P.S. Vai esat ievērojušas to, ka ikreizi, kad forumā klusums pie tēmām, pēkšni uzpeld šada tipa diskusijas? Tā vien liekas, ka otrpus ekrānam izmisusi meitene sēž :D
Neslēpju, bet nesaku arī. Ir bijusi negatīva pieredze ar godīgu šāda skaitļa atklāšanu. Pēc tam vislaik man to meta acīs.
Draugs domā, ka man ir bijis ļoti daudz partneru, laikam vairāk nekā patiesībā :D
Manējais teica, ka viņu vairāk interesē ar cik man ir bijušas attiecības nevis ar cik no viņiem esmu gulējusi :D
Tā kā nezin, jo pats negrib zināt un es jau arī neuzbāžos.
mans draugs man nav jautājis un es arī viņam neesmu jautājusi. kāda starpība, ar cik vīriešiem/sievietēm ir gulēts? tas kaut kā iespaido attiecību kvalitāti?
seksuālo dzīvi varbūt, bet tik un tā to var pietiekoši labu gūt arī ar diviem partneriem dzīves laikā.
manuprāt, šādas sarunas var izraisīt tikai muļķīgus strīdus, izdomājumus, pārmetumus nevietā.
Mans vīrs nekad man neko tādu nav jautājis,jo viņam tas neinteresē. Ko viņam tas dos,ja pateikšu,ka 10 bijuši pirms tam vai 2?Taču neko!Tāpat arī es viņam neko tādu nejautāju.
Mans vienkārši pazina manu ex, tāpēc zina, cik man ir bijuši. :) Jautājis nav, kad es prasu, tad saka, ka es viņam pirmā, lai gan tā tiešām nav - to es zinu. :D
Es sāku aizdomāties, kāpēc lielākā daļa cilvēku to slēpj, jo principā tāda informācija daudz, ko pasaka par cilvēku
Es neko neslēpu un mana otra puse ari. Tas ir muļķīgi.
Ja ir mīlestība un veidojās attiecības tad vēsturei nav nozīmes, cik kur, kā.
Bet uzzināt ir interesanti.