Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Koleegu neizdariiba

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Prieciigu visaam jauno darba nedeelju! :)

Sodien jau no pasa riita esmu nokaitinaata - koleege, kas straadaaja pa briivdienaam, nav izdariijusi visu, kas vinjai bija jaaizdara, un to ko ir izdariijusi, tas arii izdariits tikai liidz pusei, taa ka man visam atkal jaaiet cauri, jaapaarbauda un jaalabo. Jau aizsuutiiju vinjai epastu ar luugumu visu dariit ruupiigaak, bet tagad domaaju, vai tiesaam tas ir mans pienaakums pieaugusam cilveekam kaut ko aizraadiit? Bet ja neaizraadiis, tad progresa nekaada nebuus.. :( Kaa jums izdodas sastraadaaties ar slinkiem koleegiem?
12.08.2013 12:55 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Atkarībā no tā, kāds darbs. Ja man ir dots uzdevums, kas man ir jāizdara, tad rakstu e-pastu vadībai, ka diemžēl nepaspēsu laikā un būs aizkavēšanās, jo bija uz xx.datumu plānots, ka tiks izdarīts tas un tas, bet par cik tas nav izpildīts, tad arī mans darbs kavējas. Neminot kolēģu vārdus. Ja priekšniekam ir interese (un parasti ir), tad nāk prasīt kas un kā.
Piebildīsu, ka šādui rīkojos, ja man uzdotais projekts ir svarīgs un zinu, ka prasīs no manis. Bet par citu kļūdām maksāt negribu. Turklāt esmu atrāvusies pa ausīm, ka neinformēju vadību, ka kāds kaut ko ne tā dara vai nedara vispār. Bet normāls priekšnieks visu tāpat redz un zina :)
Kaut kādās parastākās situācijās es nevis aizrādu, lai strādā rūpīgak, bet saku skaidri un gaiši, kur ir problēma. Pasaku, ka "man tavas neizdarības dēļ nav jācieš, nav jācieš arī manai algai un laikam". Ja esmu negarastāvoklī, tad gana rupji arī varu pateikt :D
12.08.2013 13:02 |

Reitings 2728
Un, kas Tu esi, lai kolēģei dotu padomus vai norādījumus - priekšniece? Protams, ka kaitinātu šāda neizdarība, bet tam ir domāta priekšniecība, kas strostē savus padotos.
12.08.2013 13:13 |

10 gadi
Reitings 3122
skaya Ja es peec vinjas visu izdaru, tad prieksnieciiba nemaz neredz, ka kaut kas nav kaartiibaa. Man likaas cilveeciigaak vinjai aizraadiit privaati, nekaa uzreiz skriet un prieksniekam suudzeeties. Toties, ja nebuutu aizraadiijusi, tad lietas labaa nekas nemainiisies un vinja turpinaas straadaat pavirsi.
12.08.2013 13:17 |

Reitings 2215
Ja cieš mans darbs, mans laiks, mana alga, tad norādīšu tieši tik, cik vajag. Un man vienalga, ka mani pēc tam par bitch saukā vai kā citādāk.
Protams, es varu sēdēt un mierīgi darboties tālāk un ja kāds prasa, kas un ka, tad paskaidrot, ka, redz, kolēģis nav izdarījis, ko vajag. Bet man besī čammāšanās un algas saņemšana par krēsla deldēšanu ofisā. Man patīk strādat operatīvi, nevis gaidīt brīnumus.
12.08.2013 13:17 |

Reitings 2215
Turklāt, atkārtošos - es runāju par situācijām, kad mana alga ir atkarīga no otra cilvēka neizdarības.
Ja man tas neko nemainītu, tad principā būtu vienalga.
12.08.2013 13:18 |

Reitings 8272
ja tu esi priekšniece, tad vari aizrādīt. kāpēc tev kaut kas ir jāpārbauda? lai tik nes priekšniecībai un lai tur skatās. viss.
12.08.2013 13:30 |

Reitings 2728
Nu, ja kolēģe tiešām ieklausās un turpmāk rīkojas atbilstoši saviem darba pienākumiem, tad viss ir ļoti jauki. Personīgi es savus nervus un muti nedzesēju, lai skaidrotos ar kolēģiem - ja viņu dēļ neiekļaujos termiņos, dodos pie priekšnieka un saku konkrēti, kādas lietas (ne)notiek un viņš tālāk risina problēmas.
12.08.2013 13:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Piekrītu Liiderei, man darbā vienmēr bijušas lieliskas attiecības ar kolēģiem, iespējams man veicies ar kolektīviem, vai arī pati es esmu jauks cilvēks, bet NEKAD es neskrietu par tādām lietām pie priekšniekiem, neesmu stukača, drīzāk palīdzēšu no sūdiem tikt laukā un mācība būs visiem, nekā iešu stučīties, un kā pēc tam var būt draudzīgas attiecības kolektīvā?
Tad kad aizgāju no iepriekšējā darba, man meitene zvanīja raudādama, ka viņas kolēģe par katru lietu sūdzas priekšniekiem, par to ka draugos ieiet un vēl kaut ko, es to nesaprotu.
12.08.2013 13:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits