Pēdējā laikā, esmu manījusi, ka biežāk, lai sevi apmierinātu, veru vaļā attēlus ar sievietēm (ok, ar vīriešiem konkrēti neesmu vērusi vaļā, bet normālu hetero seksa video tikai skatījos). Bet tagad uzbudinos no, teiksim - SPALVAINĀM vāverēm (lai gan pati skuju), un no seksīgām pēcpusēm... Zinu, izklausās tiešām ārprātīgi, bet tā man tagad ir... Starp citu, tūlīt paliks 16, bet tajā pašā laikā ar masturbāciju uz sievietēm man ir vēl viena škrobe... - Man nepatīk sava vecuma puiši, bet jau VĪRIEŠI!!! Vismaz 10 gadus vecāki par mani un, iespējams, vairāk...
Gribu teikt, ka vēlme un fantāzijas negrozās ap mīlēšanos ar meiteni, bet vairāk tā kā par VĪRIEŠIEM (lasi - VĪRIEŠIEM, ne ZĒNIEM), bet lai uzbudinātos, neskatos uz vīrieša "daiktiem", bet sievietes dzimumorgāniem. Kā arī sieviešu/meiteņu pieskārieni man nekādas emocijas neraisa, tikai kad kāds jauneklis pāri 20 gadiem man pieskaras (arī nejauši), man sirds sāk pumpēt un vaigi tvīkst..
Ak, mans Kungs... šausmas, ko es te sarakstīju. Pašai tik jocīgi lasīt, bet tā ir pašreizējā situācija...Kādas ir Jūsu domas par šo gadījumu? Tas ir noveļams uz hormoniem, vai vienkārši - esmu ar novirzēm?