Domajot par bijusho

Reitings 296
Reģ: 29.01.2009
Pagaajusho vasaru pavadiju ar lielisku puisi. Bijam attiecibaas, viss bija supper, harmonija, vnm biju prieciga un laimiga, nekadu stridu, pirmo reizi man bija tik tiesham lieliskas attiecibas.. Diezheel viss beidzas, kad aizbraucu septebrii apmainas programmmaa. Kaa viss beidzas? Tas bija drausmigi, vins oktobrii man neko nesakot atbrauca te, lai mani apsveiktu dzimshanas dienaa..Bet es jua pedejaas nedeeljas jutu, ka jaaizbeidz viss ar vinu. Nezinu, vnk vinu vairs negribeeju.. Drausmas.
Tgd jau gandriz gadu esmu attiecibaas ar shejienieti. ZInu ka vins nav mana muuzha milestiiba, arii ka braukshu uz LV pec 2 meenesiem, nedomaju vinu aicinat lidzi, vismaz ne uzreiz. Parak liels solis prieks manis. Gribu tikt atpakal savaa realitatee un tad saprast vai arii LV nevaru bez vina.
Tomeer pedejos meeneshus daudz domaju par savu bijuso. Galvaa salidzinu attiecibas. Ieprieksejaas attieicbaas valdiija prieks, harmonija, uzticiiba, nekadu stridu, vnm biju prieciga, smaidiga, laimiiga..+ ar katru dienu jutos arvien sliktaak par too kaa visu izbeidzu, nozheeeloju. Un vispar kkur dzili sirdii juutu ka pazaudeeju "savu" cilveeku...
Lieta taada, ka 2 menesus peec musu skirsanas vins sagajas ar meiteni, kurai ir beerns..sobriid vini ir kopaa, dziivo kopaa.
Bet mani nebeidz nomaakt domas, ka vins sagaja ar vinu aiz izmisuma, jo esmu parliecianta ka pec manis vins loti pardzivoja. Liekas, ka vini joprojam ir kopaa, jo saprata ka isnibaa ir labi kopaa, abi pietiekami veci cilveki, izdomaja ka janostabilzejas, javeido gimene. Es vnk neticu ka tur ir lielaa milestiiba. Neticu.
Gribetu loti vinam uzrakstit, izstastit savas sajutas. Zinu ka ir pa veelu Bet man ir tik loti bail, ka varbut arii vins domaa par mani. Liekas, ja jau domaa, tad jau man rakstiitu ne? Bet es arii esmu attiecibas, bet domaju par vinu..varbut vinam ir taapat..
Es netaisos bojaat vina siibriizha attiecibas..bet mani beidz nost doma, ka varbut ar vinu viss vel butu iespejams.
Rakstit? Ja vins man atbildetu, ka ir par velu un ka ir laimigs ar to meiteni, es pilnibaa liktos mieraa..bet kamer esmu nezinjaa..
Ko juus daritu? Risketu, ja justu ka tas ir juusu cilveeks? Vai tomeer liktos mieraa un pat nemeginatu? Kas bijis tas bijis? Pagaatne?
13.08.2013 16:46 |

10 gadi
Reitings 5181
ka tur nav lielaa milestiba uz visu muuzhu. Un tapat domaaju ka vina juutas pret mani bija loti loti stirpas lai mani tik vnk aizmirstu un atrastu jaunu muuzha milestibu..

Izklausās, ka Tu nesēj pieņemt, ka bijušajam vai nav jūtas pret Tevi. Un akli tici,ka viņš visu pametīs un skries pie Tevis. Nu samierinies, ka viņš ir laimīgs BEZ Tevis.
13.08.2013 17:32 |

Reitings 296
Sakumaa nedeva nekadu zinju, jo tak bija sagrauts, kaa es no vina izskiiros, protams, nerakstiis man peec taa kaa izriikojos..Un tad sagaja ar to meiteni kopaa..Nerakstiis.
Nu es iedomajos sevi vina vietaa, ja kaads mani taa pamestu, es nekad neuzdrosinaatos prasiities atpakal.
13.08.2013 17:32 |

Reitings 62
Reģ: 04.07.2013
Dzīvē gadās visādi, bet tikai tāpēc, ka nezinu,ko gribi otru traucēt būtu grēks
13.08.2013 17:33 |

10 gadi
Reitings 5181
Nu es iedomajos sevi vina vietaa, ja kaads mani taa pamestu, es nekad neuzdrosinaatos prasiities atpakal.

Ja viņu tik tiešām ļoti sāpināji un viņš sajutās kā nekam nederīgs mēslojums, viņš nekad vairs negribētu justies tā pat. Atšķirība tagad ir tajā, ka viņš dzīvo tālāk,nedomājot par bijušo, bet Tu ne.
13.08.2013 17:36 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Atšķirība tagad ir tajā, ka viņš dzīvo tālāk,nedomājot par bijušo, bet Tu ne.

Un Tu negribi/nevari to pieņemt.
13.08.2013 17:38 |

Reitings 296
Godigi sakot, es neceru, ka mes atkal busim kopaa..Vinam tak tomer ir tagad "gimene".. Bet es vnk pielauju mazu iespeju ka neesu vinam vienaldziga..Bet kaa man draudzene teica, iespejams ja arii vins vel domatu par mani, vins pat iespejams upureetos un paliktu ar to meiteni, jo tomer vinai berns, dzivo kopaa un taa.
tad jau sanak..kada jeega rakstit?
Izskataas, ka parliecinajaat mani nerakstiit.
Ja jau liktens ir leemis buut mums kopaa, tad buusim..Ja ne tad ne.
(ak dievs, isnibaa taa neuzskatu)
13.08.2013 17:41 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
pajautaa, kaa iet un vai ir laimiigs savaas attieciibaas . easy.
13.08.2013 17:42 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Es droši vien uzrakstītu, lai ir skaidrība, bet tas jādara gudri.
13.08.2013 17:42 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Godigi sakot, es neceru, ka mes atkal busim kopaa..

