sveikas!
Pirms kāda laika rakstīju par savu angīnu uz jautājuma zīmes un sliktajām urīna analīzēm, nelabu pašsajūtu.. Tad nu, šodien pēcpusdienā tas viss atsākās tik akūti, ka tagad bimbāju no sāpēm muskuļos, locītavās, pat plaukstu locītavas sāp ;( ;( sūda termometrs nerāda pareizi, tāpēc nezinu, cik ir, bet nu temperatūra ir... dzeru coldrexu, paracetamolu, Trachisan sūkājamās tabl., Aflubin..
Man ģimenes ārsts atrodas vairāk kā 200 km attālumā.. Rīt ir darbs.. no paša rīta pie zobārstes Pinkas vizīte Rīgā.. Man izmisums, jo liekas, ka atstiepšu kājas! ;( elpas trūkst no raudāšanas.... esmu pārbijusies līdz nāvei, jo tādi izteikti simptomi man nekad nav bijuši, esmu neizpratnē..
Jautājums 1. Ja man ģim. ārsts ir citur un deklarēta es esmu turpat, es drīkstu rīt iet pie pirmā redzētā ģimenes ārsta vietējā poliklīnikā? mani paņems?
jautājums nr.2. Ko man darīt ar pierakstu pie zobārsta? Varbūt ir kāda, kas vēlas aiziet manā vietā, lai dakterei nav tur tukšums? (9:00)
ko es varētu darīt, lai uzlabotu savu stāvokli? Tas ir kaut kāds muskuļu un locītavu audu iekaisums varbūt?.....