Labi, man tomēr no gara laika nācās izlasīt visu diskusiju. Tā vietā, lai palīdzētu rast atbildi uz jautājumu, jānorej jautātājs. Latvietis parastais tā dara, es zinu.
Tātad: Pirms aborta taisa sonogrāfiju, kurā tad arī nosaka reālo bērna ieņemšanas brīdi - nekur nepaļaujas uz tekstu, ka pēdējās mēnešreizes bija tad un tad, tātad vēl jau var paspēt. 14 nedēļā embrijam jau ir izveidojušies kauli, tāpēc to veic līdz 12 nedēļai.
Lai kas arī būtu vai nebūtu Sancho, viņai vīrietis patīk (un kāda starpība kurā portālā vai krogā, vai bibliotēkā viņa savu princi sagrābstija?) un, kamēr nav informācijas par to, cik vīriešiem viņa Līgo naktī atvērusi kājas, nav par ko rieties. Šajā situācijā viņa ne sadzīvoja bērnu pati nez no kura, nedz arī bija tā, kam bija gadījuma sekss dzērumā.
Vairāk es brīnos par to draugu - redzēja, ka meitene ar draugam uzmācas, pēc tam vēl pats viņu... Labi, tas nav vidējiem prātiem.
Ap mani ikdienā ir tāda masa vīriešu, ka es ne tādus vien stāstiņus esmu dzirdējusi par to, kā viņiem gadās dzērumā. Tamdēļ vien jau nav zemē metams. Un ja 30 gadu vecumā jau ir māja, laba mašīna un nav kredītu, tur nav akadēmiskā gudrība vien. Agrāk, ja vīrietim bija džips, bija skaidrs, ka nodrošināts. Mūsdienās drīzāk jāapjautājas, cik gadus par to vēl kredīts jāmaksā. Viņam tādu nav? Tātad nav muļķis un ir spējis izgrozīt dzīvi pareizi. Kļūdīties var katrs. Tas, ka gumijas nieciņu nebija, tiešām ir stulbi, bet ir gadījumi, kad par to ātri aizmirstās, it sevišķi, ja abi piekrīt pārtrauktajam dzimumaktam, kas alkohola lietošanas gadījumos neizdodas diezko labi, lai gan doma itkā laba.
Sancho, ja viņš Tev tiešām patīk, paturi. Lai sūta dāmīti uz abortu un ja viņa nepiekrīt, tad vai nu dāmu arī tā - pa gabalu līdz paternitātes testa rezultātiem (Tie jāpieprasa tiesas ceļā un ja viņš nebūs tēvs, tad maksās arī par tiem un visu tiesu pati), vai arī jāsūta tālāk vīrieti, kurš ir gatavs uzņemties būt par tēvu ne savam bērnam, vai arī pat neplāno uzzināt, ir vai nav tas bērns viņa. Abortu es te iesaku tikai tāpēc, ka nevienam jau pēc tam tas bērns nebūs vajadzīgs un tā tiks samaitāta dzīve cilvēciņam, kas pie situācijas nav nekādi vainīgs. Dāmīti, kas guļ ar diviem vienā vakarā, bez gumijas un nākamajā rītā nedzer avārijas kontracepciju un neiet pārbaudīties, es nevaru nosaukt nevienā neaizskarošā vārdā. Protams, arī vīrieši piedalījās, bet viņi tomēr ir kaut kur primitīvi un lielā alkohola reibumā mēdz intīmos jautājumos kļūt par pilnīgiem alu cilvēkiem. Tā tas ir, bija un būs.