Intīmās zonas apmatojums

Reitings 157
Reģ: 16.07.2013
Sveikas! Interesē paprasīt par intīmās zonas apmatojuma likvidēšanu, VAI NELIKVIDĒŠANU. :D
Pati sev skuju, bet no tā sarodas sāpīgas, niezošas un asiņojošas pumpiņas, tāpēc tas sagādā milzum lielu diskomfortu. Arī no skūšanas jau otrā dienā viss duras un ir ataudzis.

Cik stāstījušas - nevienas tuvākās sievietes - tante, vecmamma, mamma, utt. neskuj savu apmatojumu, un saka, ka arī man to nevajag darīt, tāpēc, ka tad vieglāk iekļūst infekcijas, un īstām sievietēm ir jāaudzē spalvas, kā arī saka, ka tas iemantots no ielenēm, un nav smuki, ja viss tur ir pliks. :D Es gan šim nepiekrītu.
Kā jūs to vietu kopjat? Vai kāda arī iet uz vaksācijām, vai apmatojumu ar epilatoru likvidē? Cik maksā? Kā izcieš milzīgās sāpes?
Starp citu, kādas "vāverītes" labāk patīk jūsu vīriešiem un vispār,vīriešiem....? ;)
09.08.2013 11:47 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
šausmas, es izlasiju -intīmās zonas apgaismojums :D
09.08.2013 18:21 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
intīmās zonas apgaismojums

Varbūt arī tāds drīz nāks modē, pīrsings ar LED spuldzīti.
09.08.2013 18:33 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013

:D:D Tas tik būtu kkas:D
09.08.2013 18:35 |

Reitings 17280
Agdies... Tas jau eksistē. http://piercingsforyou.com/flashing-led-light-up-rave-belly-button-ring/

Vajag tikai pielāgot lokācijas vietu.

09.08.2013 18:37 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Man jautājums par to teoriju, ka intīmais apmatojums no seniem laikiem domāts, lai sēžot zemē nesalst. Tad sanāk, ka līdz brīdim, kamēr bērnam sāk veidoties apmatojums tajā vietā (apmēram līdz pusaudžu gadiem) tas bērns zemē nesēž/viņu līdz 13 gadiem tur rokās māte un nekad nenoliek :D
09.08.2013 18:57 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012

Intīmais apmatojums ir lai pasargātu dzimumorgānus. No sviedriem, netīrumiem u.c kaitēkļiem.

Tāpat kā mati sargā galvu, kā uzacis un skropstas sargā acis.
09.08.2013 19:04 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Mēs gan ar draugu esam "mazie bērni", un abi apmierināti. Mūža meži nepatīk ne man, ne viņam. Un man gludi skūts vīrietis liekas estētiski skaistāks, nekā ar matu kušķi starp kājām. Fui. Katram savs.
09.08.2013 19:12 |

Reitings 157
Reģ: 16.07.2013
Pagaidām vēl drauga man nav, bet tad kad būs, domāju, ka neviens jau neprotestēs par to, ka skuju to vietu. Tā kā daudziem ir pretenzijas par to, ka jānoskuj, šaubos, kad kāds būtu baigais kūs-mīlis :D , lai liktu savai meitenei, kura skujās, speciāli audzēt atpakaļ.
Tā kā, tās, kurām ir apaugušās būs sarežģītāk, jo varbūt kāds partneris, kuram patīk gludās, ļoti nevar ciest spalvas un piespiedīs skūties, bet skūtajām, ja partneris ir kūs-mīlis, domāju, ka tomēr neiebildīs arī par gludu. :D
09.08.2013 19:38 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Pa lielam piekrītu Nazīc un Dionysus.

Dažreiz tiešām pārspīlē ar visa veida matu likvidēšanu. Bet katra dara tā kā grib, mani uzvelk tikai t.s. "skolotāju tips", ka jādara tikai tā un nekādi citādi
09.08.2013 19:43 |

Reitings 17280
Tā kā, tās, kurām ir apaugušās būs sarežģītāk, jo varbūt kāds partneris, kuram patīk gludās, ļoti nevar ciest spalvas un piespiedīs skūties, bet skūtajām, ja partneris ir kūs-mīlis, domāju, ka tomēr neiebildīs arī par gludu.

Pati sev skuju, bet no tā sarodas sāpīgas, niezošas un asiņojošas pumpiņas, tāpēc tas sagādā milzum lielu diskomfortu. Arī no skūšanas jau otrā dienā viss duras un ir ataudzis.

Tev jāmeklē nevis partneris, kuram patīk gludās, bet gan partneris, kuram patīk asiņaini kaktusi.

Bet ja nopietni, ja ir sāpīgas, niezošas, aiņainas pumpas un diskomforts, tad ir jāmaina METODE, ar kuru tu atbrīvojies no matiņiem. Epilācija, vaksācija vai kas nu tev sirdij tuvāks. Vai arī, attiecīgi, jākļūst par hipiju - mežu mīlētāju. Jo tas, ko tu šobrīd apraksti, manuprāt ir sliktāk, nekā visekstrēmākais matainais kūsis.

Un pēdējo teikumu, lūdzu, iztēloties izteiktu "skolotājas" stilā.
09.08.2013 20:10 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Man jautājums par to teoriju, ka intīmais apmatojums no seniem laikiem domāts, lai sēžot zemē nesalst. Tad sanāk, ka līdz brīdim, kamēr bērnam sāk veidoties apmatojums tajā vietā (apmēram līdz pusaudžu gadiem) tas bērns zemē nesēž/viņu līdz 13 gadiem tur rokās māte un nekad nenoliek

Tie matiņi tur nebūt nav sildīšanas nolūkos, bet, kā jau te minēja, aizsardzības nolūkos. Tikai mūsdienās tas nav aktuāli. Tie matiņi tur bija aktuāli laikos, kad par apakšbiksēm neviens pat iedomāties nevarēja, bet kaut ko, kas pasargā no infekcijām utt, vajadzēja. Tagad tas jau ir gaumes jautājums, jo aizsargfunkciju veic biksītes. Kas attiecas uz aizsardzību no sviedriem, tās ir muļķības, jo apmatojums tajā vietā tieši veicina svīšanu. Tāds viedoklis ir manai ginekoloģei.
Es ar savu "amazoni" joprojām cīnos ar žiletēm - nevaru saņemties vaksācijai, jo baumo, ka esot sasodīti sāpīgi.
10.08.2013 08:10 |

Reitings 50
Reģ: 19.02.2013
Sasmējos par tām sāpīgajām vaksācijām. Ir vēl viens veids - epilators rokā, konjaka glāze drosmei, skaļa mūzika un aiziet! :D
10.08.2013 08:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tie matiņi tur nebūt nav sildīšanas nolūkos

Viena no matiņu funkcijām ir termoregulācija - tas arī ir veids kā pasargāt organismu, palīdz uzturēt tā homeostāzi. Protams, matiņi pasargā organismu no netīrumiem kā barjera :)
Musdienās, protams, ir diskutabls, cik liela nozīme ir apmatojuma saglabāšanai :) Kā ir labāk? Es pat nezinu... labāk izskatās bez tiem :)
10.08.2013 09:30 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009

Tas tik būtu kaut kas, gan jau kādam vīrietim tas ļoti noderētu :D
10.08.2013 09:57 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
runājot par infekciju - tiešam matiņi to satver un nepieļauj iet uz mazāk nosargātām vietām. Īpaši aktuāli tas ir stringu mīlētājām, jo pa to stripiņu bakterijas no anālas atveres labi migrē uz saldāko vietu :)

Man un manam draugam vairāk patīk, kad tur ir sakopta pļava, nevis tuksnesis.

Vispār par šo tēmu man ļoti patīka monologs filmā "zweiohrküken".
10.08.2013 10:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits