Izklausās pēc manis. Arī esmu izmācījusies to pašu ko tu, tikai es pati darbojos savā uzņēmumā. Aizgāju mācīties šo specialitāti tāpēc, ka interesēja mārketings, taču biju ļoti nekomunikabla. Ar savējiem jā, bet tiklīdz bija publiskās uzstāšanās un tādas lietas, tā bēgu kā no kaut kā biresmīga. Un tad es izdomāju, ka tas ir liels trūkums manī, domāju, ka studiju laikā "pārkāpšu" sev pāri. Un tā arī notika. Man nav ne mazāko problēmu vadīt savu biznesu, sapulces, tikšanaās, prezentācijas. Taču joprojām vislabāk jūtos viena čubinoties pie datora un plānojot, kārtojot visas lietas. Tas jau nav nekas slikts, tas vairāk ir tāds pašai sev pārbaudījums, kurā tu pilnevido savu trūkumu komunicēt efektīvi ar cilvēkiem, iziet ārpus savas komforta zonas. Ja man ikdienā ir kāds izteikti publisks pasākums vai lielā saulce, tad es to uztveru kā sevis pārbaudīšanu un pilnveidošanu. Mācos par tādām lietām neuztraukties un neizjust diskomfortu, kad uz mani skatās daudz acu un gaida manu viedokli. Mans mērķis sev ir sasniegt brīdi, ka manī neizraisa šīs komunikācijas ne mazāko diskomfortu, tā, lai netraucē man būt.
Vai nu dzīve tev piespēlējusi profesiju, kurā tev ir jāiemācās pārkāpt pāri savai komforta zonai vai arī dzīvē pienācis laiks kaut ko krasi mainīt un tas nav priekš tevis. Meklē atbildi sevī. Ja vēlies kaislīgi darīt kaut ko citu - dari to, ja šaubies, varbūt vienkārši sevi vēl ir jāattīsta šeit pat!