Man ledusskapī jau nez cik ilgi stāv bundžiņa ar šo garšīgo mantu. Kur to varētu likt lietā? Ko pagatavot garšīgu? :)
Cepeškrāsns man diemžēl nav un vafeļpannas arī nav. :/
Uz pankūkām mmm :) un es laikam ar dažas karotes notiesātu tāpat :D, vēl var uzvārīt (ilgi jāvāra) un iepildīt laiviņās vai riekstiņos ko var nopirkt veikalā un kādu augli vēl klāt, pie kafijas noteikti.
bērnībā es tā arī darīju - ar karoti, līdz bundža tukša.. :D Bet tagad ir tā, ka neko lieku kcal ziņā negribētos uzņemt.. Ja dienā pa karotei tik ēdīšu, tad jau stāvēs vēl ilgi, līdz sabojāsies... Domāju, varbūt kādu desertu uztaisīt.. (ou, lai gan sanāktu jau tas pats un vēl vairāk, nekā vienkārši izēstu bundžu :D)
Salauzti Selgas cepumi + izkausēts sviests + kakao + marmelāde/valrieksti + šī te iebiezināta piena bundžiņa. To maisiņā, sapresē un liek ledusskapī, lai pa nakti sacietē.
tieši tā, ja uztaisīsi saldo, būs vēl vairāk kaloriju :D
es apēstu tāpat :D nu ne jau visu bundžu uzreiz saprotams..vai atdod piemēram mammai vai kādai draudzenei, kurai garšo :)
Salauzti Selgas cepumi + izkausēts sviests + kakao + marmelāde/valrieksti + šī te iebiezināta piena bundžiņa. To maisiņā, sapresē un liek ledusskapī, lai pa nakti sacietē.