1) Vienmēr būs cilvēki, kas spēs izvest no 0 līdz 100 un izdarīt to minūtes laikā. Ja tādus laiku pa laikam satiec, nesaspringsti, gadās. Ja Tev katrs trešais sāk tāds likties, Tev tiešām ir problēmas.
2) Dzīve skaista, bet pati kā ar elektrību dabūjusi? Hmmm... Kāda ir Tava labākā draudzene? Itkā jau mīļa, izpalīdzīga un priecājas par Tevi, bet izmet pa brīdim piezīmes, kas dzen Tevi izmisumā? Man tā ir bijis, bija forša, kamēr man nekā nebija, bet dienā, kad uzzināja, ka man ir ne tikai kāds ar ko bieži tiekos, bet es jau dzīvoju pie viņa mājā (un nevis dzīvoklī), man uzradies jaunāks, labāks auto, nekā bija un uz visa tā pozitīvā fona, arī darbā paaugstinājums, sākās.. Tā jau priecājās itkā, bet pa brīdim frāzītes :"Tev neliekas dīvaini, ka viņš (ko nu viņš kurā reizē), domā, ka tas viss ir labi?" Kādu pusgadu nomocījos ar to, arī biju jau palikusi nenormāla gandrīz, jo aizķērās draudzenes teiktais, bet īsta pamata ar to uzbāzties vīrietim nebija. Tagad man nav tās draudzenes. Ir mierīgāk.
Tev nav labākās draudzenes? Tā arī nevar. Sievietes daba tādas radījusi - viņām vajag pārī visu - gan vīrieti, ar ko būt kopā, gan draudzeni, ar kuru dalīties sajūtās, jo ne jau visu savam vīrietim izstāstīsi.
3) Grāmatas ir laba lieta, bet neko daudz Tev tās nedos, ja nebūs blakus cilvēka (Vienalga, vai tas ir Tavs vīrietis vai Tava draudzene), kas iedrošinās. Bez tāda cilvēka, pat visa iespējamā literatūra Tev nepalīdzēs.
4) Ja visu laiku uztraucies, ko par Tevi padomās, sāc domāt, no kura Tev ir tāda paranoja, ka vienmēr gribas būt ideālai. To cilvēku vajag atmest pa visam, vai, gadījumos, kad tas nav iespējams (Mamma, piemēram), samazināt tā cilvēka ietekmi uz Tevi. Izvairies kādu brīdi no tā cilvēka. Runā ar viņu tikai par to, ko rāda TV, liec noprast, ka šī cilvēka jaukšanās Tavā privātajā dzīvē Tev ir nevēlama.
P.S. Cilvēki nemēdz neko padomāt par to, ka esi uz ielas viena, viņus tas neuztrauc. Viņus vairāk interesēs uz kurieni aizgāji un kāpēc mugurā tas vai šis. Tas, ka esi uz ielas viena, kļūst satraucoši tad, ja esi pusnaktī uz Maskavas ielas un apakšveļā. Jā, tādu skatu ieraugot, pat es apdomātos un apjautātos pat nepazīstamam cilvēkam, lai gan citādi cilvēki uz ielām mani neuztrauc.