Ak, Jēzus. :D Nekad neesmu smēķējusi, bet tā smaka, kas ienāk dzīvoklī no citiem balkoniem, pazūd tik ātri, ka es nepaspēju vēl sākt bubināt par to. Un arī kaimiņš, kas smēķē kāpņutelpā, mani īpaši netraucē. Man tiešām liekas, ka mājiņas meža vidū ir jāceļ tiem, kas nespēj sadzīvot ar dažādām kaimiņu radītām neērtībām daudzdzīvokļu namos. Smēķēt 10 m no ieejas? Un tad tu čīkstēsi, ka tev, lai nokļūtu mājās, jāiziet cauri šim smēķētāju bariņam? Protams, nekad nebūs labi. Un pasīvā smēķēšana noteikti jūs (t.i. izmisīgās smēķēšanas protestantes) nogalinās ātrāk par jebko citu, jo jūs noteikti ievērojat pašu veselīgāko dzīvesveidu kāds vien iespējams šajā laikmetā.
Komentāri par bērna raudāšanu un izcilība ar ieteikumu aiziet pateikt kaimiņienei, lai nomierina savu bērnu, man likās vienkārši graujoši. Ja mans bērns raud, es jūtos jau pietiekoši uzvilkta par to, ka nespēju viņu nomierināt un nezinu, kā lai palīdz. Kad kāds idiots parādītos pie manām durvīm ar ieteikumu nomierināt bērnu, viņš to nožēlotu visu atlikušo dienu!