Sapratu,ka..

Reitings 200
Reģ: 21.07.2013
..nevēlos būt kopā ar cilvēku,ar kuru tik tikko plānoju kāzas?Vecāki informēti,ka gribējām kāzas.Tagad saprotu,ka nevēlos saistīt dzīvi ar šo clvēku.Kā tagad lai izgroza šo situāciju?:(
07.08.2013 14:32 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
čāča, bet vai Tu tagad esi tāda pati , kāda biji pirms 5 vai 10 gadiem ? Tu stāvi ,spītīgi uz vietas un nemaini savas domas... ?
Ja , jā - tad protams , bet man liekas tikai normāli, ka cilvēki attīstās, maina uzskatus, skatienu uz dzīvi...
07.08.2013 16:24 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
nu redzi, ir cilvēki,kas uzskata par normālu parādību no otra kaut ko izskaust un izmainīt, ir cilvēki,kuri mīl un kurus mīl arī bez izskaušanām..
eh...katrs mēs esam tik dāžādi.:)un labi,ka tā.
07.08.2013 16:24 |

Reitings 11698
čāča, bet vai Tu tagad esi tāda pati , kāda biji pirms 5 vai 10 gadiem ? Tu stāvi ,spītīgi uz vietas un nemaini savas domas... ?
Ja , jā - tad protams , bet man liekas tikai normāli, ka cilvēki attīstās, maina uzskatus, skatienu uz dzīvi...

ganjau,ka es esmu mainījusies, bet tikai tāpēc,ka apstākļi, situācijas, vecums utt. ir mani mainījis, nevis tāpēc,ka kāds man to ir licis darīt, vai tāpēc,ka kādam kaut kas nav manī paticis.
07.08.2013 16:26 |

Reitings 9917
apstākļi, situācijas, vecums utt. ir mani mainījis,

ja pa lielam tad jau pastākļus un sitācijas arī rada cilvēki ..... :) tas tik tā filozofējot ... :)
Protams, ka mēs katrs esam savādāks, kas vienam der, otram ne ... :)
07.08.2013 16:30 |

Reitings 11698
weee- bez šaubām..:)
07.08.2013 16:32 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
weee, mans dārgums ir no tās sugas, kuriem darbs ir veids, kā izpausties. Un jā, MAN visu pasaules naudu nevajag, bet viņam - vajag. Priekš manis un mūsu bērna. Ja es sāktu no sava vīra izskaust darbaholismu, es viņu izmainītu pamatīgi, tas nebūtu sīkums tipa poda vāku nolaist.

Tajā pašā laikā, es arī pati slikti reaģēju uz mēģinājumiem mainīt mani. Laikam tāds tādu atrod :)
07.08.2013 16:36 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Komentarus nelasīju, jo man slinkums, bet savu viedokli varu pateikt arī. Sadalīšu pa punktiem:
1. Ko nozīmē laulība? Nopietns solis, kam seko kopīgi bērni, īpašumi utt. Šķiroties notiek bērnu un mantas dalīšana. Tas tā, īsumā.
2. Mana māte jaunībā nekad nebija domājusi, ka precēs manu tēvu un nespēja viņu iedomāties par bērnu tēvu...bet, nu jau kopā laimīgi teju 30 gadus un tikuši pāri visiem kalniem un aizām.
3. Ja Tu jūti, ka neredzi šo cilvēku sev blakus, nedari neko, par ko šaubies. Shaubas jau pasaka priekšā, ka kkas nav pareizi.
4. Iesaku Tev dzīvē paņemt kādu brivu laiku, vairākus mēnešus vienatnē, tu sapratīsi, kas ir tas, kas tev pietrūkst, vai nu tas būs tas pats cilvēks, jo tev pašlaik sakāpinātas emocijas un tu shaubies par viņu, vai nu tu sapratīsi, ka savu dzivi gribi saistīt ar ko pilnīgi citu. Tev vnk ir jāatrod ceļš pašai pie sevis, faktisiki jau mēs dzīvojam priekš sevis un lai arī cik egoistiski neizklausītos, bet nevajag būt kopā ar cilvēku, ja tu nejūties labi, ja tas Tevi grauž iekša. Neviens pēc laika nebūs laimīgs.
5. Ieklausies savā sirdī, viņa jau zin atbildes un būtu loģiski, ja Tu pašlaik uz laiku atceltu kāzas. Dod sev laiku. Tas ir tikai normāli, ja Tu tik atbildīgi izturies pret šo soli, jo es arī neatbalstu cilvēkus, kas precas 3 reizes savā dzīvē, jo rezultāta nekāda...
Lai veicas.
07.08.2013 16:38 |

Reitings 9917
Tajā pašā laikā, es arī pati slikti reaģēju uz mēģinājumiem mainīt mani.

nu redzi tur jau ir tas suns aprakts :D Man nav problēmu no kaut kā atteikties, ja tam ir iemesls. Protams , tas viss nenotiek vienā dienā un būtu dīvaini , ja pēc 10 gadiem kopdzīves kāds kādu zāģētu, ir jācenšās problēmas novērst sākumā, es domāju, ka ja pirms 5 gadiem nebūtu sākusi teikt, ka es necietīšu šito nenoteikto darba laiku un darba līgumā Tev ir rakstīts , ka strādā līdz 6, tad līdz 6, tas nenozīmē, ka jāskrien pie manis , vari iet dzert aliņu ar draugiem , tas taču ir Tavs brīvais laiks .... ;) Un tagad, kad mums būs beibiks , tas viss atmaksāsies. Tāpat es vairs nedejoju tango, jo mans vīrietis to uzskata par izvirtības kalngalu un nevienai meietenei , izņemot, ja viņa nav prostitūta, tas nav jādara.
Jauki- tas pierādā to, ka esmu viņam svarīga un, ka viņam ir nepatīkami redzēt, kā es slīkstu kāda apskāvienos .... Pat tad ja man nākas "upurēt" savas interese - štrunts, būs citas foršākas un kopīgas ... :)
07.08.2013 16:50 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Sliecos piekris weee viedoklim par to mainīšanos... Mēs nekad neiepazīstam cilvēku pilnībā. Kur nu vēl attiecību sākumā. Vispirms ir rozā brilles, pēc tam vienalga saglabājas sava veida personas idealizēšana no sava skatu punkta. Un tad tu pēkšņi pamani, ka viss nenotiek tā kā domāji, ka notiks. Tad nu atliek trīs iespējas - runāt, lai kaut kas tiek mainīts attiecību labā; samierināties un pieņemt; šķirties.

Un, lūk, ar to samierināšanos ir tāds stiķis, ka ne vienmēr tas būs iespējams, jo ir lietas, ar kurām var izrādīties, ka nav iespējams samierināties un varbūt tas nemaz nav nepieciešams. Piemēram, pēkšņi atklājas, ka vīrietis bieži lieto alko vakaros mājās un izrāda agresiju. Tiešām ar to būtu jāsamierinās un jāpieņem, jo tipa baigā mīlestība ir? Bet šis te "stiķis" nebija redzams attiecībās iepriekš, jo jūs vēl nedzīvojāt kopā, bet apmēram gadu tikai tikāties un viņš turējās godam.

Nevar tik kategoriski teikt par to mainīšanos, čāča. Ja, protams, cilvēks ir jau sākotnēji iepazīts ar visiem iespējamiem trūkumiem, tad vēl saprotams, ka ir negodīgi vēlāk pieprasīt tos mainīt. Bet, ja parādās kaut kāda negatīva īpašība jau krietnu laiku pēc cilvēka iepazīšanas un attiecību uzsākšanas, tad viss nav tik viennozīmīgi...
07.08.2013 16:56 |

Reitings 9917
Prieks, ka kāda saprata manu domu .... :)
07.08.2013 17:04 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Sliecos piekris weee viedoklim par to mainīšanos...

Es arī.
07.08.2013 18:48 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
K-le-a! Cilvēki mainās un kā vēl! Protams, nav garantijas, ka Tavs cilvēks mainīsies, bet... Tev jāsaprot, cik stipra ir Tava mīlestība.Jo patiesamīlestība nebeidzas tur, kur priekus nomaina bēdas. Viss atkarīgs-kur tieši Tavs puisis nav attaisnojis Tavas ekspektācijas.
07.08.2013 19:01 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Es tāpat-piekrītu weee un ne visai piekrītu čāčai
07.08.2013 19:04 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
jūs šeit tik asi diskutējat par to kā bija kad iepazinās, bija viena kāja - iemīlēja, tagad arī jāmīl. bet kā ir ar to, ja šīs iezīmes parādās laika gaitā ar ko tu nevari sadzīvot? es jau minēju piemēru par to, ka pēc 20 gadiem laulībā pēkšņi uzpeld kkas, kas nav izturams, ko tad?
07.08.2013 21:05 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
kurā mēnesī bija plānotas kāzas? Cik tālu uz priekšu? Ja tas ir vēl tālu, tad kur problēma atcelt? Gan jau mammas kleitas vēl nebūs nopirkušas
07.08.2013 21:55 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja negribi, tad atcel un nedoma par to, ko kads padomas! tava dzive, tavi lemumi!
07.08.2013 23:38 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Gan jau mammas kleitas vēl nebūs nopirkušas

Un ja ir, tad mammām var sarīkot tāāādu ziemassvētku ballīti, kur kleitas izrādīt, ka prieks :)
08.08.2013 08:17 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
jā,jā...neesmu, neesmu. tikai tu vienīgā esi kādu mīlējusi.
Es ņemu tādu vīrieti,kurš man nav jāmaina un jābiksta, jāpārvērš par citu cilvēku,lai viņu iemīlētu. Mīlu savu vīrieti ar visām viņa nepilnībām un rakstura iezīmēm, ar visiem viņa draugiem un datora tupēšanu.
Vai nu mīlu tādu,kāds viņš ir, vai nemīli nemaz.
tava kļūda bija gribēt otru mainīt, kad viņš pats to negribēja.

es arī to nesapratu uzreiz. bet pēc smagiem aplauzieniem dzīvē, es meklēju to, ko gribu pati, un atradu cilvēku, kurš nav jāmaina :)

jautājums, kādā ziņā tavs draugs tevi pievīla? atsāka likt zeķes ne tur, kur tās paredzēts likt vai kārtējo reizi tevi piekrāpa? vnk, pat, ja ir lietas, kuras mums ne visai patīk, ir pašai jāizdomā, vai tu to spēsi pieņemt vai nē.
lābāk visu izbeigt tagad, nekā kāzu dienā.
08.08.2013 08:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits