stokholma kruizs

Reitings 200
Reģ: 21.07.2013
Nekad neesmu raukusi kruiza,jo vispar bails no udens.Soreiz nolemu pretoties savam bailem un aizbraukt.Radas jautajums vai tad,kad ir ta diea pa stokholmu,tad kajites var atstat mantas vai viss janesa lidzi?Vai dusas ir siltais udens (niormali silts nevis vess)..kas vispar ir pieejams b klases kajites?Varbut ir kads mazais ledusskapis?Kadai varbut liekas stulbs jautajums,bet ko lai dara!Jus kad parasti braucat,tad nemat svau edamo lidzi vai edat tikai kuga kafejnicas,restoranos?
11.08.2013 20:14 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Daļēji piekrītu tam,ka uz kuģa nav īpaši,ko darīt. Mēs arī braucām kompānijā, paši savu tusiņu uztaisījām kajītē, bet tā-ne mums karaoke interesēja, ne arī kratīties tajās disenītēs. Citas izklaides iespējas nebija! Vai arī palaidu,ko garām?
Jā, man lielākā izklaide bija smaržu veikalā smaržiņas paostīt! :D
11.08.2013 22:47 |

10 gadi
Reitings 1747
Reģ: 18.11.2009
tatler - mēs arī tā darījām. kad ej garām - iesmaržojies. :D

man patika brauciens,viss bija forši. braucu ar isabelli,bet daudzi saka,ka ar romantiku ir daudz labāk. :D ko varu pateikt? ņem līdzi savu ēdamo un dzeramo. ūdens uz kuģa vispār dārgs,0,5 minerālūdens pudele latam pāri maksā. šito nezināju,tāpēc nācās pirkt.. āa,šmiga tur lēta. :D sanāk pat lētāk kā Latvijā.
11.08.2013 23:06 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
keda22, es ne gluži smaržojos, bet līdz sliktai dūšai testēju,kuras smaržas man patīk,kuras nē. :D
11.08.2013 23:11 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Mēs bijām jautrs meiteņu bariņš, neteiktu, ka dikti sējās klāt vai gramstījās, papļāpājām ar dažiem interesantiem cilvēkiem, pāris džeki uzsauca dzērienus, jā, pāris ārzemnieki bija tādi, kuri nenormāli skatījās virsū visu laiku, bet mums tas netraucēja, katrā ziņā - tur ir apsargi, kuri jokus nesaprot, var tiem lūgt palīdzību. Pašas bijām normas robežās, neko nepieklājīgu nedarījām, cilvēki bija jautri, atsaucīgi, sanāca vairāki kuriozi, pasmējāmies un gājām tālāk. :D Nu, bija arī tādi, kuri pārdzērās, gribēja kauties utt., bet tas viss ļoti operatīvi tika novērsts, man tikai labas atmiņas. :) Jā - aptiekā arī var nopirkt tabletes pret nelabumu, ja nu kas. Ēdienus, dzērienus ņēmām savus, pilsētā paēdām kārtīgi.
Mēs visas mantas, izņemot papīrus, makus, telefonus un fočikus atstājām.
11.08.2013 23:17 |

10 gadi
Reitings 1747
haha,arī labi,tatler. :D
11.08.2013 23:24 |

Reitings 113
Reģ: 02.08.2013
Braucu ar isabellu nesen,man viss patika..bijam forsa kompanija,atradam ko darit..Alkahols letaks neka Latvija,udens un limonades gan dargas..Bistro dargs,1.35 ls par 100 gramiem..Ta tikai izklausas,ka normali,bet pie kases lai iekostu nevis riktigi paestu atstaju 5ls par vienu personu..Stokholma ta isti nav ko redzet,neka ipasa..Esmu pabijusi skaistakas valstis..:)kopuma jau galvenais ir kompanija ar ko braucat..Ja ir jautra kompanija,viss bus super..!!
11.08.2013 23:30 |

Reitings 113
Reģ: 02.08.2013
Bisto udens 0.5 litri maksa tik pat cik bundzina kolas vai spraita-1.48 ja nemaldos..
11.08.2013 23:33 |

Reitings 194
Reģ: 06.08.2013
Ir braukts vairākas reizes, bija mums tāda lielāka soma ar apģērbiem un vēl šo to, to atstājām kajītē, rokas somiņas ar naudas maku, fotoaparātiem, pasēm un telefoniem ņēmām līdzi. Dušās ūdens vienmēr bijis gana silts (tā dušas telpa gan mini-mini izmēra). Vakariņas visas reizes ēdām uz vietas, brokastis un šādas tādas uzkodas ņēmām līdzi. Vakarā ejot ballēties alkoholu iegādājāmies uz vietas. Stoholmā pirmajā reizē ņēmām tūristu autobusu (kurš atiet turpat no ostas), kas mūs izvadāja pa svarīgākajām Stoholmas vietām, vairākkārt apstājoties, bet pārsvarā stāstot un rādot visu garāmbraucot. Gide runāja krieviski un angliski. Nākamajās reizēs paši pastaigājām pa vecpilsētu, jo nekam citam diži daudz laika neatlika. Nu apmēram tā. :) Atvainojos, ja atkārtojos. Komentārus šoreiz nelasīju.
12.08.2013 00:58 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Protams, ka mantas var atstāt, vienīgi pa dienu apkopējas nāk tīrīt tās kajītes:) Dušā ūdens ir labs, viss ok.
No sirds ieteiktu ņemt līdzi ūdeni dzeršanai, jo uz kuģa mežonīgi dārgs. Esmu tajā bistro ēdusi tikai vienu reizi, tā arī būs pēdējā. Dārgi un ļooooti negaršīgi. Stokholmā var paēst pa dienu, mēs vienmēr cilpojam uz Maķīti, jo citādi nav nojausmas, kur var ēst.
Par to slikto dūšu- es tiešām nesaprotu, jo esmu braulkusi vistrakākajā vētrā, kad kuģis nenormāli šūpojās, un vispār man nebija slikti. Jāpiebilst, ka man nelaba dūša paliek pat autobusos, bet uz kuģa pilnīgi nav. Katram gadījumam gan pirms tam izdzeru ingvera tabletes:)
12.08.2013 09:16 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
peekaboo teiktajā ir sava taisnība, nu par kruīzu to grūti saukt, bet viss jau rodas no salīdzināšanas. Nezinu gan par tām maukām, tādas neievēroju, bet piekrītu par garlaicību uz kuģa. Un saprotu tos, kas staigā sadzērušies - tur vienkārši nekā cita nav, ko darit.
12.08.2013 09:22 |

10 gadi
Reitings 1747
raccoon - tiešām nāk tīrīt ? hmm,mums gan nenāca. :D tikai pēc tam kad bijām izvākušies,tas 3. diena.
12.08.2013 15:21 |

Reitings 7743
tiešām nāk tīrīt ? hmm,mums gan nenāca.

Ja mūsu kajītē nāca, tad no šausmām laikam aizgāja projām, jo nelikās, ka būtu kas darīts, tīrīts. :D Blakus kajītēm gan durvis bija vaļā un gultas veļa uz grīdas, tas, laikam, jo cilvēki brauca tikai vienā virzienā, atpakaļ ceļā tur citus cilvēkus izmitināja, tāpēc uzkopa.
12.08.2013 15:26 |

Reitings 8272
kajītē mantas var atstāt līdzi vari ņemt ēst visu, ko vēlies. mikrene gan tur nebija. ēst uz kuģa ir dārgi, bet ir daudz cilvēki, kas to izmanto. stokholma kā jau stokholma ir dārga pilsēta, tajā skaitā, arī dārgi apģērbi.
man slikti nebija. spieda tikai galvu. baidīties nebaidījos, lai gan mēs toreiz iekļuvām vētrā. kuģis turpceļā šūpojās krietni vairāk nekā atpakaļ ceļā, bet bija forši, jo es tieši to gribēju izbaudīt, kā tas ir, kad tevi šūpo. tiesa gan, pēc tam nedēļu nevarēja atiet no tās sajūtas :D
12.08.2013 15:43 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Meitenes, kajītēs nāk apkopējas,bet viņas savāc visu, kas ir miskastēs-kajītē un tualetē. Ja uz zemes kvai tukša kolas pudele vai papīriņi, to viņas kategoriski neaiztiek, tā man draudzene, kas Tallinkā strādā teica+arī kad kompānijā braucām,tiktiešām tikai miskastes maisi nomainiti.
12.08.2013 15:58 |

Reitings 8272
ā par pasākumiem nevarētu teikt, ka bija garlaicīgi. vienā zālē bija šovs, tad vienā zālē kaut kāds džeks dziedāja klausītāju izvēlētas dziesmas, tad bija deju zāle. vēl kaut kas laikam bija, bet neatceros vairs. bet tā kā mums bija kompānija, tāpat bija jautri.
kaut kādas *aukas neredzēju un neviens arī nebija nežēlīgi pārdzēries. pati arī nevienam kaklā neķēros un pa grīdu nevārtījos. nekur nemanīju, ka būtu kādas agresijas pazīmes. varbūt arī man vnk paveicās, kaut gan cilvēku toreiz bija ļoooti daudz, bet visi forši, laipni un pieklājīgi.
12.08.2013 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits