šī vakara pārdomas

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tā ir liela sadūšošanās uzrakstīt, zinot, ka neesmu absolūti anonīma. Šis vakars man ir ļoti bēdīgs, šķiet mans mīļotais cilvēks savas durvis uz savu sirdi ir aizvēris. Vakar vēl man uzrakstīja pats un atbildēja, bet šodien visu sačakarēju, aizbraucu līdz viņam un viņš aizvēra durvis un man neatbildēja. Es jūtos briesmīgi, sirdi no skumjām rauj. Esmu jau sen izjutusi tās bēdas, bet visvairāk nožēloju mirkli vēl nesen, kad bija man blakus un teica cik mani mīl un es par savām nebiju pārliecināta, un viņš to pārdzīvoja. Nezinu kā spēšu sev to piedot. Vienmēr novērtējiet to kas ir mīļš, tas pēkšņi var nebūt...
14.08.2013 22:26 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
varbūt vari uzrakstīt to, ko jūti, to, ko esi sapratusi, to, ka beidzot esi sapratusi, kā visu šo laiku otrs ir juties. lūdz piedošanu par to, kāda biji. pat, ja neatbildēs, jutīsies labāk. reizēm šādi brīži ir tik svētīgi, jo palīdz novērtēt, sajust tās sajūtas, kas ikdienā kaut kur pazūd, otru sākot uztvert, kā pašsaprotamu, kā cilvēku, kas vienmēr būs blakus, neskatoties uz mūsu untumiem. jā, tādi brīži liek pārdomāt visu, un beigās attiecības ir vēl divtik skaistākas, pilnīgākas un tuvākas, protams, ja izdodas saglabāt. ceru, ka tā notiks ar jums!;)
14.08.2013 22:58 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ja jau tiešām gribētu viņu, tad arī cīnītos.
14.08.2013 22:58 |

Reitings 1104
Reģ: 31.07.2012
cik ilgi bijāt kopā? dzīvojāt kopā?
14.08.2013 22:59 |

Reitings 9561
Zili_rudzi, paldies, tik skaisti uzrakstīji, tā no sirds arī ir, tikai to nevaru darīt ne šodien ne rīt, jādod miers, jo varbūt tiešām grib būt viens, mierā.
14.08.2013 23:01 |

Reitings 9561
3 gadi, nedzīvojam kopā.
14.08.2013 23:02 |

Reitings 1104
Reģ: 31.07.2012
tieši tā - dod mieru... Nesaceries, bet tajā pat laikā nomierinies! Nekas nekad nav zaudēts pavisam, ja vien cilvēks nav miris, atvainojos... Ja jau saki, ka viņš tevi tā mīlēja un mīļoja un tādus vārdus teica (!!) , tātad, kaut kas jau tur iekšā viņam ir. Nav tukšs. Ja nav tukšs, tad vēl ir glābjama situācija :)
Jāsaka, turu īkšķus!
14.08.2013 23:13 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Vārdi "nesaderam kopā" man vienmēr asociējas ar divriteni bez ķēdes. Kāds gabaliņš pietrūkst, lai funkcionētu. Bet tā - nekam nederīga lieta. Vienmēr uzskatu, ka tas ir pats labākais iemesls, lai attiecības izirtu, vienkārši izsecini, ka nav un viss, nevis otrs cilvēks tevi salauž desmit līkumos ar savām izdarībām. Ja vairs nav pārliecības par attiecībām, tad kaut kas tajās ir beidzies un cilvēkam jāizdomā, vai šīs attiecības var pastāvēt bez tā, kas beidzies, vai arī nē.
Varbūt otrs cilvēks vienkārši iedomājās, ka savu izvēli esi izdarījusi.
14.08.2013 23:19 |

Reitings 10
Reģ: 14.08.2013
Esmu bijusi līdzīgā situācijā, pilnībā saprotu, kā tu jūties!
Ja saki, ka viņš grib pabūt viens - tad atļauj to viņam. Trīs gadi tomēr ir ilgs laiks, droši vien arī viņš nepārtraukti domā par šo situāciju.
Pāris dienas nogaidi, tad aizraksti viņam visu ko jūti, ko esi sapratusi par šīm dienām. Ja viss nokārtosies, tad lieliski! Ja nē, tad tā būs bijis lemts, bet vismaz būsi mēģinājusi, un nevarēsi pēc tam sevi šaustīt, ka neko necenties glābt!

Galvenais - turies! :)
14.08.2013 23:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gurri-tu zini,kaadreiz ir taa,ka cilveeki skiras un peec kaada laika saiet atkal kopaa.Man taa bija ar pirmo viiru-kaadu laicinu draudzeejamies,tad paskiiraamies-domaajam ,ka nederam tomeer kopaa un tad atkal sagaajaam kopaa ,nodziivojaam labu laiku un tomeer atkal skirsanaas...Kaadreiz viens no partneriem grib rausiities uz prieksu,augt un otrs miil visu kaa ir, bez taas izauksmes.Es pilniigi piekriitu tam,ka vajag izbaudiit attieciibas taajaa stadijaa ,kad viss ir perfekti,jo mees nekad nezinam,kas buus peec gadiem.Mees mainaamies,otrs arii !
15.08.2013 02:13 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Juutu liidzi. Iesaku peec paaris dienaam vinjam uzrakstiit veestuli. Taadu no sirds, patiesu, ar visiem paskaidrojumiem un iemest to pasta kastiitee. Vislabaak, ar roku rakstiitu, lai pieveerstu vinja uzmaniibu un taa neielidotu atkritumu spainii bez izlasiishanas. Noteikti pieziimee beigaas, ka lai kaa vinjsh izlems, ka tu cieniisi vinja viedokli.
15.08.2013 02:18 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kaut kad ļoti sen es arī šādā veidā salauzu vienas savas attiecības. nu beigās, lai arī puisis teica, ka mīl utt, bet nevēlas ar mani vairāk būt kopā. pāris reizes es spēju mūsu attiecības atjaunot, bet ar katru reizi viņas bija vēl sliktākas, jo likās, ka tajās vnk ir neaizpildāms caurums, kuru arī es daļēji izveidoju. lai gan es beigās biju mainījusies pilnībā, viņš arī mainījās - uz pretējo pusi. ne vienmēr attiecības var glābt šādā gadījumā. ne vienmēr. bet mēģināt tu vari, lai gan visticamāk, ka tu jau esi salauzusi cilvēku. un, ja tā ir, tad tas ir pats sliktākais, ko vien var izdarīt..
15.08.2013 08:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits