Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Super salons! :)

Reitings 42
Reģ: 15.06.2013
Šodien biju salonā Weyergans ar kuponu. Parasti gan cenšos iztikt bez naudas taupīšanas, jo zinu, kāda ir attieksme (vai, pareizāk sakot, nav), ja iet uz iestādēm ar kuponiem (paveicas reti kad), taču šoreiz nolēmu noriskēt pa ilgiem laikiem.
Devos uz "matu krāsošana, griešana, keratīna maska un veidošana" procedūru pa 14.99 Ls (kuponā rakstīts gan, ka garām matu īpašniecēm jāpiemaksā 3-5Ls, jau biju tam gatava, jo mati ļoti gari)

Frizieris bija vīrietis (ap 40-50), biju diez gan pārsteigta, šķita, ka nu ir dillēs.

Bet beigu beigās man matiņus (tikai saknes) nokrāsoja daudz DAUDZ labāk kā jebkurā citā salona (visi coretti un Venezias nestāv klāt), nevajadzēja klausīties kārtējā "briesmīgi mati" morāles lekcijā un attaisnoties ar to, ka bez matu fēna ikdiena nav iedomājam.
Bija man vēl patīkama galvas masāža un beigu beigās frizieris pajautāja, vai negribu, lai man kaut ko uzpin, jo bija pamanījis, ka atnākot uz salonu biju atspraudusi matus, laikam tāpēc, ka traucējot (+ varēja redzēt, ka frizierim patīk viņa darbs un nākama kliente kavējās). Piekritu, un uzpina nu tiešām skaistu fričeni (+sprādzes un laka).

Beigu beigās, kad frizierim jautāja, cik jāmaksā, biju jau gatavojusies kaut kādiem 25Ls, jo frizūra izskatījās kā uz kādām kāzām (vienkārša, ātra, bet ļoti smuka), bet frizieris pateica - kupona cena (zvanot vēl nebiju nopirkusi kuponu, piedāvā maksāt uz vietas).

Iesaku šo salonu, meitenes, būtu gatava maksāt pat ne-kupona cenu par darbiņu!
Parasti gan nelieku ne labas, ne sliktas atsauksmes internetā (jāsaka gan, ka internets 90% ir pilns ar sliktām atsauksmēm, cilvēki aizmirst pateikt labo, jo vienkārši ir pārāk priecīgi), bet šoreiz biju tik apmierināta, ka kaut kā salonam un frizierim jāatlīdzina par priecīgo dienu, un gan jau, ka vēl kādai meitenei šī informācija noderēs, meklējot "savu" frizētavu/frizieri!

veiksmīgu šodienu,

Priekā! :)

A.
08.08.2013 16:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits