Es esmu skorpions
Man visi riebjās
Auni- Impulsīvi dauņi lai neteiktu vairāk, daudz lecās un domā ar savu pauri sienas dauzīs, līdz paši nenorauj pa seju.
Vērsis - Mantkārīgs kapeikpisējs dzīves jēga ir nauda, visam pārējam nav nozīmes
Dvīņi - Liekulīgas socialās padauzas draugs visiem un nevienam
Vēži - Emocionāli sevī ierāvušies čīkstuļi.
Lauvas - Staigā apkārt aptaisījušis no savas graciozitātes, staigā itkā kronis būtu uz galvas, bet kad aizskar tā apakšējā lūpa raustās, un sāk ārdīties un palikt agresīvi.
Jaunavas - Izvirtuļi, kas to no visiem slēpjs. Meža dīvaiņi, ar apslēptām sadistiskām iezīmēm. sātaniskas acis viņiem, un nevar saprast vai viņiem vispār ir dvēseles
Svari - Totāli, narcisisti gaida lai bučo visi viņiem pakaļu, arī visiem draugi , līdz atrod labākus krutākus draugus un par jums aizmirst
Skorpioni - Kuces totālas ieriebs visiem atriebsies par katru sīkumu, gadiem plānos atriebības plānus savās alās. Seksuāli hiperaktīvi izvirtuļi.
Strēlnieki - Palaistuves, un staiguļi, uzmetēji. Tēlo baigos sportistus meklē piedzīvojumus, bet tas viss tikai tāpēc, lai dabūtu naudu vai seksu.
Mežāži - Mantkārīgi flegmas, ar tendenci uz ambiciozismu, kas bieži iestrēdzis spēlējot loterijas, lai vinnētu lielo piķi. Varētu sacensties ar Vēršiem par lielāka kapeikpisēja statusu, viens otru nepārstās pārspēt.
Ūdensvīri - Domā kad ir baigi oriģinālie un paši gudrākie, bet patiesībās ir vienkārši meža dīvaiņi, un viņu teorijas par dzīves gudrību dzīvē nestrādā, tāpēc varbūt arī viņu pašus dzīves ir tik sačakarētas.
Zivis - Emocionāli nelīdzsvaroti, pinķšķuļi. Sāk sapņot tikai tad kad ir galīgi apdzērušies, patīk maukoties apkārt aizbildinoties, ka meklē sevi un nekontrolē savas jūtas.