Esmu tiešām pārsteigta, ka te meitenēm draudzība beidzas līdz ar attiecībām/grūtniecību/bērniņa piedzimšanu. Es nesaprotu. Ja draudzene ir draudzene, tad taču kopā ar viņu priecājas un skumst, ir līdzās gan attiecību periodā, gan grūtniecībā, gan mazo auklējot. Nu cilvēks taču paliek tas pats tuvais neatkarīgi no tā, vai dzīvo kopā ar puisi, vai nedzer/ nepīpē, jo ir stāvoklī, vai bērns jāved pastaigā. Var taču dažnedāžadus risinājumus atrast.
Bet man liekas, ka draudzībā tāpat kā attiecībās ir jābūt tam klikšķim, tad viss būs labi cauri gadiem un dažādām situācijām.
Marilyn, tad jūs nolēmāt tomēr Vācijā palikt uz dzīvi pagaidām?
Ar riteņiem es nebraucu, bet visādas padarīšanas kā muzeji, izstādes, teātris, pastaigas utt. man ļoti patīk. Ja kāda grib iepazīties, tad man uzrakstiet. :) Un mācaties no citu kļūdām- bija te forša meitene, ar kuru man gribētos, ja ne iedraudzēties, tad sapazīties tuvāk (vai tas skan dīvaini? :D ), bet viņa ir pazudusi no portāla, un tagad man žēl, ka neuzrakstīju viņai, kad bija iespēja. Tā ka, ja liekas, ka vajag, tad tiešām vajag rīkoties! :)