Ko tad Tu no viņa gribi, ja Tevī pat nav ticības tam, ka varētu būt kopā?

Vinam tak tomer ir tagad "gimene"..

Nevis ģimene pēdiņās, bet ĢIMENE (viņš, bērns, bērna māte)

vins pat iespejams upureetos un paliktu ar to meiteni, jo tomer vinai berns, dzivo kopaa un taa.

Sevis mierināšanai, vari tā domāt.

tad jau sanak..kada jeega rakstit?

Tieši tā - nekāda.

Sāc ticēt liktenim. :)
13.08.2013 17:46 |

Reitings 296
Perversā, hmm skan labi
13.08.2013 17:46 |

10 gadi
Reitings 5181
Godigi sakot, es neceru, ka mes atkal busim kopaa..Vinam tak tomer ir tagad "gimene".

Ir cilvēki, kuri šķiras pat, ja ir bērni. Tādēļ domāju,ka bijušais vnk ir laimīgs attiecībās. Tas, ka Tu uzskati, ka tā nav - tā ir tikai vienīgi Tava problēma. Nejaucies, kur Tevi nevajag.
13.08.2013 17:47 |

Reitings 296
Mežāze, cik gudri?
13.08.2013 17:47 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Es laikam jautātu tā mazliet aplinkus un neuzkrītoši, nevis uzreiz pa tiešo "nevaru tevi aizmirst, gribu būt atkal kopā". Sāc varbūt neitrālu sarunu par to, kā iet, kā attiecībās utt.
13.08.2013 17:55 |

10 gadi
Reitings 5181
Bet es vnk pielauju mazu iespeju ka neesu vinam vienaldziga..

Bet man sāk šķist, ka Tu vnk esi apmāta ar to. Pat tad, ja viņš pateiktu, ka ir laimīgs - Tu uzskatīsi,ka viņš melo/mānās/slēpj patiesību utt.
13.08.2013 17:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Sapurinies un beidz ņerkstēt, tas viens. Otrs, tu par bijušo domā tikai tāpēc, ka ar tagadējo viss nesanāca tā kā tu vēlējies, viss.
Es doomāju, ka nerakstītu, kaut aiz cieņas pret to otru sievieti un viņas bērnu kur;s iespējams šim vīrietim ir ļoti pieķeries. Un beidz sev skalot smadzenes, ka viņš viņu nemīl utml. Tu to nezini. Nezinu nevienu tik izmisušu un lupatīgu vīrieti kurš tērētu savu laiku ar sievieti kurai ir bērns ja viņa viņam nebūtu tiešām svarīga.
13.08.2013 19:00 |

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
uzraksti vinam!

bet padoma 2reiz, ko raksti. veli vinam veiksmi esosajas attiecibas, jo zini, ka vins ir kopa ar savu isto sievieti. un ka nozelo, ka vinu pameti, jo vins noteikti ir lielisks puisis un tetis.

tas iedarbosies uz vinu psihologiski!

ja vins tiesam mil otru sievieti, vins tev pateiks paldies par laba velejumiem un veles tev ari veiksmi. un tu vairs tad nejaucies vina dzive. lai vini dzivo laimigi.

ja vins saks saubities, vai vina sieviete patiesam ir ista, vins tev atklas, ka vel joprojam doma par tevi, un tad jau varesat kaut ko atjaunot, ja gribesat.

katra zina, tu vairs nepavadisi dienam domajot, ka butu, ja butu
13.08.2013 19:08 |

Reitings 7682
Izlasīju tālāk esošos autores komentārus, man viss skaidrs. Tu esi no tām skuķēm kurām liekas, ka viņa ir pasaules naba un nespēj pieņemt, ka vīrietis ātri atrada citu nevis gadiem raudāja stūrīti. Atver acis, viņam ir cita kurai ir bērns un kā jau minēju, ja vecis nav lupata tas norāda uz to cik viss ir nopietni jo pieņemt svešu bērnu nav viegli.
Un es no sirds ticu, ja tu viņam uzrakstītu, maximums ko tu dabūtu būtu kāds fiksais kniebiens pagātnes vārdā.

Es tev varu ko pateikt no pieredzes. Kad bijušais mani pameta, visa mana pasaule sabruka, es tās sāpes pat izstāstīt nevaru, bet tad nejauši sapazinos ar tagadējo vīrieti un nepagāja ne pāris mēneši kā es bijām mīlējusies līdz ausīm, nu tā pa īstam un pamatīgi kaut man likās, ka mīlēt tik stipri kā mīlēju bijušo nekad nevarēšu. Un jā, arī viņš nevarēja saprast kā tas iespejams. Bija man jānoklausās kā viņš mani mēģināja pārliecināt, ka es jau patiesībā viņu vel mīlu, ka tikai izliekos. Zini, es viņā klausījos ar žēlumu.
13.08.2013 19:09 |

Reitings 7682
iespejams ja arii vins vel domatu par mani, vins pat iespejams upureetos un paliktu ar to meiteni, jo tomer vinai berns, dzivo kopaa un taa. Tu laikam nebeigsi sev skalot smadzenes. Vai varbūt tiešām viņš ir tāds lupata?
13.08.2013 19:11 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Beibe.Marta ++

Man arī tā šķiet. Tas ir tipiski, ka pietrūkst, it īpaši, ja redzi - viņam ir cita ģimene jau, bet tiec pāri, citādi tāda pazemošanās vien būs.
13.08.2013 19:12 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Septiņreiz nomēri,vienreiz griez!
13.08.2013 19:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits