Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

JAUNIEŠI TIEK AICINĀTI PIEDALĪTIES "UZŅĒMĒJDARBĪBAS SKOLĀ"!

 
Reitings 4
Reģ: 01.07.2013
Iespēja jauniešiem piedalīties "Uzņēmējdarbības skolā" un iegūt informāciju, kas var noderēt paralēli mācībām vai sava biznesa uzsākšanai.

Bieži medijos un jauniešu vidū ir dzirdami tādi izteicieni kā bezdarbs, zemas darba algas, nepietiekama pieredze un līdzīgi izteikumi. Latvijas Jaunatnes padome (LJP), sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru aicina nepalikt malā un iesaistīties „Jauniešu uzņēmējdarbības skolā”.

“Jauniešu uzņēmējdarbības skola” ir vieta, kur jauniešiem būs iespēja iegūt informāciju par visu - sākot no patentiem, finansējuma avotiem, institūciju piedāvātajām atbalsta programmām un beidzot ar efektīvu uzņēmuma vadīšanas stilu. Jauniešiem būs iespēja uzdot jautājumus uzņēmējiem, banku darbiniekiem un citiem ekspertiem, kā arī katras nodarbības ietvaros iegūtās teorētiskās zināšanas pielietot praktiskos uzdevumos.

Pasākuma galvenais mērķis ir aktivizēt jauniešus un iesaistīt viņus uzņēmējdarbībā, tādejādi nodrošinot viņus ar informāciju, kura, bieži vien, līdz jauniešu auditorijai nenonāk. LJP projekta ietvaros galveno uzsvaru liek uz jauniešu motivēšanu būt ne tikai darba ņēmējiem, bet domāt par savas uzņēmējdarbības uzsākšanu, tāpēc projekta ietvaros tiks sniegta iespēja radošā veidā attīstīt gan savu ideju, gan līderības prasmes.

LJP AICINA: „Neesi pasīvs, negaidi, kad kāds tevi uzrunās un aicinās nākt strādāt pie sevis – tā vietā iegūsti zināšanas, lai īstenotu savu ideju un atvērtu savu uzņēmumu, lai radītu darbavietu sev un citiem jauniešiem. Pavisam iespējams, ka pēc „Jauniešu uzņēmējdarbības skolas” beigām būsi gatavs iegūtās zināšanas pielietot sava uzņēmuma radīšanā.”

Pievienojies „Jauniešu uzņēmējdarbības skolai”, kas darbību sāk jau šī gada 8. augustā un norisināsies līdz 8. oktobrim. Nodarbības noritēs Eiropas Savienības mājā(Aspazijas bulvāris 28, Rīga) katru ceturtdienu no 12.00 – 17.00.Dalība - BEZMAKSAS!

Pieteikšanās anketa (līdz 7.augustam): http://www.visidati.lv/aptauja/856836131/
05.08.2013 01:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits