Komentarus nelasīju, jo man slinkums, bet savu viedokli varu pateikt arī. Sadalīšu pa punktiem:
1. Ko nozīmē laulība? Nopietns solis, kam seko kopīgi bērni, īpašumi utt. Šķiroties notiek bērnu un mantas dalīšana. Tas tā, īsumā.
2. Mana māte jaunībā nekad nebija domājusi, ka precēs manu tēvu un nespēja viņu iedomāties par bērnu tēvu...bet, nu jau kopā laimīgi teju 30 gadus un tikuši pāri visiem kalniem un aizām.
3. Ja Tu jūti, ka neredzi šo cilvēku sev blakus, nedari neko, par ko šaubies. Shaubas jau pasaka priekšā, ka kkas nav pareizi.
4. Iesaku Tev dzīvē paņemt kādu brivu laiku, vairākus mēnešus vienatnē, tu sapratīsi, kas ir tas, kas tev pietrūkst, vai nu tas būs tas pats cilvēks, jo tev pašlaik sakāpinātas emocijas un tu shaubies par viņu, vai nu tu sapratīsi, ka savu dzivi gribi saistīt ar ko pilnīgi citu. Tev vnk ir jāatrod ceļš pašai pie sevis, faktisiki jau mēs dzīvojam priekš sevis un lai arī cik egoistiski neizklausītos, bet nevajag būt kopā ar cilvēku, ja tu nejūties labi, ja tas Tevi grauž iekša. Neviens pēc laika nebūs laimīgs.
5. Ieklausies savā sirdī, viņa jau zin atbildes un būtu loģiski, ja Tu pašlaik uz laiku atceltu kāzas. Dod sev laiku. Tas ir tikai normāli, ja Tu tik atbildīgi izturies pret šo soli, jo es arī neatbalstu cilvēkus, kas precas 3 reizes savā dzīvē, jo rezultāta nekāda...
Lai veicas.