Čalis 21 gads un meitene 19 gadi apprecās. Pēc gada uzgatavo bērnu.
Jūsuprāt tas ir ceļš uz nekurieni - šķiršanos, bāreņu namu bērniem, varbūt slepkavību u.c. nejaukām lietām?
Protams, nē. Kas tā par aprobežotību?
Nerakstīšu tos daudzos piemērus, cik jauni cilvēki ir izsitušies arī ar bērnu uz rokām. Tik gan jau KS iemetīs savu komentu ar šausmām
Nu ar tādu pesimismu brīnos kā vēl pa zemes virsu staigā!
Par to jau ātrāk bija jādomā pirms likties gultā, 21.gs. eksistē daudz veidu izsargāšanās metožu. Ja tik ļoti biksēs nemiers valdīja tajā vecumā vairāk strādāt vajadzēja- mazāk laika muļķībām būtu.
Es nekad līdz kam tādam nenonāktu, jo tas ir dzīves gals, pat ja sākumā liekas laba ideja. Dzīves gals ir apprecēšanās, bērna uzražošana ir tikai papildus sāls brūcēs.
Un šoreiz runa ir par gadījumu, kad tas tiek darīts apzināti.
Par precēšanos nepiekrītu, ka tas būtu dzīves gals, jo vienmēr jau var izšķirties. Es pat teiktu, kāzas ir process, ko ir vērts piedzīvot. Ja turpmākā kopdzīve neizdodas, tad risinājumu var rast.
Par bērnu, atļaušos piekrist. Arī esmu no cilvēkiem, kas bērnus nevēlas, vismaz pagaidām.
Arī es par kāzām un bērniem domāšu tikai pēc studiju pabeigšanas, jo uzskatu, ka tas ir nepareizi gādāt bērnus, kamēr nav patstāvīga darbiņa, dzīvesvietas un izglītības, bet tas pilnīgi noteikti nav dzīves gals! Zinu vairākus lieliskus piemērus, kur meitenes ar bērnu šajā vecumā ir kļuvušas par labām mammām un veiksmīgām sievietēm.
Mana mamma un tētis arī tādā vecumā aprecējās un radīja mani :D Kādreiz tā bija normāla parādība un arī mūsdienās nav reta... nesaprotu par ko tu cepies :)
123 varbut esi bijis negribets berns savam vecakiem. Juti ka ar tevi mokas i tagad negativa uztvere par laulibam un berniem.
Dzīves gals ir apprecēšanās, bērna uzražošana ir tikai papildus sāls brūcēs.
Čalis 21 gads un meitene 19 gadi apprecās. Pēc gada uzgatavo bērnu.
Jūsuprāt tas ir ceļš uz nekurieni - šķiršanos, bāreņu namu bērniem, varbūt slepkavību u.c. nejaukām lietām?
kāpēc jauniem cilvēkiem nevarētu piedzimt normāli bērni un kāpēc lai viņi nevarētu normāli dzīvot? cik gados tad tu taisies kļūt par vecāku savam pirmajam bērnam? 40?
ja būtu tā, kā raksta autors, tad mūsdienās laikam vispār nebūtu bērnu :D