Ar draugu beidzot iekritušas kopīgas brīvdienas un tagad mēģinu atrast ko maksimāli foršu, ko varētu padarīt. Bija doma par kādu kempingu, bet saprotu, ka viss taču būs aizņemts.
Tātad, varbūt kāda zin, ko varbūt vērts apskatīt, kur aizbraukt rītdien? :)
BaCk, vispār šī nedēļa kā uz adatām, jau kādu laiku kašķējamies, runājam par attiecību izbeigšanu, bet neticēju ka tā var notikt, jo viņš man teica, ka mīl mani, ka grib lai attiecības mainās, lai beidzot dzīvojam kopā un tā, un tagad viss tā, uzrakstīja facebook, ka viss galā.
Gurri viņš ar tevi izšķīrās caur FB? Nu gan vīrietis,vai tad tiešām nevar sadūšoties un pateikt visu acīs,man tādi cilvēki galīgi nepatīk. Moš vēl vēstuli caur pastu atsūtītu-mēs šķiramies!
Lai vai kā,turies. :)
Biju tā nepārliecinātā par attiecībām es, pat vienu dienu takā pateicu, ka viss, nevaru, viņš ļoti pārdzīvojam, pēc tam teica, ka normāli nav gulējis, pārdzīvoja, ka viss beidzies, nejūtas laimīgs bez manis.
Gurri, turies! Es jau pirms tam lasīju Tavus beztēmu ierakstus, un šķita, ka kaut kas nav labi Tava puiša attieksmē pret Tevi, izskatījās, ka slikti izturās utt. Vasara vēl nav galā, neskumsti, noteikti vēl būs jauki brīži šovasar:)
Skatos, ka šogad kaut kāds cosmo šķiršanās maratons, Renē, Back un tagad Gurri.
Nekomentēju te daudz, bet dažkārt palasu jūsu pļāpas un jau jūtos gluži kā pazīstama ar jums visām :D , tāpēc tā skumīgi lasīt tādas bēdīgas lietas. Bet turās, meitenes, noteikti tas ir skaistums, kam jaunam un skaistam :)
Man atkal tieši šis gads atnesa atkalsaiešanu kopā ar bijušo :D Bet nu tad jau redzēs kā būs, pagaidām esmu ļoti laimīga.
Šodien darbā visu dienu, bet brīvdienās gan plānā kārtīgi atpūsties un vēl izbaudīt vasaru, kamēr var. Lai visām saulaina diena.
Gurri, diezgan līdzīga situācija manējai, tikai mums tāda strīķēšanās bija jau kādu gadu. Es biju tā nepārliecinātā, rāvos prom, tad nu Iznākums ir diezgan loģisks – dzīvojam atsevišķi, runājam maz. Nezinām kā būs tālāk.
Es noteikti ieteiktu mēģināt izrunāties, iespējams, tavs draugs pieņēmis nepārdomātu un impulsīvu lēmumu.
Nezinu, kā citām meitenēm, bet man tik daudz nozīmē tas cilvēks, man jau tā īsti, labāko draugu nav bijis, tikai šis cilvēks bija/ir mans vislabākais draugs un atbalsts, tikko pāris dienas atpakaļ vēl mīļi skāvu, bet jau šodien viss galā.
BaCk, nu mums nekad nekas nebija ideāli, bija periodiski, ka viss skaisti, mīļi, īpaši vasaras sākums tāds bija un pavasaris, pa lielam, jau abi vainīgi esam, zinu, ka viņš pasaka, ka viss, tā pateica, ka tagad uz visiem laikiem, tad tā būs.
Gurri,
ujjj sanjemies.... atceros,kad 2 gadus atpakalj izshkjiros,Tu biji viena no taam,kura man deva ljoooti labus padomus attieciibaa uz shkjirshanos!!! Taa kaa-galvu augshaa un bus labi :)
Gurri, godīgi? Man liekas, ka tavam draugam ierunājaš ego. :D Vismaz no malas izskatās, ka viņš nespēj pieņemt to, ka sākotnēji tu biji tā, kas ierosināja šķirties. Liekas, ka grib tev pat ieriebt (c'mon facebook paziņot? kurš nobriedis vīrietis tā dara? )Gan jau par kaut ko sacepās savā prātā, tad nu nolēma būt tas, kurš visu izbeigs, lai pasaudzētu savu ego. Nu iemeslu var jau būt daudz. Un impulsīvs lēmums vai nē, bet vismaz es pilnīgi noteikti pārdomātu, vai viņu pieņemtu atpakaļ.