Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Deniss Čalovskis Imantas hakeris

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Šoreiz man tiešām nelabi paliek. Kāpēc mūsu valdība par katru cenu grib izdot savu pilsoni jo īpaši uz valsti kuras tiesāšanas taisnīgums ir apšaubāms?
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/andrejs-elksnins-nacionala-tiesiskuma-ipatnibas-vai-par-urleniem-un-parejiem-latvijas-pilsoniem.d?id=43535047
05.08.2013 14:04 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nesaprotu, par ko strīds. Ir notikusi naudas izkrāpšana, tas jāsoda.
07.08.2013 16:35 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
http://likumi.lv/doc.php?id=158619

http://likumi.lv/doc.php?id=107820

Te ir līgums un un KPL (66. nodaļa). Palasi labāk šos nevis dzelteno presi un sapratīsi, ka viss ir likumīgi.

Turklāt jāņem vērā vēl daudzi aspekti, bet man nav laika šobrīd rakstīt memorandu par izdošanu. Vienkārši saku, ka nav Tev taisnība šajā gadījumā.
07.08.2013 16:53 |

Reitings 3031
cubiana
Tev jautaja kurs likums nogludina mineto pretrunu, bet tu atbildi ar linkiem uz passaprotami garu likumu rindu. Tas tikai nozime to ka tev sis likums nav zinam, tikai zini kur to meklet ja tads eksiste. :D
Izlasisu, nav jau gruushi. :)
07.08.2013 16:59 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Morgan, tavs spītīgums sāk kļūt tāds smieklīgs. :D Nav domāts ļauni, bet nu, piemēram,
Tas tikai nozime to ka tev sis likums nav zinam, tikai zini kur to meklet ja tads eksiste.

juristiem (nezinu, vai Cubiana tāda ir, bet izklausās tā) nav jāzina uz sitiena konkrēts likuma pants un punkts. Normatīvo aktu ir pārāk daudz, lai spētu tev kā reizrēķinu atbildēt, kurš cipariņš atbilst dotajai situācijai, kurā viņa nemaz nav iedziļinājusies.
Starp citu - Cubiana minēja nodaļu, kas sašaurina tavu lasāmvielas daudzumu.
07.08.2013 17:08 |

Reitings 3031
Margo
Man smiegligak liekas spitigi aizstavet viedokli bez jebkadiem argumentiem a la es ta domaju, ta ir pareiz un punkts! A pamatojums kur?
Interesanti ko mana viedokla oponenti atbildetu, ja es iemestu linkus uz likumiem sava viedokla aizstaviba sak' se lasiet nejegas. :D :D
07.08.2013 17:14 |

Reitings 1701
Morgan, kāpēc, lai kāds tev tagad rakstītu argumentētu eseju par šo tēmu? Man, piemēram, neprasās tērēt laiku, pētīt likumus utt., turklāt ņemot vērā, ka nezinam ne lietas faktus, ne arī esmu es kāda izglītota, pazīstama vai tml. juriste. Apsūdzību izvirza prokurori, varbūt sazinies ar viņiem un pieprasi konkrētu informāciju par pantiem, argumentiem utt.? Vai varbūt padomā loģiski - kā var iedomāties to, ka var nozagt naudu, bet tikai tāpēc, ka tas bija virtuālā vidē, tas neskaitās? Virtuālā vidē pat sodīja par neglaimojošiem izteikumiem pret LV http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/119012/nosacits-sods-interneta-komentetajam-kurs-latviesu-tautu-nodeveja-par-debilu, kur nu vēl par naudas izzagšanu!
07.08.2013 17:21 |

Reitings 3031
Margo
Kadu naudu? Calovskis pec Kuzmina pasutijuma radija injekciju Ghozi virusam, kuru Kuzmins talak izireja par 50 tk $ citiem, kas ar ta palidzibu laupija. Ko vins nozaga? Neko. Zagla mugusomai kabatinu uzsuva, i vsjo. Cik lappusu garuma ir jaatgadina viens un tas pats pamatfakts, kura nezinasana liek apsaubit viedokla bazi?
07.08.2013 17:42 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kur stress? Jā, "bišķi" politisks lēmums, bet imantnieks jau ar nav bez vainas. Shēmā piedalījās? Piedalījās! Sods jāsaņem? Jāsaņem. Kāpēc ne LV? Tāpēc, ka beidzas ar C. Valdība lēmam - tā tam būt :D
07.08.2013 17:49 |

Reitings 1701
Morgan, tātad, tavuprāt, ir tā - tu sadarbojies ar zagli, kuram ir vērienīgs plāns, kā aplaupīt veikalu. Tu viņam sadabū ieroci, vēl pastāvi sardzē. Jūs abus noķer. Tavuprāt, tu esi bez vainas?
Turklāt, kā jau tev daudzkārt te norādīja - nevienam no šejienes, ne tev, ne man, ne vēl kādam citam, nav 100% pareizas viedokļa bāzes, jo lietas faktus neviens nepublicē.
07.08.2013 17:53 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Aizstāvetāji, iejūtaties otras puses lomā. iedomājaties, ka Jums tika nodarīts zaudējums, konkrētas summas ietvaros, nemaz nerunājot par nepatikšanām, zaudētu laiku, projektiem u.c.
Ja cilveks ir vainīgs, un viņa vaina tika pierādīta, viņam jāsaņem sods.
Kāpēc jāizdod?
Ja kādas valsts pilsonis izdomā uzsākt nelikumīgu darbību pret citu valsti(ar kuru konkrētā valsts, no kuras nāk pilsonis, vairāku gadu garumā cenšas dibināt labus kontaktus)un nodara tai milzīgus zaudējumus, liekas tikai pamatoti, ka attiecīgā valsts drīkst lemt sodu.

Vai, ja tevi aplaupītu, tavu dzīvokli apzagtu, visas mantas aiznestu un zagli noķertu, tu nevēlētos , lai viņš saņem attiecīgu sodu? Vai arī tu vēlētos, lai viņš ,atrodoties citā valsts teritorijā, saņemtu rājienu un varētu turpināt kādu citu apzagt.?
07.08.2013 18:02 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
cilveks pats zin ko darija. nevienu gluzi tapat aiz neko darit neapvaino. un vina noziegumi ir nopietni. pietam lielaka cieteja ir asv, tad kadel gan neizdot? latvija vins dabutu mazu sodu, pec tam iznaktu, turpinatu iesakto, bet asv ta neauklejas ar noziedziniekiem.

p.s vai jus veletos, lai kadu ritu sis jaukais un nevainigais 28 gadus vecais jaunietis jusu bankas kontu iztira pa tiro???
07.08.2013 20:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits