Esmu skorpions. Mani novērojumi, kas balstīti tikai uz pieredzi:
*Zivis- liekas, ļoti jauki, izpalīdzīgi cilvēki. Bet ļoti saasināti uztver dažādus skarbākus izteicienus (it sevišķi manus "skorpioniskos" dzēlienus), pārspīlēti emocionāli, bieži vien runā tik par savām problēmām.
*Lauvas- nu nezinu.. Smags gadījums. Pazīstu ļoti daudzas lauvas.. Cik novērots, viņiem ļoti patīk uzslavas, uzmanības apliecinājumi, bet apkārtējiem tos īpaši daudz nevelta. Diez gan egoistiski- palīdzību prasa bieži, bet, kad palūdzu šiem kaut ko - tad nav laika vai tml. Viņiem ļoti patiik runāt par sevi, apkārtējos reti klausās. Nepatīk man lauvas ;/
*Vēršos man patīk viņu sirnīgums, miers un humora izjūta. Bet nu mantkārīgi nenormāli. Un nav īpaši atklāti, sarunāties ar viņiem ir grūti. Katrā ziņā kopumā jauki cilvēki
*Jaunavās man patīk humora izjūta, tiešums.
* Ūdensvīriem, cik man novērots, patīk kko bazarēt par gudrām tēmām, un šie parasti paliek pie sava. Dāsni, patīk daba.. Nepatiik tas, ka attiecībās viņi parasti ir nesteidzīgi un flegmīgi.
* Dvīņi- tādi riktīgi pa gaisu visu laiku (kas ir diezgan kaitinoši). Smejās par visādām debilam tēmaam ;D Bieži vien ļerkst pa deviņiem mēmiem ;D Ilgi viņus nevaru paciest ;D Aaa jā, un izšķērdīgi un nav diez ko dāsni.
* Skorpioni- tgd bik par sevi- daudzi mūs vnk nesaprot, jo mēs tiešām esam dīvaini ;D Es vienmēr pārdomaaju visādas lietas, notikumus. Biezhi vien visu paturu sevī, ar emocijām neaizraujos, cilvēkiem tikpat kā neuzticos. Atceros ļoti daudz ko, it sevišķi pāridarījumus. No ārpuses visiem liekās, ka esmu riktīgi mierīgs cilvēks, bet patiesībā iekšā es parasti vāros ;D Nepatiik daudz runaat, labāk patīk klausīties- ljoti patiik uzklausiit cilveekus, izpaliidzeeshu, ja vajadzees. Nestriidos, jo neredzu jeegu.