Kā vienmēr nauda!

Reitings 26
Reģ: 06.08.2013
Lieta tāda, ka manā attiecību modelī, es esmu tā, kura pelna vairāk. Attiecīgi maksāju vairāk par dzivokli, pārtiku. It kā jau mani sākotnēji tas apmierināja, jo draugs daudz runāja par to, ka sāks savu biznesu, pelnīs lielo piķi- bet nu jau 2 gadi pagājuši un viņš ir turpat, kur sākumā. Nesaku, ka viņs nestrādā- strādā, tomēr tā alga nav lielāka par 300 Ls mēnesī. Turpretēji mana alga ir vairāk nekā uz pusi lielāka.. Apnicis, ka ģimene vislaik tirda mani un nebeidz apgalvot, ka mani izmanto, visu laiku jautā, ko draugs nopircis lielāku. Nemaz nerunājot par mašīnu- vecākiem kalji meloju, ka draugs nopelnīja un sakrāja. Mēs par to runājām, viņš man saka, ka visu bremzē izglītība, kuras nav. Kredītu ņemt atsakās. It kā grib mācīties neklātienē, bet saka, lai es arī BEIDZOT sāku domāt ne tikai par drēbēm un kosmētiku(ko es pērku par savu naudu), bet, piemēram, investējot viņa izglītībā. Tie ir kkādi 130 Ls mēnesī, it kā jau varētu, bet šobrīd patiešām moka neziņa, kā būtu pareizi.. Ko Jūs man ieteiktu?
06.08.2013 12:48 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Gudrā Blondīne, tu tā darīji kad tev bija 22 gadi?
06.08.2013 16:39 |

Reitings 26
Līdz 22 :D Ap 22 man parādījās pirmais nopietnais darbs un kopš tā laika es nepārtraukti augu :)
06.08.2013 16:40 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Nemeklē viņam attaisnojumus!
06.08.2013 16:42 |

Reitings 26
Nemeklē viņam attaisnojumus!

Tu runā tieši tāpat kā mana draudzene :D
06.08.2013 16:43 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tev ir līdzatkarība no bezatbildīga dzīvesveida.
06.08.2013 16:44 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
nu,puisim acimredzot pasam ir problemas ar sevi, bet vins ar to negrib tikt ne gala, nedz ari situaciju uzlabot. ar tadu dzerajtipu,kuram noteikti katru nedelas nogali tusofkas kluba un naudas teresana pa lab, pa kreis alkoholam ir normala, es principa pec nebutu kopa. ja, tu pelni vairak, ja tu esi pelnijusi vairak! un to vienmer atceries. nu, vispar jau, neatkarigi no ta, cik tev menesi konta ieskaitas lati, tu neesi pelnijusi tadu cucisku attieksmi. ja gribi cienu pret sevi, atbrivojies no perekla. sausmigi skan, bet, es atvainojos, cik ilgi tu sadi puusi? tavs dzives pienakums NAV vakt aiz puisha, kuram skauzh, kursh ir depresivs un nevel tev labu. ja sadi var reaget par liguma sastadisanu skolas naudas aizdevumam, tad man gribetos paradit koferi, durvis un teikt, lai nenak majas, kamer nav ieguvis sev dzive normalas vertibas un nostadijis sev dzives merkjus, kurus ari realize. ja vins atlaujas tev pateikt, ka vari negaidit so sodien, jo tu piedavaji sadu aizdevuma variantu, tu vari atlauties nomainit atslegu un sapakot vina mantas. pietiek but lupatlasei un ciest no emocionalas vardarbibas. VINS PAT NESPEJ VISU MENESI IZTIKT AR SAVIEM 150LS!!! un vinam nekas nav japerk, jaapmaksa. jezin.
06.08.2013 16:44 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ai, nu lab, katram savs dzīves modelis bijis - viens jau no 15gadu vecuma pats pelna, otrs tikai 25 gadu vecumā sāk strādāt. Bet fakts ir viens - nav daļas par otra naudu, kur tā tiek tērēta!!! Nu, kā var līst otra makā? Ok, ja ir ģimene - bērni, kopīgi krāj mājai naudu, tad pavaktē otru, lai netērējas pa labi un pa kreisi.. bet ne jau Tavās attiecībās :(
06.08.2013 16:45 |

