Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

es,viņš un citi!

Reitings 500
Reģ: 26.08.2012
Sveikas!
Visu laiku pacietīgi klusēju un gaidiju ka notiks kkas labāks bet tā vietā sagaidu tikai jaunus izaicināumus!
Ar mīloto esam kopā jau diezgan ilgi,bet ik pa laikam mana mīļotā vīrieša bijusī neliekas mierā,un liek par sevi manī...paiet gads un viņa atkal uzrodas,viņāi 10000000 reižu skaidrots ka viss beidzies bet nē,viņa neatlaidīgi bojā citiem dzīvi. Pēdējo reizi viņa nosauca sevi par princesi un vispasaules sievietes par neglītām ,nu tas jau vien liecina ka cilvēkam nav viss mājās! Viņa padzirdējusi ka nu mums ar mīloto būs mazulis un viņa atkal neliekas mierā,savam brālim likusi pajautāt vai mans mīlotais nenožēlo ka ir pametis viņu un vēl 100 stūlbu jautāumu,nepagāja ne 6 dienas kad viņa atkal liek kko jautāt tam brālim,ir pagājuši gadi bet šķiet viņa ir slima vai apsēsta ar kko! Man jau sāk apnikt šī persona,liekas ka no viņās vaļā var tik tikai izšķiroties ar savu vīrieti,šodien mums tāda tēma paverās ka beigās tiešām bija jāsaka tad viss šķiramies un punkts. Bet redz nē viņš atnāk sabučo un aiziet kā varonis...man laikam viss apnicis tā ka gribas pateikt viņām čau...ne reizi nēēsmu sakārusies ar traku bijušo ,cilvēks brutāli maisās un jauc ārā ģimeni pat tgd kad mums bbūs bērniņš viņa vel nejēdz ka viss ir beidzies.... Jums arī kādai ir bijušas trakas mīlotā vīrieša bijušās?
07.08.2013 10:39 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
A Tu esi pārliecināta, ka Tavs mīļotais pats nedod iemeslu, lai šī mierā neliktos? Zinu daudz šitādus gadījumus, kad draudzenei tiek sastāstīts par trako bijušo, lai gan patiesība ir pilnīgi savādāka.
07.08.2013 10:42 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man iepriekš likās, ka ex draugam tās bijušās tādas dīvainas - daudz raksta, lai gan zina, ka esam kopā un zvanās.. beigās jau bija tā, ka viena pagale nedeg un ex draugs pats bieži vien pirmais uzsāka rakstīt utmldz. Viņam baigi esot patikusi sajūta, ka citas arī viņu grib :D wtf? :D
07.08.2013 10:43 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
aloe, nu man tā bija.
Bijušais, lai gan jau bija citās attiecības, regulāri zvanīja un rakstīja, īpaši, kad sadzēries bija, tamdēļ milzīgs bija mans pārsteigums, kad saņēmu vēstuli no viņa mīļotās ar uzbraucieniem, lai lieku viņas zaķīti mierā.
Tāpēc es vispār vairs neticu "trako bijušo" mītam.
07.08.2013 10:46 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Un ko saka, dara tavs vīrietis? Kāpēc viņš nenoliek viņu pie vietas?
Var jau, protams, teikt "viņš jau saka, dara, bet viņa ,kuce, neliekas mierā".. tikai ,manuprāt, tās ir tikai atrunas. Ja vīrietis gribētu no viņas tikt vaļā, tad sen to visu būtu izdarījis!
07.08.2013 10:47 |

Reitings 500
nē,esmu pārliecināta ka viņam viņa vienaldzīga,par to šaubu nav,viņš drīzāk ir gatavs to bijušo no zemes virsmas novākt,vnk viņa jau nesaprot ka viss ir beidzies,viņai ar tik skarbiem vārdiem ir teikts ka viss cauri bet nē nekas nav beidzies,visi jau smejas par viņas stūlbumu bet vng viņa maisās,es saprastu pirmos mēnešu bet nejau gadus :D
07.08.2013 10:47 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tu gribi jaukt ārā jau savu ģimeni tikai tādēļ, ka tā bijusī par jums apjautājas un krīt visiem uz nerviem?
ko tu darīsi pie nākošajām grūtībām? arī uzreiz draugam metīsies virsū ar šķiršanos?un, ja nu viņš pēc kārtējām tavām šīm iedomām tiešām ņem un tevi pamet?
manuprāt, tev tagad šīs visas domas ir grūtniecības iespaidā.

nesapratu to teikumu - kur tad viņš aiziet kā varonis?

pie tam vēl ,neesi tu vienīgā, kuru neliek mierā bijušās. tici man, ir daudz sarežģītākas situācijas ar viņām, kur tu laikam vispār prātu laikam pazaudētu. ja vnk ignorēsiet viņu un tavs draugs neko nestāstīs riņķī un visu pārējo, tad arī viņai drīz apniks, kad nebūs kam pajautāt vai no kā dzirdēt atbildes.
07.08.2013 10:48 |

Reitings 500
selīna-ja tu zinātu cik viņš reižu ir teicis un licis viņu pie vietas,bet tas nelīdz,viņā vecāki pat ir iejaukušīes jo tai trakai ne kauna ne goda nav.
07.08.2013 10:50 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
A, ko tas brālis stulbs? priekškam tas viss jāatstāsta grūtniecei,kas protams, par to uztrauksies?
Un jā.cik nav piemēru bijis, kad vīrietis savai exenei atstāj mazo pirkstiņu,lai šī skraida pakaļ,jo vecim tas paceļ pašapziņu,ka kāda karās kaklā, tai pašā laikā savai sievietei stāstot,ka viņa tizla, stulba un pati mācas virsū. Viņš jau neko.
Ja sieviete normālā latviešu valodā pateiktu:"Liec mūs mierā, tu mani vairs neinteresē un es esmu laimīgs!" lielākā daļa saprastu, bet pieļauju domu,ka tavs vīrietis nav bijis tik kategorisks. Tur arī visa problēma.
es laikam gribētu,lai manā klātbūtnē mans vīrietis šai sievietei pasaka,lai liekas mierā un beidz tēlot muļķi,ka starp viņiem viss ir cauri un lai nepazemo sevi. Un ja tā izdarītu, tad man būtu iemesls viņu saukt par stulbu un apsēstu. kamēr es neesmu dzirdējusi un man nav pierādījumu tam,ka viņai viss ir skaidri paskaidrots- tikmēr- viena pagale nedeg. tiešām.
07.08.2013 10:52 |

Reitings 500
sany-var jau kādu laiku apvaicātties bt nejau 3 gadu pēc kārtas tu apvaicāsies! Nekas apkār netiek stāstīts bet viņāi ir kur uzzināt jo kopēji draugi jau ir palikuši. Protams ka savu ģimeni ārā dēl jukušāš nejaukšu vnk gribētos lai tas kkad beiktos,piemēram šodien:)
07.08.2013 10:53 |

Reitings 7827
Viņa ar tavu vīrieti kontaktējas tikai caur savu brāli?
07.08.2013 10:54 |

Reitings 500
Selīna-nu tā jau sanāk,sīkais brālis atbraucis uz Lv un bija abi satikušies un šī bija likusi lai pajautā viņam visādus jautājumus utt...
līdz mans vīrietis neizturēja un vakar esot tam bijušās druškas brālim iegāzis pa muti jo ne viņš ne tā bijusī nesaprot ka viss beidzies...
07.08.2013 10:56 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Bet varbūt viņa ir psihopāte. Ir cilvēki ar novirzēm, kam nepielec. Tāda gadijumā šķirties sanāk pakļauties šīs psihopātes gribai un manipulācijām. Viņai par prieku :D
07.08.2013 10:57 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Ja esi pārliecināta par to, ka vīrietis mīl tevi, nav ko lieki stresot.
07.08.2013 10:58 |

Reitings 500
Es atceros viņa kādu gadu atpakaļ beizvanija mana vīrieša vecākiem sastāstija kkādas muļķības lai dabūtu viņa nummuru un viņa zvanija,un sāka uzot debīlus jautājumus uz kuriem viņa saņēa skarbas atbildes,pēc kurām es noteikti nevēlētos trāpīties vairs čalim ceļā,bet viņa tajā pašā vakarā man uzrakstija ka ja viņa nostātos uz ielas mums abiem pretī ka mans mīļotais aizkrietu pie viņas,protams to izlasot man mīļotais viņai pateica visu ko domā,piemeta vēl ka viņa ir sliktākā pieredze viņa mūžā un nožēlo ka saticies ar tādu cilvēku,cik sapratu viņa laikam ļoti mantkārīga,iedomīga saucot sevi par princesi uttt pat mana vīrieša vecāki izteicās ka tādu meiteni kā tā bijusī pirmo reizi redzējuši!! es protams tam sākumā nepievērsu uzmanību un neticēju ka ir tik traki cilvēki bet nu tgd jau šaubu nav:(
07.08.2013 11:02 |

Reitings 7827
Sirsniņa, nu, tad jau varbūt arī tas viss beigsies? diez vai brālis līdīs runāties, ja dabūjis pa muti. Un, ja savādākā veidā tavs vīrietis ar savu ex nesazinās, tad jau viss ok.
Lai vīrietis netiekas ar viņas brāli un miers mājās :)
07.08.2013 11:02 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es vienīgā īsti nesaprotu, kādēļ tavs vīrietis tevi nesaudzē? Labi, tikās ar bijušās brāli - bet kādēļ viņam jāatstāsta tev kaut kādas nianses par pašu bijušo?
Vairāk šķiet, ka puisim vienkārši patīk tevi tracināt, lai justu to greizsirdību tavā izpildījumā.
07.08.2013 11:14 |

10 gadi
Reitings 4152
Reģ: 02.01.2011
Bet redz nē viņš atnāk sabučo un aiziet kā varonis...

Tavam vīrietim patīk,ka viņa skraida viņam pakaļ, bet Tu uzvelcies (esi greizsirdīga). Vaina nav tajā psihajā, bet gan tajā, ka vīrietis neko nedara,lai šos pārdzīvojumus Tev pietaupītu.
07.08.2013 12:21 |

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Tici man, mūsdienās ne tikai meitenes ir "psihopātes" manā pieredzē ir arī šādi puiši, kaut ko raksta, zvana, cer, 100000x esmu teikusi, ka mūsu ceļi vairs nekrustosies, ka nekas vairs nesaista, nav kopīgas nākotnes, ka nevēlos nekādu kontaktu no viņa. Kādas 2-3nedēļas miers un tad atkal vecā dziesma-" kad mēs beidzot tiksimies, gribu tevi samīļot un sabučot, kā savu mazo princesīti. "
Un jau divus gadus šādi.
Baisi ir kad naktī atnāk sms, kur ex ir uzrakstīji, "stāvu pie tavām mājām un domāju vai ienākt ciemos vai nē." Un klāt vēl bilde, kur nofotogrāfējis māju.
TĀ IR APSĒSTĪBA.
07.08.2013 12:46 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu, varbūt viņa domā, ka tavs VĪRIETIS /ne vīrs/ neizturās pret Tevi nopietni? Ja jau drīz būs bērns, bet neesiet precējušies, viņas acīs norāda uz attiecību nenopietnību?
Piekrītu arī tam, ka varbūt Tavs vīrietis pats dod viņai cerību
07.08.2013 13:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits