Par vāciņiem grūti teikt, bet...
Par Android gļukiem sūdzas tie, kam līkas rokas un sūdīgi paziņas - to vajag regulāri updeitot, nekādas vainas.
Samsung Galaxy Ace man bija pirms diviem gadiem - jūs brīnāties, ka šodien lēts. Come on, tās versijas Android sistēmai vairs nav ne updeitu, ne jaunu aplikāciju un uz tik veca telefona, ja pat kāds uzstums jaunāku versiju, tas ir garām. Toreiz es to telefonu dievināju, tagad liekams gandrīz vai vienā plauktā ar Nokia 3310.
Ja Nokia X3-02 jau tagad gribas izmest pa logu, tad ar Nokia X7-00 diži savādāk nebūs. X3-02 man arī ir bijis. Ekrānam stūri vēl vaļā nelīmējas?
iPhone tāpat, kā visa cita Apple produkcija ir specifiska. Tiem, kas saka, ka cilvēki vairāk par android, nekā par Apple, gribu atgādināt, ka ābolisti ir sekta. Pamēģiniet šodien nopirkt ss.lv vecu iPhone modeli un paklausieties, kā slavēs. Toreiz tas bija labs, foršs un dārgs, viņi kaut kā ciklējas uz to. Nez, man pašai ir bijis iPhone 4s. Nopirku (lietotu, bet labu), lai paspēlētos ar Siri. Bija ok, bet ātri pārdevu, samainīju pret android. Sinhronizācija ar kompi vākā, Appstore lielākā daļa maksas, netu rij kā velns.
Sony Xperia E arī neņemtu. Android versija normāla, bet ekrāns būs švīkās pēc pāris mēnešiem.
LG L9 ir tīri ok, bet diezgan liels. Pēc Nokia X3-02 liksies milzīgs, pie kam, ja viena roka aizņemta, sms ar otru neuzrakstīt - vidējas sievietes rokas īkšķis nestiepsies līdz burtam "a", ja pieņemu, ka plāno turēt labajā rokā. Man ir LG L7. Tas pats L9, tikai mazāks. Un stipri lētāks. Bet Gorilla Glass ir viena no manām prasībām pret telefonu - negribu saskrāpētu telefonu pāris dienu laikā.
Es saprotu, ka jums visām draugi un vīri zinoši šajā jomā, bet es labāk konsultējos ar speciem šajos jautājumos. Te jau kaut kur bija ieteikums palasīt boot.lv. Vēl varu ieteikt palasīt krizdabz.lv (viedoklis līdzīgs, kā boot.lv, tikai tautai saprotamākā valodā). Varu ieteikt arī cilvēkus twitterī, kam pajautāt.
Citādi atliek vien apbrīnot, kā var mēģināt izvēlēties starp 3 gadus veciem modeļiem, ja tajās pašās cenās ir jaunāki, labāki un vienkāršāki, ar mazāk gļukiem.