Man nav nekas bijis neviens kedīts. Kaut gan ap 20to datumu ņemšu studiju kredītu. Praktiski visi no manas ex klases ņēma sms kredītu, jo tur bija akcija, kurā varēja dabūt piečuku. :D Nuzskatu par vajadzīgu pirmajā nedēļā kad palicis 18 samaitāt savu kredītvēsturi.
Nav skārienjūtīgais.
Nav arī tīru zeķu, bet tūliņ lieku mazgāties. :D Lēnām,lēnām,lēnām pārvācos uz Rīgu.
Arī tiesību man nav, jo jau pusotru gadu lieku teorijas eksāmenu.
Morgan, kādā ķitē bija tava mutere, ka precējās lateksa kostīmā? Un jautājums tām, kas aizņēmušās kaimiņu gredzenus un prikidus - kāds spieda steigā precēties?
man nav mikrene, putekļu sūcējs, svaru, printeris,tiesības,mērtrauka,tostera,trauku ir tik paši primitīvākie un tikai tik cik uz 2 viem cilvēkiem, nav virtuves galda, nav Instagram, nav Tumblr,nav ask.fm :D
ja visas maļ vienu un to pašu - tv, apple, kredīts, mikrene, dr.lv konts, tad tas jau vairs nav par tēmu, jo daudziem nav :D
man atkal nav nekā no samsung, nav velosipēda, nav visādu bērnības krāmu apkārt.
No nosauktajiem man arī nav mikroviļņu krāsns, TV, vannas, radio un mūzikas centrs, printeris. Nav daudz dekoratīvās kosmētikas - nekādi tonālie, acu ēnas un citi. (ir tikai tuša) Nav svaru - sveros sporta klubā :D
Laikam ir teju viss no mājas lietām vai elektro ierīcēm, pat nelaimīgais bidē.
Bet šis tad tomēr nav, nav kafija, jo labu kafiju baudu ārpus mājām, pēc pastaigas ar suni vietējā kafejnīcā, patīkams rīta rituāls :)
Ak jā, kredīti un parādi arī nav.