Sākšu ar savu problēmu! :D Vakar spogulī pamanīju, ka man jau zem acīm ir minimāla grumbiņa, katrā pusē pa vienai! Viss tas skan smieklīgi, jo man vēl ir tikai 23 gadi, varbūt tās ir tikai manas iedomas.
Vēlējos pajautāt vai kāda jau šādā vecumā ir kko sākušas lietot? Un varbūt var ieteikt kko efektīvu? :)
Regulāra un pietiekama ādas mitrināšana atturēs no grumbiņu rašanās. Pārskati savu kopjošo kosmētiku, varbūt tur ir pa maz mitrinātāju. Ja tā - tad sausums un sekojošās gumbiņas ir tikai likumsakarība.
Esmu tavā vecumā. Grumbu nav, seja kā maza bērna dupsis.
No grumbām nebaidos un atklāti sakot nedomāju,ka ir kāds brīnumlīdzeklis (atskaitot plastisko),kas novērstu novecošanu.
Zato mans jaunākais šokiņš- 27 gadus jaunai sieviete visa seja grumbās. vai tas ir normāli? vai arī tās ir sekas solārijiem, dzeršanai un smēķēšanai, smiņķim?kā jums liekas?
jā. sejas mitrināšana. Man katru dienu, piespiedu kārtā pa vairākām reizēm nākas uzziest ļoti mitrinošu krēmu jau kopš dzimšanas. tad nu mana sejas āda ir gandrīz izcila.
čāča, man 27 gados nebija seja vienās grumbās (un tagad arī nav :D ), dotmāju, ka tās varētu būs sekas no neveselīga dzīvesveida.
klusums. mitrināšana - un visas problēmas būs atrisinātas + neaizmirsti dzert pietiekoši daudz ūdeni
Es savos 23 arī jūtos grumbaina. :D Lietoju mitrinošos krēmus,maskas utt. pierē sašpricēju hialuronskābi, bet tas nav uz ilgu laiku, jau jāatkārto. Arī acu laiks drīz pienāks
Cheryl- JEBKO ,kam viršu rakstīts,ka intensīvi mitrinošs. Pie manas problēmas ļoti labi der vai vecā labā, krievu Nivea vai Neutrogena kŗēms. ar to var nostaigāt visu dienu, ja vien seja netiek skalota, slapināta vai kā citādi nonāk saskarē ar ūdeni. ja nē, tad ideāls variants.
Man ari ir neleilas grumbas ap acim vai tas nav grumbas es nezinu... Loti biezi sazmiedzu acis, ja ko neredzu. Ja, zinu tas ir slikti un nav pareizi. Bet redzes parbaudes man saka, ka man viss oke.
Man liekas, ka bieza kremosanas ari nav nekas labs un kkadas sekas tam ir....domaju tiesi ar visiem sitiem nivea, garnier,dove utt. palabojiet, ja es kludos
Man liekas, ka bieza kremosanas ari nav nekas labs un kkadas sekas tam ir
Man ir iedzimta ihtioze. Ja nemitrinu ādu, tā plaisā līdz asinīm. Manā gadījumā nav nekādu seku pagaidām no 23 gadus ilgas krēmošanas vairākas reizes dienā. tikai ieguvums.