Kāpēc dzīvot?

Reitings 7
Reģ: 14.08.2013
Nezinu ar ko lai sāk, kas ir svarīgi... Jo patiesībā man visa dzīve liekas nesvarīga. Es nezinu atbildi uz jautājumu -kāpēc man dzīvot?

Man ir pilnīgi vienalga vai mani šonakt nogalinātu vai es mierīgi gulētu gultā. Man jebkurā gadījumā liktos tas- ok. Man ir tikai 18. Es vienmēr esmu jutusies ne gana laba. Ne pietiekami skaista , nepietiekami seksīga, ne pietiekami gudra. Ne šis ne tas. Ja vien man būtu skaidrs nākotnes plāns vai lietas ko patiktu darīt... Nē ,nav! Viss kas ir licies īpašs ir - iemīlēties. Un beigās vienmēr saprast- ka tas bija muļķīgi , jo ko gan viņš vairāk par seksu var gribēt. Un es cerēju stulbi uz ko vairāk. Sēžu mājās, jo nav jēgas iet ārā. Tērēt naudu? Kāpēc? Kamēr nav skola atsākusies, tad sēžu ar. Nav lietas ko es varētu iet darīt ,kas man sagādātu prieku. Ar vien biežāk pēdējā laikā uzsmēķēju, kaut neredzu arī tam jēgu. Tas ir aiz gara laika un domām ..."Cik nožēlojama ir mana dzīve, varbūt uzpīpēt tāpēc labāk ?. " bet protams tas neko nelabo un tikai tērē naudu un veselību.

Esmu jutusies sāpināta un tad vēlējusies padarīt galu. Bet šobrīd ienāk doma prātā par nāvi ,jo viss ir tik vienaldzīgs un nekam nav jēga. Bet nav ne mazāko sāpju jeb asaru... Vienkārši nekā nav.
14.08.2013 00:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja nav iisti apkaarteejaas vides ietekmes, kas vareetu radiit depresiju (kaa piemeeram, tuva cilveeka naave, darba zaudeejums utt), tad silti iesaku veersties pie aarsta. Visticamaak, organismaa neizstraadaajaas laimes hormoni un situaaciju var pavisam vienkaarshi izlabot ar antidepresantiem.
14.08.2013 01:41 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu piemēram draugi jau tevi ir, ne? tad tiecies ar viņiem, ej izklaidēties. priekš kam tad ir domāta nauda? lai sēdētu istabā un skatītos uz viņu. sāksies skola, bet tikpat labi tu aŗi vari pateikt, ka tai nav jēgas un ka tu uz turieni neiesi. katrai meitenei dzīvē ir gadījies kāds puisis, uz kuru attiecībā viņam nav bijuši tie nopietnākie nolūki. nu vai vismaz gadīsies tāds. nav visiem dzīvē tikai laime, laime, laime. ir svarīgi tas, kur tu saskati to labo, bet lielāko daļu sliktā var atrisināt vai paskatīties uz to savādāk.
14.08.2013 08:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits