nu ko, 1dien jau sākas "Jaunā talantu fabrika" , vai esat ieintresētas tajā visā? varbūt jums jau ir favorīti? man ļoti no atlases patika Pāvels :) bet īsti nesaprotu, kāpēc tur ir divi 16gadnieki, likās, ka šovā var pieteikties no 18 gadiem.. :)
Piekrītu Amandai, man tur arī viens zināms cilvēks ir..
Bet laikam jau būs jāuzmet acs tam pasākumam, kad biju sīkāka, ļoti patika fabrikas un visi šitie šovi, tagad no tādiem šoviem ik pa laikam skatos krievu Dom 2.
tā regulāri neplānoju skatīties, bet gan jau kādu reizi uzmetīšu aci. bet vispār man bija kauns dažu vietā, kas galīgi nemācēja dziedāt, kāpēc iet pieteikties, ja galīgi greizi dziedi?
Skatoties atlasi, es nošokējos par to frīkaino sarkanmati, kuru ķipa pieteicis draugs. Ka visiem jāredz viņas pupi. Dziedāja drausmīgi šķībi. Uz jautājumu, kāpēc Tu atnāci uz atlasi? Viņa atbildēja: es nebiju līdz šim iedomājusies, ka tik labi dziedu. Nu jo majo!
Man arī laba paziņa piedalās. Līdz šim neesmu tāda veida šovus skatījusies un sekojusi līdzi, tāpēc ļoti šaubos, ka tagad kaut kas mainīsies, bet nu kas zina! :)