Esmu jauna meitene (23 gadi, 165 cm, 70 kg). Man ir mēreni apaļi gurni un dibens, kas nav problēma, jo tur viss ir samērīgi un seksīgi. :) Bet mani satrauc "riepa" uz vēdera. Tā veido mīkstu, uz priekšu izvirzītu tādu kā muciņu (tauku izvirzījumu uz priekšu), kas ir priekšā vēderam un šūpojas (kratās,ja kustas ātrāk), kad kustos. Un tā redzami KARĀJAS pāri, kā lai to pasaka, vietai, kur beidzas bikses... Arī kad apguļos uz vēdera vai noliecos uz priekšu, vēders vienkārši karājas uz leju. Man pār to nav nekādas kontroles, jo tie ir tīri tauki.
Sevišķi pazemojoši tas ir peldkostīmā. Lai gan tad visiem spēkiem ejot cenšos ievilkt vēderu, tas visu padara tikai vēl ļaunāku, jo riepa tad tikai vēl vairāk izceļas vēdera priekšā un visiem ir skaidrs, ka esmu ievilkusi vēderu, bet riepa palikusi priekšā karājoties... Tāpēc pēc iespējas cenšos piesegt vēderu, sevišķi puišu sabiedrībā, jo nejūtos ērti. Diemžēl vasarā un pludmalē tas ne vienmēr ir iespējams.
Man ir iepaticies viens puisis, mēs esam sarunājuši randiņu pie jūras, bet mani pārņem panika, iedomājoties, ka viņš redzēs mani peldkostīmā... Tāpēc jautājums: vai puišiem tāda riepa tiešām šķiet tik neseksīga?