nu,puisim acimredzot pasam ir problemas ar sevi, bet vins ar to negrib tikt ne gala, nedz ari situaciju uzlabot. ar tadu dzerajtipu,kuram noteikti katru nedelas nogali tusofkas kluba un naudas teresana pa lab, pa kreis alkoholam ir normala, es principa pec nebutu kopa. ja, tu pelni vairak, ja tu esi pelnijusi vairak! un to vienmer atceries. nu, vispar jau, neatkarigi no ta, cik tev menesi konta ieskaitas lati, tu neesi pelnijusi tadu cucisku attieksmi. ja gribi cienu pret sevi, atbrivojies no perekla. sausmigi skan, bet, es atvainojos, cik ilgi tu sadi puusi? tavs dzives pienakums NAV vakt aiz puisha, kuram skauzh, kursh ir depresivs un nevel tev labu. ja sadi var reaget par liguma sastadisanu skolas naudas aizdevumam, tad man gribetos paradit koferi, durvis un teikt, lai nenak majas, kamer nav ieguvis sev dzive normalas vertibas un nostadijis sev dzives merkjus, kurus ari realize. ja vins atlaujas tev pateikt, ka vari negaidit so sodien, jo tu piedavaji sadu aizdevuma variantu, tu vari atlauties nomainit atslegu un sapakot vina mantas. pietiek but lupatlasei un ciest no emocionalas vardarbibas. VINS PAT NESPEJ VISU MENESI IZTIKT AR SAVIEM 150LS!!! un vinam nekas nav japerk, jaapmaksa. jezin.