Vai tiktos ar virieti, kas uztaisijis bernu citai?

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Situacija sada : esmu uz pieciem randiniem bijusi ar vienu forsu virieti, viss ideali utt. Bet vakar vins pazinoja, ka pirms musu iepazisanas pamatiga alkohola reibuma vinam Ligo nakti bija sekss ar nepazistamu meiteni, pazinas masas draudzeni. Taja pasa nakti sai meitenei bija sekss ar manis iepazita puisa draugu kamer vins guleja. Tagad meitene apgalvo, ka ir stavokli. Ar abiem sekss bija bez izsargasanas. Mans jauniepazitais puisis neatceras vai beidzis.. Bet vina draugs apgalvo, ka nebeidza, jo par daudz alkohols bija. Jauniepazitais puisis gatavs uznemties atbildibu par bernu, bet ar mati kopa nebus, jo tas bija sekss bez simpatijam, tiri gribesana. Tatad, jus veidotu attiecibas ar sadu virieti? Virietis gudrs un simpatisks, dzive daudz sasniedzis un nav krediti, 30 gadi jauns. Ir vel viens berns, 9 gadi, bet tas no pirmas sievas.
05.08.2013 10:47 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
iedod viņa kontaktus, ja viņš ir no gribu.lv. Pārbaudīsim vai viņam tu esi vienīgā. :D
05.08.2013 20:12 |

Reitings 24
Reģ: 05.08.2013
iedod viņa kontaktus, ja viņš ir no gribu.lv. Pārbaudīsim vai viņam tu esi vienīgā

Jā iedod man arī, lai es viņam varētu parādīt šo diskusiju.
05.08.2013 20:17 |

Reitings 24
Reģ: 05.08.2013
Galvenais, ka draugs zina, ka pārinieks 'neizšāva' patronas

Nevar jau zināt kurš bija pirmais kurš otrais, moš pirmais sabeidza un otrais pa viņa sēklu vēl uzputoja!
05.08.2013 20:20 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Vai tiktos ar vīrieti, kas uztaisījis bērnu citai?????? - Jā,tiktos,jo ,manuprāt, 60% no piemērotās "mērķauditorijas" kaut reizi, bet jau ir paspējuši sagādāt kādai sīci. Par abortiem nerunāsim! Tāpēc,ja savos 20+ gados vēlies satitkies ar kādu,kas to nav darījis, tad jāiziet uz malaļetkām un tur vēl nevar zināt.
05.08.2013 20:57 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Kubiete, ko tu tagad mēģini izdarīt? Es nesaprotu. Kaut kāda patiesības cīnītāja esi?
Man, piemēram, traucē, tavi gramatiski nepareizie komentāri. Dažus teikumus pat, trīs reizes pārlasot, nesaprotu.
05.08.2013 22:00 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
NELASI , nu nav tā ar varu spiesta lieta:D
05.08.2013 22:04 |

Reitings 27552
Kubiete, ko tu tagad mēģini izdarīt?

P.S. Ja mani māci rakstīt, kāpēc pati neesi uzdevumu augstumos? Tu raksta ar lielo burtu, pārējo pat nelabošu:D
05.08.2013 22:06 |

Reitings 669
Kubiete, "Tu" ar lielo burtu raksta vēstulēs, izrādot cieņu pret vēstules saņēmēju. Smieklīga esi. :D
05.08.2013 22:11 |

Reitings 27552
Klausies, atver latviešu valodas mācību grāmatu. :D Dīvaina Tu esi:D
05.08.2013 22:13 |

Reitings 669
Pārlasot savu pirmo komentāru, atradu vienu lieku komatu. :D Apsveicu! Vari mierīgu sirdi doties gulēt.
05.08.2013 22:21 |

Reitings 27552
Kadi komati, es vispar atruma vienmer drukaju,slinkums labotl. Un rakstu ta ka ilgi pec tam smejos,ka ar vistas kaju. tacu es atšķirībā no Tevis nelecos ne par ko:D Ka to izdariji Tu:D
05.08.2013 22:23 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Citreiz man nav ko teikt:D
05.08.2013 22:35 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Komentāri nav vēstules, kur tu būtu jāraksta ar lielo burtu!
Duračka!!!!!! :D
05.08.2013 22:49 |

Reitings 27552
Amanda vari darīt kā vēlies, idiote :D Zolīdāk tomēr ir rakstīt normāli:D
05.08.2013 23:03 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es iedotu viirietim iespeeju un veel aizietu uz paaris randinjiem un paveerteetu. Attieciibaas tobriid vinjsh nebija, kad ar to meiteni paarguleeja un kas to zin, varbuut taa bija viena, vieniiga reize, kur shamais ir ljaavies taada veida izpriecaam, jo bija paardzeeris jeegu.
05.08.2013 23:07 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Daudzas sievietes glabā sev kājstarpē veselu vīrusu buķeti! Un kā piedzerās tā lien visiem virsū, un aplipina dumjos vīriešus, bet redz viņi paši jau vainīgi, ka lien.

vīrietis vienmēr var teikt nē tāda veida sievietēm. viņš pats izvēlas pārgulēt ar to,kura lien virsū ,vai arī pasūtīt. nesaki,ka vīrieši ir vārgi radījumi,kuri nav spējīgi pasūtīt uzmācīgas sievietes. spēj un vēl kā.

it kā brīvi cilvēki var darīt ,ko vēlas, taču ir jābūt arī saprātam un ne visi brīvie izvēlas izvēlēt,kaut kādu svešu meiteni bez preža Jāņos. ja arī ir ilgs seksa bads,tad var izvērtēt situāciju un izvēlēties- nē,man tāds variants neder.
05.08.2013 23:07 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man vsp liekas divaini sitie attaisnojumi " vins bija piedzeries, gribeja seksu un parguleja ar pirmo, kura atdevas" Vai gudrs virietis ta dara?
05.08.2013 23:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
" vins bija piedzeries, gribeja seksu un parguleja ar pirmo, kura atdevas" Vai gudrs virietis ta dara?

Ja taa dara regulaari, tad protams, ka nee. Bet ja taa ir gadiijies reizi, divas muuzjaa, piedevaam esot briivaa statusaa, nav taada tragjeedija. Arii daudzaam sievieteem sanaak noproveet vienas nakts sakarus, bet viena vieniiga nakts uzreiz vinjas nepadara par mulkjeem vai maukaam.
05.08.2013 23:20 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Slinkums man lasīt visas tās lapas ar komentāriem, bet ja jau Sancho tā viņš iepaticies, es darītu kaut kā tā:
1) Vīrieti uz STS, tas automātā.
2) Lai piedāvā meitenei aborta iespēju. Ja tas tiešām ir Līgo nakts bēbis, vēl laiks ir. Ja laika vairs nav, vai kādai vēl kādi jautājumi? Ja var šitā kājas virināt katram, kurš nāk, tad tagad visticamāk meklē kādu muļķīti, kurš tad arī atbildību uzņemsies. Labi, tie 110Ls par abortu arī nav lēts prieks, bet turpmāk audzināt bērnu, kurš velns zina kur sadzīvots?
Pie kam, ja pati nav pārliecināta, no kura tad tas bērns ir, pašai, visticamāk, arī to bērnu nevajag. Bail pat domāt, kāda tādam Līgobēbim pēc tam dzīve būs ar tādu mammīti.
06.08.2013 06:38 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Labi, man tomēr no gara laika nācās izlasīt visu diskusiju. Tā vietā, lai palīdzētu rast atbildi uz jautājumu, jānorej jautātājs. Latvietis parastais tā dara, es zinu.

Tātad: Pirms aborta taisa sonogrāfiju, kurā tad arī nosaka reālo bērna ieņemšanas brīdi - nekur nepaļaujas uz tekstu, ka pēdējās mēnešreizes bija tad un tad, tātad vēl jau var paspēt. 14 nedēļā embrijam jau ir izveidojušies kauli, tāpēc to veic līdz 12 nedēļai.

Lai kas arī būtu vai nebūtu Sancho, viņai vīrietis patīk (un kāda starpība kurā portālā vai krogā, vai bibliotēkā viņa savu princi sagrābstija?) un, kamēr nav informācijas par to, cik vīriešiem viņa Līgo naktī atvērusi kājas, nav par ko rieties. Šajā situācijā viņa ne sadzīvoja bērnu pati nez no kura, nedz arī bija tā, kam bija gadījuma sekss dzērumā.

Vairāk es brīnos par to draugu - redzēja, ka meitene ar draugam uzmācas, pēc tam vēl pats viņu... Labi, tas nav vidējiem prātiem.

Ap mani ikdienā ir tāda masa vīriešu, ka es ne tādus vien stāstiņus esmu dzirdējusi par to, kā viņiem gadās dzērumā. Tamdēļ vien jau nav zemē metams. Un ja 30 gadu vecumā jau ir māja, laba mašīna un nav kredītu, tur nav akadēmiskā gudrība vien. Agrāk, ja vīrietim bija džips, bija skaidrs, ka nodrošināts. Mūsdienās drīzāk jāapjautājas, cik gadus par to vēl kredīts jāmaksā. Viņam tādu nav? Tātad nav muļķis un ir spējis izgrozīt dzīvi pareizi. Kļūdīties var katrs. Tas, ka gumijas nieciņu nebija, tiešām ir stulbi, bet ir gadījumi, kad par to ātri aizmirstās, it sevišķi, ja abi piekrīt pārtrauktajam dzimumaktam, kas alkohola lietošanas gadījumos neizdodas diezko labi, lai gan doma itkā laba.

Sancho, ja viņš Tev tiešām patīk, paturi. Lai sūta dāmīti uz abortu un ja viņa nepiekrīt, tad vai nu dāmu arī tā - pa gabalu līdz paternitātes testa rezultātiem (Tie jāpieprasa tiesas ceļā un ja viņš nebūs tēvs, tad maksās arī par tiem un visu tiesu pati), vai arī jāsūta tālāk vīrieti, kurš ir gatavs uzņemties būt par tēvu ne savam bērnam, vai arī pat neplāno uzzināt, ir vai nav tas bērns viņa. Abortu es te iesaku tikai tāpēc, ka nevienam jau pēc tam tas bērns nebūs vajadzīgs un tā tiks samaitāta dzīve cilvēciņam, kas pie situācijas nav nekādi vainīgs. Dāmīti, kas guļ ar diviem vienā vakarā, bez gumijas un nākamajā rītā nedzer avārijas kontracepciju un neiet pārbaudīties, es nevaru nosaukt nevienā neaizskarošā vārdā. Protams, arī vīrieši piedalījās, bet viņi tomēr ir kaut kur primitīvi un lielā alkohola reibumā mēdz intīmos jautājumos kļūt par pilnīgiem alu cilvēkiem. Tā tas ir, bija un būs.
06.08.2013 07:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits