Sveikas, meitenes!
Lieta tāda, ka pašlaik esmu attiecībās, kuras ilgst jau gandrīz divus gadus. Bet neesmu pārliecināta par to vai esmu laimīga.
Situācija ir tāda, ka ar bijušo puisi izšķīros, jo biju pārliecināta, ka esmu satikusi īsto, kurš dara mani tik laimīgu kā neviens cits, bet tagad jau ir pagājis krietns laiks, gandrīz 2 gadi, kopš ir izbeigtas iepriekšējās attiecības. .. Lieta ir tāda, ka visu šo laiku, izņemot pirmos divus mēnešus man ļoti pietrūkst mans bijušais puisis. .. Es ļoti bieži domāju par viņu, atceros, cik bija jauki, kad bijām kopā, ka tomēr es nezinu nevienu citu puisi tik labu kā viņs, jo ar viņu mēs varējām smieties par neko. Mums vnm kopā bija ļoti jautri, puisis manis dēļ bija gatavs uz visu, bet es kā muļķe to visu izbeidzu. Katru dienu es eju pa ceļu un atceros kā mēs gājām kopā ar viņu, akmentiņus spārdīdami, dejodami , smiedamies, lēkādam utt.. Tas viss bija tik jauki, man to gribētos atkal un atkal.. Viņs vienmēr mani uzklausīja un atbalstīja, kad man bija skumji, man tas viss pietrūkst.. UN nezinu, ko lai dara..
NEzinu vai vēlos būt kopā ar puisi, kuru pašlaik esmu kopā , jo, manuprāt, es neesmu ar viņu laimīga, es laimīga biju tikai attiecību sākumā, bet pārtraukt attiecības man arī negribās, jo baidos no tā, ka varētu gadīties , ka pēc tam atkal nožēloju.. Es tiešām nezinu kā rīkoties...
UN jāa, piedevām vēl tas, ka manam bijušajam puisim nu ir uzradusies cita meitene, kura gaida no viņa bērniņu.. UN jaukt attiecības es galīgi nevēlos, jo arī tad , kamēr meitene vēl nebija stāvoklī es viņus netraucēju! ES vienkārši visu paturu sevī, jo nevēlos, lai arī viņs uzzina, ka man ļoti pietrūkst viņa klātbūtnes.. Kaut gan sirds dziļumos es ļoti vēlētos atkal būt viņa apskāvienos...
ES nezinu, ko man darīt ar manām esošajām attiecībām, tās turpināt, vai ko darīt.. Es nejūtos laimīga , man kkā ļoti pietrūkst, tas noteikti ir mīļums, man esošais pusisis visu laiku saka, ka ļoti mani mīl, bet es to nesajūtu..nezinu kāpēc.. Man reizēm pat rodas sajūta, ka nekas vairāk par mīlēšanos viņam neinteresē..
Varbūt, kādai liksies mans teksts nesakarīgs, vai kkā tā, bet tā noteikti varētu būt, jo rakstu steigā, lai neierauga man puisis!
Zane R