Reitings 20
Reģ: 20.07.2013
Problēma drīzāk ir attieksmē. Šitas ne tā, te slikti,man vajag to, visi apkārt maitas. Laikam visa pasaule viņam ir kaut ko parādā. Viņš pat droši vien nejūt pateicību, kad kāds viņa labā ko dara. Tas ir pašsaprotams. Un pašsaprotams, ka arī Tev būtu viņam jāpalīdz. Ja Tev patīk tāda attieksme, uz priekšu.
06.08.2013 16:51 |

10 gadi
Reitings 1342
Reģ: 29.01.2009
Šeit ir daudz viedokļu, domu un Tu vienīgā viņu pazīsti, iespējams, arī nepatīkamas, bet tu centies, kā jau te minēja meklēt viņam attaisnojumus. Ir reizes, kad citi no malas var izdarīt arī labus secinājumus.
Skatototies uz manu paziņu un uzklausot, ko pati stāsta es tiešām neredzu viņus kā pāri. Viņai ir meitiņa arī 28 gadi un puisim 22. Pēc katrā strīda dodas ar draugiem iedzert. Kopā viņi neizskatās labi, viņa nobriedusi, pieaugusi, bet viņš, kuram visu laiku ir draugi pirmajā vietā.
Jā, es uzskatu, ka gadi ir tikai skaitlis, taču kaut kāds rādītājs tas ir.
Ko es ar šo gribēju pateikt? Nezinu. :D Bet varbūt nevajag cilvēku pārmācīt un gaidīt, kad izaugs, katram laikam ir savas prasībās un vēlmes, katram vecumam atšķirīgs redzes loks.
06.08.2013 16:57 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
saka, lai es arī BEIDZOT sāku domāt ne tikai par drēbēm un kosmētiku(ko es pērku par savu naudu), bet, piemēram, investējot viņa izglītībā.

Šis man likās par traku - 1) kāda velna pēc viņš lien tavā makā un tavos tēriņos, kurus tu veic par SAVU naudu 2) Ja grib mācīties, lai pats maksā vai ņem kredītu nevis koriģē tevi un uzstāj, ka redz' tev jāinvestē viņa izglītībā
Man liekas, ka čalis labi iekārtojies un redzot, ka tu jau tā maksā lielāko daļu, iedomājies, kāpēc gan lai tu nemaksātu arī par viņa mācībām.
Man šķiet, ka tādas lietas jākārto pašam. Ja es tagad vēl gribētu iet mācīties, man prātā nenāktu prasīt, lai draugs maksā.
Man liekas, ka tu pati viņam ļauj par daudz tev kāpt uz galvas. Protams, var gadīties otram grūti brīži, kad naudas nav vai ir ļoti maz, bet šis galīgi neizskatās pēc tā gadījuma.
06.08.2013 17:02 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Šaubos, kad viņš piekritīs dzīvot atsevišķi!
Ieteiktu Tev viņam jau šodien pat piedāvāt šādu variantu.
06.08.2013 17:24 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
smiekli uznāca par šo: bet saka, lai es arī BEIDZOT sāku domāt ne tikai par drēbēm un kosmētiku(ko es pērku par savu naudu), bet, piemēram, investējot viņa izglītībā.

Viņam pašam ir sava izglītība jāatmaksā, liec, lai visu maksā uz pusēm, tad zinās, kur nauda aiziet, ne jau tikai lupatās un kosmētikā.

Kāpēc vispār sievietei būtu vīrietis jāuztur? Gudras sievietes arī nesaka, cik pelna patiesībā.
06.08.2013 17:28 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Ja savam vīrietim uzticētos, palīdzētu arī finansiāli. Nebūtu patīkami, bet kopīgas nākotnes vārdā taču. A Tavējais tā aizdomīgi atsakās no kredīta, darbu neuztver nopietni, izklausās, ka viņam biznesa uzsākšana nav iekšās. Vispār viņš izklausās pēc pajoliņa - pat darbu veiksmīgi nobastot nespēj! Tu reāli redzi nākotni, ģimeni un bērnus ar viņu?

Universālais ieteikums - uztaisiet lielo, atklāto Sarunu, pasaki, ka īsti neuzticies viņam un nesaproti, kur lielās biznesa idejas nogrūstas. Pasaki, ka tev kauns draugiem, ģimenei un kolēģiem acīs skatīties. Būtu ļoti interesanti dzirdēt, kas viņam par to sakāms. Ja taisīs scēnu (kaut kā piestāv tavējam, sorry :D), tad viņš ir totāls redīss.
06.08.2013 17:33 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Jā, nu viss bars kliedz: "Pamet viņu! Parādi durvis!"
Bet man ir jautājums. Ja pareizi saprotu, autorei ir 28 g, bet puisim - 22. Kāpēc šāds modelis, bet ne, teiksim, 28 un 31? Nepietika normālu vecāku vīriešu? Atvainojiet par tiešumu! Piedodiet, bet šādas gadu attiecības gadījumos lielākajā daļā gadījumu ilgstoša kopdzīve ir neiespējama. Tas puisis dzīvos tik ilgi, kamēr pieaugs. Lielākas izredzes ar viņu būt kopā ilgstoši ir tieši tad, ja viņš tāds būs un paliks. Jā, arī es savulaik dzīvoju ar 7 g. vecāku sievieti, bet tad, kad pašam bija tuvu 30, sapratu, ka tas ir bezperspektīvi, un tā tas arī ir. Kam vienam normālam, seksā un citās lietās izmācītam vīrietim labākajā vecumā ap 30, kuram neizbēgami sāk gribēties normālu ģimeni ar bērniem, ir vajadzīga blakus 30+7=37 g. "jauna" sieviete, kad ir iespēja iepazīties un apprecēt tādu, ap 23? Drūmi, bet tas, ka tas puisis ir "zaļš", ir garantija, ka viņš vēl vispār nav aizlaidies.
06.08.2013 18:10 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es zinu vairakus parus kam tada vecuma starpiba bija, un vel lielaka. Kur sieviete vecaka, kopa 4 , 9 un 20 gadus. :) Pases dati nav svarigi.
06.08.2013 18:12 |

10 gadi
Reitings 1582
Es zinu vairakus parus kam tada vecuma starpiba bija, un vel lielaka. Kur sieviete vecaka, kopa 4 , 9 un 20 gadus. Pases dati nav svarigi.

Jā, mammas un dēla attiecības. Ir, ir tāds attiecību modelis.
06.08.2013 18:15 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Manejiem pazinām Tev par brīnumu ir otrādāk. Vīrieši ka tēvi auklējas ar savam sievietem. tagd ļoti daudz tadu pāru:) Ari rados jau 20 gadus šie kopā dzīvo.
06.08.2013 18:19 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
attiecībās vienam otru jāmotivē, jāvelk dzīvē uz augšu, tu savam draugam esi kā labs piemērs kaut ko sasniegt, tiekties pēc kaut kā, un cits viņa vietā jau sen būtu kaut ko darījis, lai pelnītu vairāk, strādātu labu darbu, utt. ja līdz šim tas nav noticis, tad,manuprāt, visdrīzāk arī nenotiks. Čīkstēt, cik viss slikti un valdība vainīga, katrs māk un izskatās, ka tavējais ir no tiem, kas žēlojas un čīkst, nevis dara. Es tāda cilvēka izglītībā savu naudu neieguldītu - kad izmācīsies, pavērsies jaunas problēmas. Tad raudās un čīkstēs, ka viss Latvijā notiek tikai caur pazīšanos...
06.08.2013 18:31 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Liekas, ka Tev pašai sagādā zināmu baudu un prieku šīs attiecības, ne tikai tas, ka puisis jaunāks un mīļš, kad viņam tādam gribas būt, bet kad esi tā maka turētāja pozīcijā, vārdu sakot aukle. Tikai pati vari izdomāt, vai šis viss Tevi apmierina, vai tomēr gribi veidot stabilas attiecības nākotnē, kur vīrietis nevis runā, bet dara ;)
06.08.2013 18:31 |

10 gadi
Reitings 1582
Manejiem pazinām Tev par brīnumu ir otrādāk. Vīrieši ka tēvi auklējas ar savam sievietem. tagd ļoti daudz tadu pāru Ari rados jau 20 gadus šie kopā dzīvo.

30 g. vecs tētis un 38 g. veca meita? Jā, nu to nu gan man gribētos redzēt!
06.08.2013 18:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits