Nošaušos!

Reitings 266
Reģ: 20.03.2010
Ja man būs jājūt vēl viens cigarešu dūms - nošaušos!

Man rīts:
..svētdiena ir burvīgi iesākusies, nav karsts, pa nakti ir lijis, ārā ir fantastiski svaigs gaiss. Izeju uz sava dzīvokļa lielās lodžijas, izstaipos, kārtīgi ieelpoju un... pievelku pilnu plaušu ar kārtīgu smēķi!
Es dzīvokli vēdināt vispār nedrīkstu, jo tad viss dūmu mutulis sanāk iekšā.

Esmu runājusi ar tiem kaimiņiem, ka smēķēt uz lodžijām ir aizliegts ar MK noteikumiem, bet reakcija nekāda.

Saukt policiju - ? Kamēr šie ar saviem sarūsējušiem busiņiem atbrauks, es jau būšu ar cigarešu dūmiem nokūpināta kā cālis, un policijai tik uz tā neidosies pieķert tos kūpinātājus notikuma vietā.

Vai esat cīnījušās ar tādiem kaimiņiem? Ar policijas palīdzību, jo runāšana nelīdz?
Dažkārt esmu domājusi, ja es nofilmētu tos smēķētājus, vai policija ko iesāktu?

Lūdzu, dalieties pieredzē, idejās!
11.08.2013 10:28 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
apdomājies pirms nākošreiz sacel šādu jezgu par kaimiņiem smēķētājiem, jo nedomāju, ka viņiem patīk pilnīgi viss, ko dari TU. varbūt viņiem tracina, ka tu pārāk skaļi skaties un klausies savus seriālus, līdz ar to viņi ir neapmierināti, varbūt pat iztraucēti miegā, kas ilgstošākā laika periodā var ietekmēt vispārējo veselības stāvokli. tas ir tā piemēram. neviens no mums nav eņģelis un nevajag teikt, ka tu kā kaimiņš citiem kaimiņiem netraucē ne ar ko.
labi, kaimiņu dūmi tev nodara kaitējumu, bet nu tad varbūt izolē sevi, jo viss taču riņķī ir tik kaitīgs. nebūsim visi tik divkosīgi.
12.08.2013 13:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits