Kā vienmēr nauda!

Reitings 26
Reģ: 06.08.2013
Lieta tāda, ka manā attiecību modelī, es esmu tā, kura pelna vairāk. Attiecīgi maksāju vairāk par dzivokli, pārtiku. It kā jau mani sākotnēji tas apmierināja, jo draugs daudz runāja par to, ka sāks savu biznesu, pelnīs lielo piķi- bet nu jau 2 gadi pagājuši un viņš ir turpat, kur sākumā. Nesaku, ka viņs nestrādā- strādā, tomēr tā alga nav lielāka par 300 Ls mēnesī. Turpretēji mana alga ir vairāk nekā uz pusi lielāka.. Apnicis, ka ģimene vislaik tirda mani un nebeidz apgalvot, ka mani izmanto, visu laiku jautā, ko draugs nopircis lielāku. Nemaz nerunājot par mašīnu- vecākiem kalji meloju, ka draugs nopelnīja un sakrāja. Mēs par to runājām, viņš man saka, ka visu bremzē izglītība, kuras nav. Kredītu ņemt atsakās. It kā grib mācīties neklātienē, bet saka, lai es arī BEIDZOT sāku domāt ne tikai par drēbēm un kosmētiku(ko es pērku par savu naudu), bet, piemēram, investējot viņa izglītībā. Tie ir kkādi 130 Ls mēnesī, it kā jau varētu, bet šobrīd patiešām moka neziņa, kā būtu pareizi.. Ko Jūs man ieteiktu?
06.08.2013 12:48 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ja tā padomā, tu jau vienreiz palīdzēji, iekārtojot darbā. Otrreiz tev uz tā paša grābekļa nav jākāpj. Puisis izskatās izlutināts, kas grib, lai citi visu izkārto viņa vietā.
06.08.2013 15:28 |

Reitings 26
Winterra, sazvanījos ar draugu, kad ieminējos par to līgumu- uiiiiii, sākās :D Ka man tikai galvā nauda, ka viņš nekad tā ar mani neizrīkotos, jo būtu gatavs atdot pēdējo un beigu beigās pateica, ka es jau esot tā, kas spiež viņu iet mācīties :D Un redz, es patio esot vainīga pie tā, ka dzīvojam dārgākā dzivoklī, tāpēc arī man ir jāmaksā lielākā daļa. Vispār pateica, ka šodien, lai mājās negaidot...
Kāpēc?

Kubiete, jo vienmēr sanāk, ka viņs savu naudu ir iztērējis un tad jāliek manējā- jo mūžīgā atmazka- tu pelni vairāk :D
Kad es saku, ka viņš nelietderīgi tērē naudu, piemēram, ejot uz klubiem ar draugiem, tad atbilde ir aptuveni šāda: Tu labāk paklusē, tu tērē naudu šmotkām, kosmētikai, kas ir bezjēdzīgi, bet es dodos atpūsties ar draugiem, kas vienmēr mani atbalsta un saprot, kas zin varbūt vēlāk izdosies arī ar viņiem kāds kopīgs bizness, mēs ne tikai izklaidējamies, bet arī pārrunājam lietas.
Tjipa viņš dibina kontaktus :D
06.08.2013 15:59 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Gudrā blondīne, ko tu ar šo cilvēku kopā dari, savus labākos gadus velti kaut kādam memītim...
06.08.2013 16:02 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Pēc Tava drauga tekstiem par līgumu, Tev vēl ir jautājumi, ko darīt pffff. Piedod, bet Tu esi stulba.
06.08.2013 16:05 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Tiešām gribās tevi paņemt aiz pleciem un izpurināt!!!
Tak nav nākotnes tev ar viņu! var redzēt, ka jums ir pilnīgi atšķirīgas dzīves uztveres, mērķi, domas un viss pārējais!
No tādiem "vīriešiem" labāk turēties pa gabalu! Saku no pieredzes!
06.08.2013 16:05 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013

Tad izrādās , ka izglītība viņam nemaz nav prātā!

Jautājums-kā dzīvoklis ir , kurā jūs dzīvojat. Ja tavs-tad lai vācas ārā un īrē sev pēc savām finansiāljām spējām

Ja jau tagad pateica , ka lai šodien mājās negaidot-kas būs vēl pēc gada? Aizies vispār nebrīdinot un pazudīs pa nedēļai ar draugiem???

Bizness ar draugiem dzērājiem, nu, nu ... ja nu atvērs kopīgu tošku!

Mans padomes- dzen viņu projēm un nežakarē sev smadzenes. Viņš tevi jau tagad pazemo, kas būs tālāk! Ja viņš tagad var atļauties nolikt fakta proiekšā, ka mājās lai šodien negaidi, tad padomā vai šāds cilvēks vispār tevi precēs, tu viņam jau tagad neesi vajadzīga. Bet ja jums būtu bērns un viņš tā pateiktu, ko tad? arī viņu atbalstītu??? Manuprāt diez vai tas ir jādara.
06.08.2013 16:07 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Šausmas, uzšaut tādam!
Kas nu kuram sagādā prieku, tu nopērc sev kko, bet vinjs iet nodzert ar draugiem, kas iespējams smīn par to, ka viņš dzīvo uz tava kakla!
06.08.2013 16:08 |

Reitings 2494
Blondģinka - Tev tas čalis visticamāk nemaz nav vajadzīgs.. ja jau jums tagad ir tādi kašķi - kas notiks, ja sāksies kādas nopietnākas problēmas dzīvē.. vai lielākas atbildības... ak šausmas... laikam puika ir pārāk jauns.. īsti vēl dzīvi nav aptvēris..
06.08.2013 16:09 |

Reitings 26
Surli,es to visu saprotu, bet iekšēji es zinu, ka viņš mani mīl. Problēma nav mīlestībā, bet tajā, ka viņš nevēlas strādāt, cinīties par kko labāku. Rakstos paralēli ar draudzeni, viņa saka, ka šajā situācijā, es varētu mēgināt pārmācīt viņu nedaudz. Respektīvi, piedāvāt padzīvot atsevišķi, lai tiktu galā ar visām domām, draudzene saka, ka varbūt tas izraisītu kādu stimulu ... arī man tas tomēr nāktu par labu. Esmu apjukusi. Bet tā viņa bēgšana un dzeršana ar draugiem pie katra strīda- tiešām nav normāla.
06.08.2013 16:10 |

Reitings 26
avene, mums īrēts dzīvoklis :)
06.08.2013 16:11 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Rakstos paralēli ar draudzeni, viņa saka, ka šajā situācijā, es varētu mēgināt pārmācīt viņu nedaudz.

Neesat nedz pirmais.. nedz arī pēdējais šāds pāris uz pasaules. Jums atšķirīgas ambīcijas, nākotnes plāni.. Abi skataties katrs savā virzienā... nu nevaru Tu piespiest viņu kļūt par citu cilvēku. Tas ir kā..
''Annai patīk Jānis, Anna grib savu Jāni.. bet viņa grib ari, lai viņš būtu citāds. Tāds pats.. tikai savādāks. Nu kur loģika? ''

Ja puisis nav darbarūķis, tad jau tavs maks viņu par tādu nepadarīs :)
06.08.2013 16:14 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Gudrā Blondīne jā, ja jau tik ļoti mīli draugu un negribi šķirties, tad noteikti paklausi draudzenei - padzīvojat atsevišķi! :) tas, manuprāt, ir labs padoms. Lai puisis pacīnās un redz kā ir bez Tava materiālā atbalsta - varbūt tas viņu sapurinās.
06.08.2013 16:15 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Tiešām varbūt tuvākajā laikā mēģiniet padzīvot atsevišķi, jo pati jutīsies daudz labāk vismaz kādu laiku. Varbūt nemaz neizjutīsi viņa trūkumu kā tev tagad šķiet. Paskatīsies uz viņa uzvedību un dzīves veidu. Ja tas paliks nemainīgs- tad tu neko nespēsi mainīt
06.08.2013 16:15 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Jā, es arī jutu, ka mani mīl...BET
Es tā cietos ilgi, ar domu, viņš tak mani mīl, es mīlu viņu, mēs tik ilgi esam kopā.. jācenšas tas viss glābt! SŪDS! Kāda glābšana, mēs dzīvojam reāla pasaulē... man prieks, ka es sev atvēru acis un pati beidzot sapratu to visu!
Lai kā gribētu, no mīlestības vien nepēdīsi. Labi, ja viņš strādatu un rautos divos darbos, censtos un visu pārējo. Bet viņš pat censties negrib!! Tas jau daudz ko nozimē!!
Nevaru iedomāties, ja manam vīram būtu šāda attieksme.... tad viņš noteikti nebūtu mans vīrs!!!

Ja nu nevari saņemties un aiziet uzreiz, tad vismaz, jā...ierosini padzīvot atsevišķi!
06.08.2013 16:23 |

Reitings 26
Lai puisis pacīnās un redz kā ir bez Tava materiālā atbalsta - varbūt tas viņu sapurinās.

Domāju, ka viņam ies samērā grūti. Bet dzīvos redzēs... man arī pašai vajag atelpoties...

Es jau vienā brīdī ticēju visam, ko viņš saka- sāku audzēt dabīgo matu krāsu, manikīru pati taisu, tikai , lai nebūtu pārmetumu.. visas draudzenes mani par stulbu sauc :(
06.08.2013 16:24 |

10 gadi
Reitings 1342
Gudrā blondīne, izlasīju visu. Atsevišķās lietās varu vilkt paralēles ar savas paziņas attiecībām. Tu redzi savas attiecības ilgtermiņā ar šo puisi?
06.08.2013 16:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Lai padzīvo atsevišķi. Lai paskatās, kāda "smalka" dzīve ir īrēt dzīvokli Rīgā, paēst un patusēt ar 300 latu algu. Varbūt sapratīs, ka ir laiks kaut ko mainīt savā dzīvē un sāks reāli arī meklēt risinājumus. Varbūt sāks novērtēt (nevis uzskatīt par pašsaprotamu) tavu palīdzību. Ja ne - ne.
06.08.2013 16:31 |

Reitings 26
lilcha, reizēm jā un reizēm nē...
Ir brīži, kad viņš mani apskauj, saka, ka mīl, mēs kopīgi gatavojam, dodamies izbraucienos - viss ir kā pasakā. tad ši pasaka mēdz pārvērsties drūmā murgā, kad viņs dodas izklaidēties ar draugiem, pārmet man naudas nevajadzīgu tērēšanu, mani vecāki zvana un sūdzās, draudzenes arī neapmierinātas..

viņš pats saka, ka attiecības būtu daudz labākas, ja nebūtu jādzīvo vienā rajonā ar vecākiem..
06.08.2013 16:31 |

10 gadi
Reitings 10290
viņš pats saka, ka attiecības būtu daudz labākas, ja nebūtu jādzīvo vienā rajonā ar vecākiem..

jūsu attiecības būtu labākas, ja jūs abi nedzīvotu vienā rajonā.

*un tad sievietes sūdzas, ka viss uz sieviešu-vilcēju pleciņiem..
domā viņš pārtrauks dzerstīties?
pārtrauks pārmest?
pārtrauks ņaudēt?
06.08.2013 16:34 |

Reitings 26
piparene, es arī kādreiz biju tikpat jauna, bastoju lekcijas, trallināju vecāku naudu, bet jā, pār mani nāca apskaidrība- tāpēc es ticu, ka arī viņš var mainīties. Man atliek mēgināt, ja nesanāks... tad būs jāpārdzīvo tas :)
06.08.2013 16:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits