Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

aizvainojums!

 
Reitings 76
Reģ: 22.03.2011
Neesmu vairs mazs bērns, lai tā riktīgi apvainotos, tomēr nesen mani personīgi ir aizvainojuši 2 man samērā tuvi cilvēki (nav labākie draugi,bet tomēr uzskatīju viņus par labiem draugiem!) un jūtos nedaudz apjukusi, jo pirms tam mums bija labas attiecības... :(
Drauga brālēns aizvainoja gan mani, gan manu draugu, jo uzskata, ka mums jādara viss, ko viņš saka un bija 1 lieta, uz ko mēs atbildējām, ka nē, mēs to nedarīsim un tad sākās, jūs tādi un šitādi, bet man to vajag, un kā jūs vispār man drīkstat teikt nē un bla bla bla...!! kaut gan, kad mums reāli vajag kādu palīdzību, viņš vienmēr ir drausmīgi neapmierināts un atbild - Vai tad Jūs paši to nevarat izdarīt!!? Sastrīdējāmies (pārsvarā bija monologs no viņa puses par to, kādi mēs esam!! ) un man vnk apnika to klausīties un izmetu viņu ārā no mājas! Draugs protams arī bija ļoti sliktā noskaņojumā par to, ka viņš vienmēr brālēnu uzskatīja par labu draugu, bet šis tā vnk atnāk uz mūsu māju un sāk gandrīz bļaut mums virsū! :(
Otrs gadījums - braucām ar draugiem nelielā izbraucienā un 7dienas vakarā visiem bija jābūt mājās, jo no rīta jābūt darbā 9.00. Bet nē, mūsu ļoti laba drauga meiča sāk runāt, ka forši būtu palikt līdz rītam mežā un tad no rīta braukt uzreiz uz darbu (viņa pati nekur nestrādā!), es protams iebilstu pret tādu variantu, jo visiem vajag normāli izgulēties, ieiet dušā, utt. Uz ko pretī vnk saņemu runas ļoti paaugstinātā tonī, ka es vispār nefiltrēju ko runāju un ka viņa šo braucienu ir izplānojusi un kas es tāda, lai tagad kko viņai teiktu, man nav tādu tiesību, utt!! protams, visi draugi sāka mani aizstāvēt un beigās laidāmies mājās, bet viņa visu ceļu ar mani nerunāja, es ar viņu arī! Pirmo reizi mūžā mūsu starpā sanāca tik liels konflikts un es sapratu, ka reāli man ar šo meiteni dzīvē nav pa ceļam un diezvai ka nākošreiz vēlēšos ar viņu kaut kur braukt! Man tādi agresīvie cilvēki vispār nepatīk (viņa ļoti bieži uzsāk strīdu ar jebkuru cilvēku, ja kaut kas nav tā, ka viņa vēlas), nepatīk arī konflikti paši par sevi! Un neuzskatu, ka viņai bija jebkādas tiesības mani aizvainot un pacelt balsi!
Tagad nezinu ko darīt ar šiem diviem cilvēkiem, vai izlikties, ka viss ok, norīt krupi un dzīvot tālāk vai tomēr man bija visas tiesības būs aizvainotai un naivi cerēt, ka cilvēki atzīs savas kļūdas un pateiks, jā zini, man nebija taisnība un nevajadzēja pacelt balsi un strīdēties!? :( Šobrīd es viņus abus nevēlos redzēt savā tuvumā un kaut kur dziļi sirdī vairs neuzskatu viņus par vārda "draugi" cienīgiem....
09.08.2013 11:00 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es tādus cilvēkus parasti ignorēju un atmetu kā nevajadzīgus savā dzīvē, jo man ir tiesības izvēlēties cilvēkus, kurus pielaist sev klāt un kurus nē.
09.08.2013 11:03 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kāpēc jūs ar draugu vnk nevarat pārstāt ar šiem cilvēkiem uzturēt tik ciešus kontaktus, vēljovairāk, ja esat līdzīgās domās?
un beidz gaidīt kaut kādas atvainošanās vai vēl nez ko. daudzi cilvēki atvainojas un turpina iesākto. ja negribi, tad nekontaktējies ar viņiem un viss.
09.08.2013 11:23 |
 
Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Es nekontaktētos ne ar vienu, ne ar otru. Ignors totāls
09.08.2013 11:26 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es nekontaktētos ne ar vienu, ne ar otru. Ignors totāls

++++
09.08.2013 11:29 |
 
Reitings 227
Reģ: 29.01.2009
Viņiem notiekt arī būtu ko pateikt :D

katrā ziņā- ja nejūties nekur vainīga, tad viss ir ok. Gan viss pats sakārtosies pa pareizajiem plauktiņiem. Vajag tikai ticēt, ka viss, kas notiek- notiek uz labu :)
09.08.2013 11:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits