daļu paliek tādās paziņu attiecībās - kad kaut ko vajag, tad sazinās...labi ir tad, ja viens otram var palīdzēt vienlīdzīgi.
Draugu kļūst mazāk, jo sāk izveidoties atšķirīgas vērtību skalas, vienam augstākie paliek trakulīgi tusiņi, citam vīrs/draugs un/vai bērns.
Pieaugušo vecumā vispār ir daudz grūtāk iemantot draugus (ne paziņas), vairs nav smilšu kastes variantu - man ir spainītis, bet tev lāpstiņa, tagad davai draudzēsimies. Palikusi vairs tikai viena draudzene ar kuru (un kura ar mani) var rēķināties, kaut vai 3:00 naktī, vienalga vai nākamajā rītā jāceļās uz darbu vai nē. Ir vēl divas, bet burtiskā nozīmē, tāpat kā daudzām no mums, izmētātas pa pasauli, lai gan varbūt neesam bijušas tikušās pat vairākus gadus, pie satikšanās viss ir kā senāk.
Runājot par bērnu tēmu un draudzību - man šķiet, ka tieši kopā ar ģimēnēm, kurām ir bērni ir daudz interesantāk, piemēram, svinēt svētkus - Ziemassvētki, Lieldienas, kad ir jātaisa tas teātris par zaķi vai vecīti, rodas vairāk tā svētku un ģimeniskuma sajūta, kad viss neaprobežojas tikai ar rasola (rosola :D nezinu kā pareizi) bļodu un alko, bet ir tie svētku simboli un cenšanās tos ievērot no visas sirds.
Heh, tiešām tuva tēma - sanāca palags :D