Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai tiktos ar virieti, kas uztaisijis bernu citai?

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Situacija sada : esmu uz pieciem randiniem bijusi ar vienu forsu virieti, viss ideali utt. Bet vakar vins pazinoja, ka pirms musu iepazisanas pamatiga alkohola reibuma vinam Ligo nakti bija sekss ar nepazistamu meiteni, pazinas masas draudzeni. Taja pasa nakti sai meitenei bija sekss ar manis iepazita puisa draugu kamer vins guleja. Tagad meitene apgalvo, ka ir stavokli. Ar abiem sekss bija bez izsargasanas. Mans jauniepazitais puisis neatceras vai beidzis.. Bet vina draugs apgalvo, ka nebeidza, jo par daudz alkohols bija. Jauniepazitais puisis gatavs uznemties atbildibu par bernu, bet ar mati kopa nebus, jo tas bija sekss bez simpatijam, tiri gribesana. Tatad, jus veidotu attiecibas ar sadu virieti? Virietis gudrs un simpatisks, dzive daudz sasniedzis un nav krediti, 30 gadi jauns. Ir vel viens berns, 9 gadi, bet tas no pirmas sievas.
05.08.2013 10:47 |

Reitings 772
Reģ: 04.07.2013
vīrietis vienmēr var teikt nē tāda veida sievietēm. viņš pats izvēlas pārgulēt ar to,kura lien virsū ,vai arī pasūtīt. nesaki,ka vīrieši ir vārgi radījumi,kuri nav spējīgi pasūtīt uzmācīgas sievietes. spēj un vēl kā.

Vai es vieniigaa nesaprotu kapec vinjam bija jaasaka nee? Vins tobriid bija briivs viirietis. Taada sajuuta, ka sievieteem normaali pa ausiim majaas brauc, nu vecis ir vecis ar visiem izrietoshajiem instinktiem, kur nu veel, ja briivs. Vieniigais negatiivais shajaa situaacijaa ir tas, ka shis spilji vilji tiek dariits bez izsargaashanaas- te vecis iebrauca auzaas!
06.08.2013 09:40 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Sūtīt kādu uz abortu? Sievieti nevar "sūtīt" uz abortu - to viņa izlems pati.
Un problēmu tur būs vairāk, neka vajag, jo 1) alimenti ir nauda, tātad vīrietim mazāk naudas 2) varbūt sagribēs iesaistīties bērna dzīvē, tātad jārēķinās, ka uzņemas atbildību par vēl vienu bērnu. Kura sieviete var izturēt tādus čakarus? Tikai tāda, kas nevēlas neko nopietnu. Jo, ja sagribētu ar tādu vīrieti ģimeni, tur būtu nemitīga nervu čakarēšana. Ja vīrietim jau ir 2 bērni, katrs no savas mātes, katrs jāaudzina, jāapgādā, kāda tur dzīvošana? Plus vēl jāuztraucas par katru reizi, kad vīrietis iedzer.
06.08.2013 10:53 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Es drošvien arī piedāvātu DIEMŽĒL- abortu.
Ja sieviete atsakās-nu tad lai par savu naudu arī taisa analīzes, lai pierādītu, ka bērns ir viņa.
Nesaietos ar vīrieti, kurš uztur praktiski svešu bērnu tikai tāpēc,ka draugs teicis,ka '' nebeidza''.
Situācija sarežģīta. Nu, ja bērns izrādītos viņa visticamāk nesaietos,jo jau viens bērns ir dalīta uzmanība,kur nu vēl divi, cik gan mīlestība,laika un finances Tu varētu pieprasīt no vīrieša,kam ir divi atsevišķu sieviešu bērni (pieņemot,ka beigās rūpētos un tiktos ar abiem).???

Pasaulē ir arī citi gudri un gudrāki vīrieši bez šadiem sarežģījumiem :)
06.08.2013 11:02 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
tagad nebrīnos, kāpēc tik daudz vīriešu uzspiež sievietēm abortus. tagad skaidrs arī, kur un kā rodas šādi vīrieši - izrādās, citu sieviešu pamudināti. godīgi sakot, pretīgi lasīt atsevišķu foruma dalībnieču rakstīto. Nedod Dievs, jums būt tās meietenes vietā kādreiz, kuru "sūta' uz abortu.
06.08.2013 19:52 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Šarlote,

man bērna tēva bijusī draudzene pati personīgi pa jursitiem staigāja, lai izdarītu visu, lai "tētukam" nav man jāmaksā alimenti, viņai tas arī sanāca btw (par ko man tagad īstenībā prieks, bet tajā brīdi mans materiālais stāvoklis bija krietni čābīgāks) :D kur tādas dāmas rodas?!
06.08.2013 20:01 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Man tas laikam traucētu. Ja vien es viņu neizjustu kā savu mūža vīrieti, bez kura nespēšu dzīvot tāpat un bez kura labāk tad man vispār nebūtu attiecības. ;P
07.08.2013 08:23 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Šarlote KATRAI SAVS VIEDOKLIS.
Lai jau audzina nezinot bērna tēvu un turpinot gulēt ar visiem pēc kārtas. :)
08.08.2013 18:25 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Neticu šim stāstam. Gudrs vīrietis man ir tāds, kurš nekopojas kā dzīvnieks tikai tāpēc, ka grib.
08.08.2013 18:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits