PP jeb prukšķu problēmas

Reitings 41
Reģ: 08.08.2013
lieta tāda,ka mēs jau visam zinam un nav noslēpums,ka visam papiržam reizi pa reizei. bet man jautājums-cik bieži dienā to izdarat? nē nesmejaties, tas ir nopietni. man tā gadās,kādu dienu vairāk, citreiz vispār nevienu reizi nenobezdos, bet problēma ir manā draugā.viņš bezdē katru dienu.nav bijusi neviena diena bez bezdes.
es saprotu ka gadās pēc pupiņām vai citiem pākšu izstrādājumiem, bet viņam tas ir katru dienu.vismaz reizi pusstundā. labi es neskaitu,cik viņš nopiržas un ar hronometru neuzņemu intervālus,bet bezdē bieži,neatkarīgi no tā ko ēd. vai tā ir problēma ar kuņģi, zarnu varbūt kāds vēža priekštvēstnesis?
lūdzu mieriniet mani ka ir citi cilvēki,kas vienkārši purkšķina ļoti bieži. vismaz 20-30 un pat vairāk reizes dienā.
ja tas ir svarīgi,tad purkšķi ir klusi,skaļi, bez smakas,ar smaku. aromātiski ir dažādi pēc olām vai sēravota kā pie Aglonas baziliskas, citreiz nennosakāma aromāti

kamēr šo rakstiju viņš nopirdās 2 reizes skaļi
08.08.2013 23:59 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Normāli skaitās 16 pirdieni dienā :)
09.08.2013 10:14 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Gāzes var būt no 100 un 1 lietas, piemēram, 12 pirkstu zarnu čūla, kuņģa cūla, gastrīts, kairināts zarnu sindroms, meteorisms, sliktās bakterijas nav līdzsvarā ar labajām, kāda produkta nepanesība, bieži ir miltu vai piena produktu nepanesība, organisma specifika, ka vienkārši izdala daudz gāzes, varbūt kāda problēma ar galvu - psiholoģiska, jo zarnas un nervu sistēma ļoti cieši saistītas, varbūt viņš iet uz svara zāli un ēd neproporcionāli daudz Olbaltumvielas... Jāiet pie ārsta,tas var būt gan kaut kas nopietnāks (piem., mezgli zarnās vai čūla), gan nekas īpašs... Un nav taisnība, ja gāzes vēderā,tad tas ir kaut kas traks. Ja ir laba vēdera izeja, tas pat ir labi, jo kaut kur lasīju, ka tik aktīvas zarnas palīdz uzturēt imunsistēmu
09.08.2013 10:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Traki ir nevis tas, ka vīrietis pirž, bet tas, ka viņš to dara citu klātbūtnē, nekautrējoties

++++
09.08.2013 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits