Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kopīgas bildes sociālajos portālos.

Reitings 64
Reģ: 18.03.2013
Cik jums būtiska liekas kopīga bilde ar mīļoto vīrieti kādāno sociālā portālā? Vai tādas ir?
Nedomāju galerijas ar noskaukumiem"mans mīļotais" "mans izredzētais" utt :D

Vai Jūsu vīrieši uzskata to par svarīgu lietu?

Pēc cik ilga laika jums parādijās kāda kopīga bilde? Un vai ir kāds laiks pēc kura būtu jāsāk uztraukties kādēļ nav? Jeb tas vairāk ir svarīgi tikai jauniem cilvēkiem. Kā Jums, dāmas, liekas?:)
12.08.2013 21:07 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es vispār neuzskatu, ka soc. portālos ir jāpublisko sava privātā dzīve. Tādēļ, manis pēc, tādas bildes tur var neparādīties NEKAD.
12.08.2013 21:09 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Nu bet tas jau tikai loģiski, ka šādas bildes ir. Man ir ntie albumi, kur ir mūsu kopbildes. Taču gadu laikā tik daudz kopīgu notikumu, pasākumu, ceļojumu un kas tik vēl ne. Loģiski, ka gadās arī kopbildes pa vidam.
12.08.2013 21:11 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
man ir bijušas 2 attiecības. Abi čaļi kopbildi (profila) nebija izņēmuši vēl pus gadu pēc manas aiziešanas no viņiem :D abiem vairākas reizes lūdzu, lai to izdara. Abi jau satikās ar citām meitenēm tad :D

pēc tādu bilžu izņemšanas labi var izsekot, kurš pāris atkal ir izšķīries :D

man ir vienladzīga attiekme. ja būs ļoti smuka bilde, kur es kopā ar puisi, tad varu arī ielikt kaut kur...
12.08.2013 21:11 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Es vispār neuzskatu, ka soc. portālos ir jāpublisko sava privātā dzīve. Tādēļ, manis pēc, tādas bildes tur var neparādīties NEKAD.

+++
12.08.2013 21:12 |

Reitings 3350
Es laikam nebushu ista, kurai dalities ar pieredzi, jo pec 8 gadu draudzibas kopigas bildes ir pilnigi normali, jo galu gala visu daram kopa.

Kad bijam jaunaki, tad es draugos gan liku kopejas bildes, jo man bija dazas konkurentes, un es sava veida "iezimeju teritoriju", bet nu tagad tas liekas smiekligi.

Bet nu vispar man liktos divaini, ja pieneram pec gada puisim nebutu neviena bilde ar draudzeni, vai otradi. Nesaku, ka bilzu publiskosana ir obligats pasakums, bet, cik jau redzetas sitas socialo mediju razborkas par bildem un statusiem.

Interesanti tas, ka musu kopigas bildes laiko vairak neka tas, kur esmu es viena. Mosh cilveki sakusi cienit gimenes vertibas un makslu ilgi kopa but? :D
12.08.2013 21:14 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
koshlene +

Bet piekrītu arī Lancaster - ja smuka bilde, tad kāpēc gan neielikt. Tādas pārsaldinātās gan laikam neatbalstu.
12.08.2013 21:14 |

Reitings 64
Šodien sanāca diksusija par tādu bilžu vajadzību vai gluži pretēji- nevajadzību :)

Īstenība var piekrist tam, ka sava personīgā dzīve nav japublicē, bet no otras puses ir patīkami ieraudzīt mīļas, kopīgas bildes.
Man pašai patīk redzēt skaistas bildes citiem! :)
12.08.2013 21:16 |

Reitings 368
Reģ: 13.01.2010
Manam bijušajam joprojām galerijās mūsu kopbildes, kaut gan kopā vairs neesam jau 8 gadus. Viņš man atbild, ka tās vislabākās atmiņas, tādēļ negrib izdzēst un aizmirst, kaut gan pašam ir draudzene un bērniņš.
12.08.2013 21:16 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es vispār nesaprotu - visi vienmēr fočukus stibī līdzi, lai ķertu brīžus? Man kaut kā pierasts, ka var izbaudīt brīdi neraujoties pēc fotoaparāta, pēc tam tikai padomāju - varbūt būtu kāda smuka bilde sanākusi. :)
12.08.2013 21:17 |

Reitings 1705
Man kaut kā patīk sev vistuvākās lietas turēt pie sevis. Tagad arī esmu jaunās attiecībās un tieši gribas kaut kādā veidā to visu pasaudzēt un nekliegt visai pasaulei par to. Esmu arī piefiksējusi, ka, ja par foršām lietām izpļukšķu visādiem cilvēkiem, tad paliek tāda nepatīkama pēcgarša. Protams, mūsu tuvākie cilvēki zina, ka satiekamies :D un protams, ka pēc ilgāka laika kādas bildes figurēs, bet šobrīd es esmu pilnīgi apmierināta, ka tas nenotiek :) Galvenais, kas notiek starp jums abiem, nevis kādu tēlu jūs radāt sociālajos tīklos ;)
12.08.2013 21:19 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Man pašai patīk redzēt skaistas bildes citiem!

Priekš kam tev tas? Labi, ka pati redzi savas smukās bildes, kāpēc tās jāmet internetā?
12.08.2013 21:20 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es vispār sevišķi nefotografējos. Man viena un tā pati profila bilde stāv kādus divus gadus, un galerijas nelieku. Līdz ar to pašlaik man nekur publiski nav ielikta neviena fotogrāfija ar draugu. Kādreiz gan ir pāris kopīgās bijušas.
Man tiešām šķiet, ka tas nav tik svarīgi. Ja ir smuka bilde, tad jā, bet, lai kādam kaut ko parādītu - priekš kam?
12.08.2013 21:23 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Nav man tādu bilžu sociālajos tīklos, jo pēdējā laikā vairs bildes sociālajos tīklos neievietoju.
12.08.2013 21:26 |

Reitings 64
Aija, tas bija domāts tā, ka skatos vienkārši ar smaidu uz laimīgiem cilvēkiem, ja sanāk redzēt! :)
Nejau speciāli iet un skatīties! :D
12.08.2013 21:26 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Butiski tas man nav. Taču, ja ir kāda kopīga, forša bilde no kāda izbraukuma, tad kāpēc lai es to neieliktu galerijā, kas veltīta tam izbraukumam(protams, blakus ir ari citas bildes)? Speciāli, tikai lai liktu netā gan kopbildes netaisām. Ja kāda tiek ielikta, tad saistībā ar kādu notikumu(izbraukums, izlaidums utt). Manas bildes redz tikai mani draugi.
Draugam tas vispār ir vienalga, jo viņš labi ja reizi mēnesi dr.lv ieiet, lai sazinātos ar kādu, kura tel.nr. viņam nav. Tāpēc par bildēm viņš nedomā.
Kopumā, pret foršām pāru bildēm, kas parādās ik pa laikam(nevis katru dienu), man nav nekādu sliktu domu. Nepatīk salkanās bildes, kas tiek liktas katru dienu, lai tikai rādītu ko ''mēs ar mīļumiņu'' daram. Man visvairāk patīk pāra kāzu fotosesija - tur vienmēr tāāāāda mīlestība staro un ir arī jautri brīži. Tādas bildes skatos ar prieku.
Profilā gan parasti lieku tikai savu bildi. Kamdēļ likt kkādu kopīgo, ja tas ir mans profils?
Pirmā kopīgā bilde bija pēc mēneša, jo braucām uz Stokholmu un draugi nofočēja. Ta bilde vēl tagad mums dzīvoklī ierāmēta stāv.
12.08.2013 21:27 |

Reitings 114
Reģ: 09.07.2009
Es laikam nebushu ista, kurai dalities ar pieredzi, jo pec 8 gadu draudzibas kopigas bildes ir pilnigi normali, jo galu gala visu daram kopa.

+
12.08.2013 21:28 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Dažas ir. Visbiežāk no ceļojumiem. Manas bildes redz tikai draugi, viņi tāpat zina, ka esam kopā, tāpēc neuzskatu to par nenormālu savas privātās dzīves publiskošanu.
Manuprāt, ir forši, kad cilvēki liek skaistas bildes ar sevi, ar savu otro pusīti. Mēs taču citiem rādam to, kas mums patīk un mūs iepriecina. Ir forši, ka cilvēks lepojas ar savu ģimeni un attiecībām. Jāpiebilst, ka te nerunāju par padsmitgadnieku albumiņiem "Es un mans saldumiņš zem koka", "Es un mans zaķītis pie koka", "Tikai un vienīgi mans" utt.
12.08.2013 21:28 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Es sākumā domāju, ka šajās attiecībās es noteikti neko nelikšu, lai nav visiem viss jāzina utt., bet tad pagāja pāris mēneši un pienāca mūsu kopīgie pirmie Ziemassvētki un ģimenes kopā, galds, atmosfēra, eglīte utt, es biju tik priecīga un laimīga, ka man gribējās padalīties arī ar citiem savā laimē :)

Es vienmēr lieku bildes redzamas tikai saviem draugiem, labi, profila bildes izņēmums, bet tās man reti ir kopbildes, ja tiešam dikti bilde patīk, bet tā tās redz tikai zināmie mani cilvēki, tādēļ īpaši neuztraucos.

Sākumā manam draugam likās visas šitās bildēšanas padarīšanas smieklīgas, bet kopš parādījās iphone un viss ir tik ātri izdarāms, tagad jau tas ir normāli :D Manuprāt, mēs vnk dzīvojam tādā laikmetā, nu vismaz man riņķī ar tām bildēm aizraujas visi :) Pārīši, ģimenes ar ģimenes pieaugumiem, zvēriem, ēdieniem, ceļojumiem, tāpēc man tas nešķiet nekas woow par ko būtu jābrīnās vai jāšausminās :)
12.08.2013 21:29 |

Reitings 435
man ir profila bilde kopā ar mīļoto. Ieliku tikai tāpēc, ka regulāri saņēmu uzbāzīgas vēstules no viena puiša, kuram nu nekādīgi nevarēju ieskaidrot, ka man viņš neinteresē un esmu kopā ar citu cilvēku. Tad nu ieliku bildi un neesmu vairs saņēmusi nevienu uzbāzīgu vēstuli.

Albumā ir kopīgas bildes no pasākumiem un ceļojumiem, bet nekas intīms (pusplikas pāru fotosesijas, utt.) vai speciāli veidots (albuma nosaukums - es un mans mīļais, mīļotais, utt).

:)
12.08.2013 21:30 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Pirmās bildes publiskoju pēc ~3 mēnešu kopā būšanas. Tās gan bija saldas, bet tas laiks jau arī tāds ļoti salds bija :D Vispār man ļoti patīk fotografēties un priecēt acis, skatoties uz kvalitatīvām un skaistām bildēm, tāpēc arī manā albūmā ir diezgan daudz bilžu ar vīrieti. Arī viņam ir. Neko sliktu neredzu, pietam, bildes redz tikai mani draugi vai radinieki. Katrā ziņā man tas liekas ok :)

Interesanti tas, ka musu kopigas bildes laiko vairak neka tas, kur esmu es viena. Mosh cilveki sakusi cienit gimenes vertibas un makslu ilgi kopa but?
Man ir pilnīgi tāpat!! :D
12.08.2013 21:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits