Nu man bija tads mazais vienu bridi. Looooti erts, viegls, forss, smuks, bet- pilniba uzladets vareja izsukt tikai viesistabu un virtuves gridu, tad atkal jaliek ladet bija. Tas ta cakarigi, bet, ja mazas telpas, tad loti labs variants. :)
Es ieteiktu skatīties uz tādu, kur nav auduma, vai papīra maisi. Man patīk, ka var izbērt un izmazgāt, mazāk putekļi paliek.
+
Man gan nav šāds rokas putekļu sūcējs, bet man šķiet kad viņi varētu būt mazāk jaudīgi, ne pārāk parocūgi zem gultām un protams mazāk ietilpīgi.
Putekļus vnk izberu miskastē, nekas nav jākrata.Sūc arī gana spēcīgi. Pie mīnusiem varētu būt tas,ka neregulējās sūkšanas jauda.Datoru bail tīrīt,ka pogas neiesūc. Citādi parasts putekļusūcējs bez navarotiem, paklāju tīra labi.
man ir puteklju sucejs ar udens filtru ielej udeni ieksaa un nekadi putekli pa gaisu nebus un lejot udeni ara nekas arii neies pa gaisu kaa maisaiņiem, šāds ir loti labi ja majas ir berns ,jo jabut tiribai un nerastos alergijas kad paradijas sāds pirku pa kadiem 150 ls nu jau vins nav nekads jaunums ta ka gan jau ka pa kadiem 50ls vares atrast