skūpstīšanās

Reitings 1
Reģ: 14.08.2013
reģistrējos speciāli šai diskusijai, jūs noteikti par mani smiesieties, bet ceru arī uz nopietnām atbildēm. man ir 15 gadi, neesmu skūpstījusies (mūsdienās tas uzskatāms par supernovēlojumu), bet rīt vai parīt tas notiks un es negribu puisim, kas ir krietni vien pieredzējušāks, likties pēc pilnīgas nemākules. man nav nekāda priekšstata par to, kā tas tehniski notiek. tātad man vajag tehnisko aprakstu, ko mēle dara procesa laikā :D paldies!
14.08.2013 16:19 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
PS .. Man nepatīk, ka man mēli bāž mutē .. un, ja tas notiek par dziļu un par biežu - es kožu .. pavisam nopietni (bet ne pārāk sāpīgi .. vienkārši saķeru mēli ar zobiem). Vispār, te bija diskusija kkad atpakaļ, kad liela daļa vīriešu nefiga nemākot skūpstīties .. es te tā padomāju un nonācu pie secinājuma, ka arī visas sievietes, kas man bijušas, sākumā bija "jāpieradina" pie manām lūpām .. viena tikai bija tāda, kuras skūpstu es vēl šodien nespēju aizmirst, kaut tā bija tikai viena reize .. tik juteklisku un sievišķīgu skūpstu .. eh .. lašara es jaunībā biju ..
14.08.2013 18:13 |

Reitings 213
Reģ: 14.08.2013
"Bet rīt vai parīt tas notiks un es negribu puisim, kas ir krietni vien pieredzējušāks, likties pēc pilnīgas nemākules."
Patiesībā tam mirklim jābūt negaidītam, tad tas notiek, pat nedomājot par detaļām, vienkārši skaists mirklis.

Atceros sevi 15 gados, mani noskūpstīja puisis, kurš man ļoti patika, bet par pretsimpātijām nedomāju. Tas bija negaidīti, bet likās, ka laiks apstājas. Ir pagājuši gandrīz 10 gadi, bet tas bija īpašs mirklis manā dzīvē.
14.08.2013 18:13 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Es arī uztraucos par to, pirms nebiju nekad mēģinājusi. Bet as jau pats kaut kā notiek no sevis. Nekādas tehnikas izstāstīt, manuprāt, nevar.
14.08.2013 19:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits