a nafig, ejot trenneeties, lai ieguutu maximaali labu kermeni, jaadoma pa koliisanos trennerim un kaut kaadaam attieciibam. Labaak skaties, cik vins labs kaa savas jomas parzinaataajs. Otrkaart, kaadaa sakaraa sieviete,kura iet trenneeties nevareetu sevi sakopt - respektiivi, iepuust smarzas (ja vinai taa labaak patiik, ka trenina laikaa no vinas naak patiikams smarzu aromaats, nevis hard core sviedru smaka :D ) , kreems, lai rokas nav sausas un mati - nuu, es nezinu sievieti, kurai buutu pilniigi pie pakalas kaadi mati vinai uz galvas. Jo tomeer tas buus abpusejs kontakts - trenneris un tu. un attiecigi gribas smarzot un izskatiities labi, es to dariitu arii tad, ja man buutu TRENERE.
un attieciibas - kaapec née? Tu jau nekad nezini kaads tas cilveeks ir, mos vinam maajas sen jau sava ideaalaa draudzene, kura ir tiesi taadaa, kaada vinam patiik. vai arii nu un ja iepaziistas sporta zaalee? citam sievietem sevis uztureesana formaa ir dzivesveids. piemeram man loti patiik, ka mans puisis nodarbojas ar sportu un ''pavelk'' liidzi arii mani, nevis, abiem paarnakot no darba, ieseezamies diivaana un eedam picas. katram savs.