Deniss Čalovskis Imantas hakeris

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Šoreiz man tiešām nelabi paliek. Kāpēc mūsu valdība par katru cenu grib izdot savu pilsoni jo īpaši uz valsti kuras tiesāšanas taisnīgums ir apšaubāms?
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/andrejs-elksnins-nacionala-tiesiskuma-ipatnibas-vai-par-urleniem-un-parejiem-latvijas-pilsoniem.d?id=43535047
05.08.2013 14:04 |

Reitings 3031
Būtu jūs tās it kā izvarotās zviedru sievietes vieta piedzērušās, dabūjušas pisienu un atbēgušas uz LV valsts jūs izdotu AAE kur jums draudētu cietumsods. Tad kažoks būtu uz otru pusi visām izdošanas atbalstītājām.
05.08.2013 18:37 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Rekur veel viens fakts, kas man neraisa simpaatijas pret Chalovski:
http://www.tvnet.lv/tehnologijas/nozares_jaunumi/471030-advokats_calovskis_virusam_tikai_kaut_ko_pielaboja

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/473655-calovskis_noliedz_apzinatu_darbibu_pie_datorvirusa_izvedosanas

Man liekas, ka tur ir vieni vieniigi meli, jo viss vinja teiktais nesaskan viens ar otru. Programmeet nabadzinjsh neprot, bet maaciijies IT studijaas un pats atziist, ka tomeer ir viirusam kaut ko uzlabojis. Noliedz apzinaatu darbiibu, bet tas neizsleedz tomeer darbiibu, ne velti ir tas vaards "apzinaatu".
05.08.2013 18:37 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Morgan, tevi ļoti bieži satrauc pavisam sveši cilvēki. Varbūt tā vietā, lai visu laiku uztrauktos par tev nezināmiem cilvēkiem, enerģiju patērē kam citam, piemēram, svara nomesanai utt.
05.08.2013 18:40 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Morgan - +++
05.08.2013 18:40 |

Reitings 3031
bandita
Tev pārāk bieži uztrauc tas ka citus kaut kas uztrauc. Laikam sen nav bijis labs pisiens.
05.08.2013 18:44 |

Reitings 1701
Morgan piemeeru nesapratu, bet
p.s.
ja atbalsta šī puiša izdošanu, tad jau, tīri teorētiski, atbalstāt arī to, ka arābu valstīs izvarotām sievietēm piespriež reālus cietumsodus par laulības pārkāpšanu .. tādi ir viņu likumi.

Vismaz es araabu valstu likumus nepaarzinu, neesmu iedziljinaajusies, kaadus starptautiskos aktus vinji parakstiijushi un ko apnjeemushies, lai kaut ko atbalstiitu vai neatbalstiitu. Savukaart Denisa gadiijumaa runa ir par LV, kuras likumi man ir vairaak zinaami kaa araabu valstu.
05.08.2013 18:45 |

Reitings 3031
Margo
Un ko Tu saki par šo?
" Ja mēs pieejam formāli, Amerika varētu pieprasīt ja ne pusi, tad kādu trešdaļu Latvijas pilsoņu izdošanu kaut vai tāpēc, ka viņi varbūt pārkāpj ASV likumus par nelicencētu datorprogrammu lietošanu," stāstījis jurists.

Advokāts nav neiespējami pārspīlē ar trešdaļu, bet būtību jau tas nemaina. Varbūt par nelegālu lejupladesanu arī pēc ASV likumiem var piemērot sodu, a ka lai mēs zinām? Vispirms ASV izdosim savus pilsoņus un tad Krievijai un Arābu valstīm. Kas tas tagad būs, ka latviešus izdos par nodarījumiem kas LV nav sodāmi? Par ko mums viņiem tā jāizdabā?
05.08.2013 18:52 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Kad viņu intervēja, viņā nebija ne mazākā satraukuma par to, ka viņu varētu sodīt, pārāk mierīgs, tāpat tās atbildes nu bija takā iemušītas galvā. Man nav ticības viņam, neticu, ka tāpat ASV specdienests brauktu uz kaut kādu LV, uztaisītu tādu cirku ar ielaušanos, dēļ cilvēka kurš tiešām ir absolūti nevainīgs un nav saistīts ar to, neticu, ka tāda lielvalsts rīkotos tik muļķīgi, kaut kas tomēr tur ir. Visdrīzāk, ka LV viņam neko nepiespriestu, jo nebūtu likums ar ko sodīt, turklāt diez vai tādas lielvalsts specdienesti atklātu kaut kādus lietas materiālus kas saistīts ar tik ievērības cienīgu krāpšanu, nu nez, man liekas, Čailovskis un viss kas saistīts ar to ir ļoti noslīpēts.
05.08.2013 18:55 |

Reitings 1701
Morgan, nu luuk - veel viens fakts par labu tam, ka Chalovska lieta nav tik tiira, cik vinjsh to veeleetos. Ja jau ASV formaali var iesuudzeet treshdalju LV, kaapeec to nekad nav dariijushi un tieshi Chalovskim ir tas gods? Tas tikai paraada to, ka siikumu deelj ASV nenjemtos shaadu lietu virziit.
Nezinu, Krievijai un Araabu valstiim ir liigumi parakstiiti ar LV?
05.08.2013 19:00 |

Reitings 3031
Diez, ASV savu pilsoni kas pastrādātu kibernoziegumu LV telpā (LV piederšā interneta lapā) izdotu?
Figu. Kā viņi saka He is son of a bitch but he is our son of a bitch.
05.08.2013 19:05 |

Reitings 3031
Krievijai un Araabu valstiim ir liigumi parakstiiti ar LV?

Ja būtu, tu atbalstītu ka latviešus soda krievi vai arābi? Tev likums stāv pāri veselajam saprātam? Likumus raksta cilvēki. Ja tas nav tautai izdevīgs, lai atceļ.
Ja jau ASV formaali var iesuudzeet treshdalju LV, kaapeec to nekad nav dariijushi un tieshi Chalovskim ir tas gods

Ne jau iesūdzēt bet apcietināt!
Čalovska gadījumā izskatās ka meklē grēkāzi jo istajiem noziedzniekiem klāt nav tikusi. Ja Čalovskis ir pastradajis noziegumu, lai viņu tiesā Latvijā. Kāpēc to nevar darīt pie mums?
05.08.2013 19:14 |

Reitings 1701
Ja būtu, tu atbalstītu ka latviešus soda krievi vai arābi? Tev likums stāv pāri veselajam saprātam?

Ja buutu - jaa, atbalstiitu. Es domaaju, ir naivi domaat, ka kaads cietumaa nokljuust bez vainas un nesaprotu, kaapeec dazhi LV pilsonji tagad tik ljoti sitas par iespeeju nodroshinaat veel vienu cietumnieku no nodokljiem. Ja Chalovskis nav piederiigs shai lietai vispaar, tad vinju arii ASV attaisnos, taapat kaa LV attaisnotu. Ja ir piederiigs - tad piedod, ar galvu vajadzeeja domaat, bet ja ne - jaatbild par sekaam.
05.08.2013 19:31 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es gan vispār sapratu, ka nav nekādi īpaši pierādījumi pret Denisu. Ja ASV FIB negrib apsūdzību/pierādījumus LV publiskot, kāds tur vispār jautājums par izdošanu- reāli sanāk, ka apsūdzībai nav pamata.
05.08.2013 19:43 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Neatbalstu es to izdošanu:
1) Neticu, ka nezināja, ko dara. Un kā vēl zināja. Nepazīstu Denisu, bet zinu ne vienu vien puikiņu, kas ņemas ne ar tādām vien padarīšanām. Visi viņi zin, ko dara, bet, ja zini, ka nepārkāp savas valsts likumus un izdošana nav iespējama, kas te vienā no tiem rakstiem bija skaidri norādīts, tad kāpēc nedarīt?
2)Nebūtu aiztikuši NASA, tāda brēka nebūtu sacelta. Iespēra Latvijas pilsonis ASV zemāk par jostasvietu un nu Dombrovskis steidz mierināt. Papētiet Vienotību. Ne tikai partijas biedrus, bet visu to rašanās vēsturi, arī partijas, no kurām radās Vienotība un kā radās tās. Būs skaidrs, kāpēc jeņķiem pakaļu bučojam. Tur jau vairs nav svarīgi, vai tas ir Deniss, Jānis vai Pēteris.
3) Mani reāli kaitina fakts, ka tā vietā, lai tādus talantus izmantotu, mūsu valsts ir gatava Denisu atdot kur tik paprasīs, pat likumus vēl pielāgos, bet pēc tam kauks, ka talantīgu cilvēku te nav.
06.08.2013 08:08 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Kaut gan joprojām nav daudz vairāk skaidrības par faktiem un apstākļiem kā pirms pāris mēnešiem, ir redzams, ka ASV iestādes pa visām varītēm centušās apiet Latviju, lai Čalovski tiesātu savā tiesu sistēmā. Zīmīgi, ka pat pēc tās ierobežotās informācijas, ko ASV ir devusi Čalovska apsūdzības lietā, ir norādīts, ka Čalovskis ir iesaistīts komponentes modificēšanā tikai pēz tam, kad Gozi vīruss jau bija strādātspējīgs, un tikai pēc tam, kad NASA sistēmās tas tika atrasts, tāpēc apsūdzības visos iepriekšminētajos noziegumos medijos ir tikai sava veida dezinformācija, lai padarītu viņu vainīgāku cilvēku acīs.

Man personīgi sāk šķist, gan pēc informācijas, gan pēc viņa intervijas, ka viņš visticamāk nav bez nakādas vainas - drošvien cerēja iegūt kaut kādu mazu labumiņu bez reālām zināšanām par visa šī apmēriem un nopietnību, jo nu nekādus kontus ar desmitiem/simtiem tūkstošu, kas būtu viņam piesaistīti jebkādā veidā, joprojām nav atrasti.

Problēma šeit ir pat ne tas, ka ASV nevēlas ievērot vienlīdzības principu ar Latviju saistībā ar Čalovska izdošanu, izmeklēšanu un tiesāšanu, bet tas, ka viņi vēlas sodīt mazo zivi, kas neapzinās, ko tā dara tikpat bargi kā projekta mastermind.

Pastāv arī teorija, ka Čalovski padara par grēkāzi, lai ASV iestādes slēptu savu nekompetenci, jo "īstie" galvenie vaininieki joprojām nav noķerti un lieta jau ir pārāk dziļi aizgājusi. It kā varētu šķist muļķīgi bez pierādījumiem, bet skatoties tiesas prāvas procesus B. Meninga saistībā un lietās par ko ASV apsūdz Snoudenu, nav nemaz grūti iedomāties, ka inkriminējoši materiāli var vienkārši tikt safabricēti, ja ASV valdība/institūcijas jūt, ka to prestižs/statuss ir apdraudēts.
06.08.2013 10:01 |

10 gadi
Reitings 21
Reģ: 19.03.2009
Man radās šaubas par visu šo vainīguma un nevainīguma būšanu, kā arī par Ameriku un tās tiesu sistēmu (vai vellns ir tik melns kā to mālē?!), pēc tam, kad izlasīju šo rakstu. https://www.esidross.lv/2013/08/02/ka-atklaja-imantas-hakeri-un-kas-vinam-draud-asv/
06.08.2013 10:11 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
esmu pret. tas ir pretīgi, ka mūsu valsts ir gatava izdot savu pilsoni.
06.08.2013 10:40 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Un ja Tev kāds radinieks tiktu pieprasīts izdot ASV Tu viņu iztirgotu par bezvīzu režīmu?

++++++
06.08.2013 10:43 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ja arī Deniss ir pastrādājis ar citiem hakeriem šo noziegumu, labākais sods būtu nodarbināt šīs "smadzenes" cilvēces labā. Lai strādā uz to pašu NASA vai citu korporāciju visu savu mūžu

ASV nestrādā visas cilvēces labā. Tas ir lielākais mīts, ko viņi izbļausta un propagandē saviem iedzīvotājiem, kas ir pārliecināti, ka ir pasaules glābēji.
06.08.2013 10:47 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
es jau sen vinju buutu izdevusi nevis vilktu gumiju.
ja vinjs butu tik nevainigs,tad asv simtu gadu vinjs nebutu vajadzigs,jo tadai valstij pietiek savu bleezhu.

+++
Par savu rīcību ir jāatbild visiem. Citam smagāk, citam vieglāk.
06.08.2013 10:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits