Pec pieredzes saku - ja nezini, ko velies studet - labak atliec, jo studet nekad nebus par velu, bet zaudeto naudinju neatgriezt.
Labak brauc pie brala, vai mekle kartigak brivpratigo darbu, varbut piesakies Au Pair auklishu programma, nu kko sac darit lietas laba, lai nav jasezh rokas klepi salikusai. Turklat valodu var iemacities, busi uz vietas, bralis atbalstis un pamazam saksi runat. Varbut iestasies danu augstskola...
Un neklausies vecakos, tas, ka vajag "obligati" studet, jo ta tachu visi dara. Kada bus jega no tam izmocitajam studijam.
Esmu pec skolas beigsanas aizgajusi studet studesanas pec, nepatika - tikai naudu pazaudeju. Tad gaju atkakl, jo bija spiediens, ka VISI tachu stude, un atkal zaudeju naudu - ne man bija interesanti, ne tas vajadzigs. Un tikai 26 gados es 100% zinu, ko gribu studet un ar ko saistit savu nakotni.
Paskaties youtuba interviju ar Baibu Sipenieci prieks filmas Zalais kaut kas :D.
Varbut meitenes var ielikt linku, kura zin, par kadu video es runaju, jo man nav Youtube.