Par meitenēm.

Reitings 130
Reģ: 22.07.2013
Sveikas/i.

Esmu šajā portālā jauniņā neesmu ar augstāko izglītību.(Slikti rakstu atdzīstu to).

Man ir tāda lieta kad man nau tādu draudzeņu kurām pazvanīt čav ejam iedzer kafiju vai ejam pastaigāties?Viņām jau visām ir savas draudznes es cenšos būt pļāpīga,nau ta ka nosledzos sevī.Bet ar meitenēm kā uzreiz neveidojas baigās attiecības varbūt tamdēļ kad nevēlos iepazīstināt ar savu otru pusīti jo ir daudzas draudzenes aiz skaudības bojājušas man attiecības.Protams šajā pilsētā dzīvoju tikai 2 gadus ir pazistamas 3 meitenes bet viena ir tāda kurai var tā pazvanīt bet ši tagat ir iemīlēšanas fāzē(gan jau saprotat ar to ka viņa visu laiku pavada ar draugu),un pārējām 2vām ir savas labākās draudznes ar ko viss laik kopā čupojas.Daudzi saka kad uzinot manu vecumu (20 gadi) kad nemaz nesāk tur runāt jo esot pa maziņu visām ir 25 bet diemžēl es jau esmu izaugusi no klubiem man bērnība tika ļauts iet visur un tadēļ mani nevelk nemaz uz tiem klubiem bet šad tad kaulus aizeju iekustināt,man labāk patiktu pasēdēt dārzā iedzert vīnu un parunāt par dzīvi nevis pusplikām pakaļām utt.

īsti nezinu kapēc šo rakstiju!
Kā jūs atrodat jaunas draudznes ?Jeb paziņas ?
05.08.2013 21:05 |

Reitings 296
Reģ: 29.01.2009
un neesmu arī pabeigusi skolu līdz galam šogad beigšu!

par šo es nebūtu tik pārliecināta.
05.08.2013 21:54 |

Reitings 624
Reģ: 08.11.2011
Es arī esmu no Liepājas. Būtu jauki iepazīt kādu jaunu cilvēku. :)
05.08.2013 21:58 |

Reitings 130
chobits-pamatosi kāpēc?

Kristīne uzrakstīšu cosmo tev :)
05.08.2013 22:05 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Arī es esmu liepājniece. Labprāt iepazītos ar kādu! :)
05.08.2013 22:07 |

Reitings 624
Reģ: 08.11.2011
Jāsāk tik "randiņi" sarunāt. :D
05.08.2013 22:09 |

Reitings 130
Kad lasiju diskusijas lielākā daļa bija no Rīgas bet izrādās kad arī no Liepājas kāda ir :)
05.08.2013 22:10 |

Reitings 276
Reģ: 05.04.2012
Es arī esmu no Liepājas. :) No vienas puses es arī labprāt ar kādu iepazītos, bet no otras - smieklīgi/stulbi izklausīsies, bet ar daudziem (precīzāk - daudzām) pilsētniecēm esmu ragos, visi viens otru pazīst un nevēlos iepīties kaut kur starp viņām. Tāpēc nedaudz baidos :D Man arī nelāga pieredze ir - vienreiz sapazinos ar vienu meiteni no kāda bloga, izgājām uz kafūzi..un tik pat kā nerunājām :D Tā arī bija vienīgā mūsu satikšanās reize, laikam viena otrai šķitām ļoti dīvainas :D
05.08.2013 22:22 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
mums visām ir nepieciešama sievišķīga pasēdēšana, uzticēšanās un parunāšana

Nevaru nepiekrist. Ir lietas, ko ar vīriešiem nav iespējams apspriest. Un vēl ir tādas, kuras vīrieši vienkārši uztver savādāk. Pašai ir bijuši momenti, kad itkā jau ir ar ko parunāties, bet tajā pašā laikā nav. Man ir diezgan izteikta vīriešiem raksturīgā domāšana, esmu starp tādiem augusi un starp viņiem arī strādāju, bet ir brīži, kad rokas nolaižas un saproti, ka pat skaidrojot tā, lai viņi saprastu, nekas labs nesanāks, jo to spēs saprast tikai sieviete. Agrāk domāju, ka es viena tāda dīvaina - bez draudzenes ar ko izrunāties, bet te iemetot aci var saprast, ka tomēr neesmu iesūtīta no kosmosa... :D

Tigerlily - pirmo reizi tiekoties ar cilvēkiem, ar ko parasti komunicē netā, ir normāli, ka parunāt nav par ko. Visvienkāršāk ir sākt apspriest pēdējās runātās tēmas, tad jau aiziet tā lieta. Nu, vismaz man tas tā agrāk strādāja.
06.08.2013 08:38 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Jā, jā! protams, ka skolotāja pie visa vainīga, ka rakstīt nav iemācījusi :D
06.08.2013 08:40 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
Man ir tāda lieta kad man nau tādu draudzeņu kurām pazvanīt čav ejam iedzer kafiju vai ejam pastaigāties?Viņām jau visām ir savas draudznes es cenšos būt pļāpīga,nau ta ka nosledzos sevī.Bet ar meitenēm kā uzreiz neveidojas baigās attiecības varbūt tamdēļ kad nevēlos iepazīstināt ar savu otru pusīti jo ir daudzas draudzenes aiz skaudības bojājušas man attiecības.Protams šajā pilsētā dzīvoju tikai 2 gadus ir pazistamas 3 meitenes bet viena ir tāda kurai var tā pazvanīt bet ši tagat ir iemīlēšanas fāzē(gan jau saprotat ar to ka viņa visu laiku pavada ar draugu),un pārējām 2vām ir savas labākās draudznes ar ko viss laik kopā čupojas.Daudzi saka kad uzinot manu vecumu (20 gadi) kad nemaz nesāk tur runāt jo esot pa maziņu visām ir 25 bet diemžēl es jau esmu izaugusi no klubiem man bērnība tika ļauts iet visur un tadēļ mani nevelk nemaz uz tiem klubiem bet šad tad kaulus aizeju iekustināt,man labāk patiktu pasēdēt dārzā iedzert vīnu un parunāt par dzīvi nevis pusplikām pakaļām utt.

Cik interesants teksts, lasot, nepamet sajuuta, ka tie komati tur nav likti speciaali, it seviski, kad pati autore to nebeidz piemineet. Vispaar, cik zinu, tad jau pamatskolaa izveidojas rakstiitprasme un pat lielaakie idioti, ar kuriem esmu kopaa maciijusies pirms taa "bet" ieliktu komatu, nevis prasmigi izveidotu tekstu ar gramatikas kluudam. Ar sho gribeeju teikt, ka izklausaas peec karteejaa fake! :D
06.08.2013 09:52 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Es arī esmu no Liepājas.
06.08.2013 11:23 |

Reitings 130
Mirdza- toč neesmu fake :D

Nu nepievēršu uzmanību savai rakstībai neesmu skolā lai tagat rakstītu izcili!!
06.08.2013 12:28 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man sagribējās būt riebīgai, tāpēc pateikšu, ko domāju:

Izteikti tizls rakstīšanas stils internetā atstāj tādu pašu iespaidu, kā ļoti netīri nagi dzīvē. Itkā nekas briesmīgs, bet uzreiz liek slikti padomāt par cilvēku. Un jā, atsit vēlmi draudzēties.

PS: nē, viens otrs iztrūkstošs komats un maziņas neuzmanības vai pareizrakstības vai stila kļūdas NAV "izteikti tizls" rakstīšanas stils.
06.08.2013 13:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits